Leads overtuigen met sterke content

De kracht van een doelgerichte SEO-strategie, zit ‘m in het scoren op verschillende zoekwoorden. Bij Kreatix spelen we hier op in door blogs te schrijven op maat van jouw onderneming.

Vraag een offerte aan
ft parketvloeren

Zorg voor een betere vindbaarheid in Google

Inzetten op content marketing geeft je website een grotere kans om voor bepaalde zoekwoorden gevonden te worden.

Websites die blogartikels schrijven hebben gemiddeld 434% meer pagina’s die geïndexeerd worden door zoekmachines in vergelijking met bedrijven die niet bloggen.

ahrefs indexatie google
Content marketing

Kreatix zorgt op basis van mijn aangeleverde content voor altijd even aantrekkelijke blogs. Hierdoor is zeker en vast de vindbaarheid van mijn website aanzienlijk verhoogd. Maar bovenal krijg ik nieuwe klanten in de winkel op basis van deze artikels. Een absolute aanrader dus!

starstarstarstarstar
Ilse Van der Schraelen
ilsevanderschraelen.be

Bouw een vertrouwensband op met websitebezoekers

Door gratis, waardevolle informatie te delen - waardoor bezoekers een slimme beslissing kunnen nemen - bouw je een vertrouwensband op. Je bent een gever, en dat maakt dat websitebezoekers zich vroeg of laat zullen verbinden met jouw bedrijf.

content marketing wordpress reacties
verrijckt blog

Overtuig websitebezoekers van jouw expertise

Uiteraard ben je zelf helemaal overtuigd van het feit dat jij de ideale partner bent om mee in zee te gaan, maar zijn je bezoekers dat ook? Vergeet niet dat concurrenten hetzelfde beweren. Door te bloggen, laat je aan websitebezoekers zien dat je verstand van zaken hebt.

Profiteer van duurzame resultaten op lange termijn

Content marketing is een duurzame investering. Blogartikels die enkele jaren geleden zijn geschreven, kunnen zoveel jaren later nog steeds bovenaan in Google staan. Je wordt bovendien niet beperkt door budget. Ook wanneer je de geldkraan toedraait, ben je nog steeds vindbaar in zoekmachines.

SEO groei kreatix

Waarom zou je bloggen uitbesteden?

Je bespaart tijd en moeite
Het voordeel van bloggen? Het schrijven van artikels, kost je bedrijf geen klikbudget. Bloggen is een tijdsinvestering, geen geldinvestering. Uiteraard kun je er steeds voor kiezen om dit ganse proces zelf in handen te nemen, maar dan zal je er rekening mee moet houden dat dit tijd en moeite kost. Iets wat schaars is bij groeiende ondernemingen!
Expertise is noodzakelijk
SEO-gericht bloggen vergt kennis en ervaring. Zo staat een zoekwoordonderzoek bijvoorbeeld aan de basis van elk goed blogartikel. Je wil namelijk gevonden worden op zoektermen die relevant zijn voor jouw business. Sla je de bal hier mis, dan lok je waardeloze verkeersstromen naar je site. Door bloggen uit te besteden aan Kreatix, focus jij je op waar je écht goed in bent: je bedrijf runnen.
Wix screenshot
wix bezoekers

Case: Wix website bouwen?

We schreven een opiniestuk waarin we redenen gaven om geen Wix-website te bouwen. Die blog staat ondertussen op positie 2 in Google en zorgde al voor 16.000 bezoekers!

Besparing van 32.000 EUR (aan 2 EUR per klik voor advertenties)
Razendsnel resultaat
13 projecten uit voortgekomen

Wij kunnen dit ook voor jou doen!

Laat jouw blogs schrijven door onze experts

Een team van digitaal passionele marketeers en ontwikkelaars. Sinds 2014 ondersteunen wij groeiende bedrijven met hun website en marketingcampagnes. Interesse in een gesprek? Klik dan op de knop hieronder.