Nieuwe sportieve website

B-Fit Personal Training

Kreatix-zaakvoerder Oliver doet een beroep op een professionele coach om gewicht te verliezen. Tijdens de trainingssessies praat hij met B-Fit-zaakvoerder Thomas over zijn passie: websites bouwen. Het resultaat? Kreatix ontwerpt de nieuwe B-Fit-website en verlost Thomas van een aanslepend probleem. 

bfit-mockup
Na meer dan een jaar en enkele projecten samenwerken, kan ik alleen maar vol lof over jullie spreken. De uitmuntende communicatie, merkbare ROI en algemene klantervaring, zorgen ervoor dat we Kreatix graag als vaste marketingpartner zien.Wij zijn, en blijven, grote fan.
Thomas Van de Vel
B-Fit personal training

Hoe brengt B-Fit zijn onlinecursus aan de man? Simpel: Kreatix integreert het mailingprogramma Mailchimp in de nieuwe website en klaar is kees. B-Fit ziet al snel resultaat, want de inschrijvingen stromen binnen en worden nu ook feilloos verwerkt.

Daarnaast hebben we een Google Ads-campagne opgestart om lokaal meer leads te scoren. Tot slot retargeten we deze potentiële leads via Facebook. Een bewezen marketing-strategie mét resultaat!

bfitpagina

Geprikkeld door deze case study?

Bespreek jouw project met ons.