Een mix van passie & ervaring

Kreatix is een creatief internetbureau uit Lier. Wij zijn een jong team met een passie voor alles wat zich online ontwikkelt. Sinds 2014 zijn wij actief in (responsieve) websites, marketing, grafisch werk en sociale media.

Bekijk ons werk

Het team

Opgericht door Oliver Op de Beeck & William Matthynssens in 2014, ondertussen gegroeid tot een dynamisch bedrijf met een hecht team van freelancers en stagiairs.

Oliver Op de Beeck
Oprichter & Zaakvoerder
William Matthynssens
Oprichter & Zaakvoerder
Gerrit Op de Beeck
Copywriting & Fotografie

Opgericht in 2014
Door 2 piepjonge zaakvoerders

Tijdens onze studietijd bij Karel De Grote in Antwerpen, zagen wij een toenemende vraag naar betaalbare websites. We waren overtuigd dat we dit konden leveren aan bedrijven, Kreatix was geboren. We waren allebei 19 jaar oud.

Gegroeid in 2015
Meer dan 100 klanten

Ons eerste jaar waren we vooral bezig met het vergaren van klanten. Dit ging vlot omdat we een betaalbare en eerlijke service leveren. Onze klanten waren zeer tevreden van ons werk en vertelden het verder. Nog steeds krijgen we de meeste leads via word of mouth. Een mooi compliment voor ons werk.

Sinds 2016
Het kantoor

In 2016 namen we onze grootste stap: een kantoor! Sindsdien kan je ons vinden in het bedrijvencentrum Accentis te Lier. Freelancers, stagiaires en klanten komen hier samen om mooie projecten af te werken.

Toekomstvisie
in 2017

Bij de start van het jaar hebben we besloten om ons 200% toe te werpen op de groei van Kreatix. We scholen ons elke dag bij zodat we steeds de modernste technieken hanteren. We zijn écht de digitale partner van KMO's, zelfstandigen en ondernemers. We doen er alles aan om onze diensten nog sterker te maken.

Volg het verhaal

Wij onderhouden een Instagram waar wij onze ervaringen delen.

VOLG @KREATIX_