Creatieve visitekaartjes: Top 10

Een eerste indruk is in 100 milliseconden gemaakt. Het design van je visitekaart is dus heel belangrijk! Bijna 90% van de visitekaartjes wordt weggegooid binnen de eerste week na ontvangst. Dit is natuurlijk niet wat je wilt als je je gegevens achterlaat bij iemand. Door creatief te zijn bij het designen van je visitekaart heb je meer kans dat mensen het bijhouden. Een kaartje met kleur wordt bijvoorbeeld 10 keer langer bijgehouden dan een standaard wit kaartje.

Wij hebben een top 10 opgesteld van de meest creatieve visitekaartjes.

 

 • Natalie Daniels

           

  Natalie Daniels houdt zich bezig met fotoproductie. Dat is al duidelijk aan haar visitekaart dat op een polaroid frame lijkt. Het kaartje reageert op warmte. Het is zwart zonder warmte en er is dan geen naam op te zien, wanneer je het kaartje aanraakt komt de naam N. Daniels tevoorschijn omdat de achtergrond lichter wordt.

 • Fine Meats Nashville Butcher Shop

        

  Dit visitekaartje van een slagerij maakt meteen duidelijk wat ze doen. Het kaartje heeft een originele vorm en is afgewerkt met een zilverfolie aan de rand om het mes scherp te doen lijken

 • Flow Yoga

  Bij dit kaartje is geen uitleg nodig. Het is duidelijk dat het om yoga gaat. Dit kaartje is heel uniek door zijn materiaal en ‘vorm’. Het is een miniatuur van een yogamat.

 • James A.W. Mahon

        

  Dit kaartje van scheidingsadvocaat James A.W. Mahon is creatief omdat het de harde waarheid verteld. Het wordt uit elkaar gescheurd en zo hebben beiden de contactgegevens.

 • cTur & Partner

  Op het visitekaartje staat een plattegrond. Na het kaartje water en zon te geven groeit er tuinkers uit. Dit is een creatieve voorstelling van de landschapsarchitect Tur & Partner.

 • Yuka Suzuki

  Yuka Suzuki is een haar- en make-up artiest en heeft een creatief en nuttig visitekaartje. Het is heel leuk dat je er haarspeldjes bij krijgt en dat deze ook bijdragen aan het ontwerp van het kaartje. Het is op het eerste zicht duidelijk in welke sector deze persoon zich bevindt.

 • BKK Grill

  BBK_Grill-1.jpg BBK_Grill-2.jpg BBK_Grill-3.jpg

   

   

   

  Het enige wat zichtbaar is op het kaartje is “grill me”. De rest van het kaartje is bedrukt met citroensap. Terwijl je het kaartje ‘grilt’ boven vuur komt de naam en het telefoonnummer van het steakrestaurant BBK Grill tevoorschijn. De handeling die je moet doen om informatie te verkrijgen is heel creatief en past goed bij het concept.

 • Dr. Hajnal Kiprov

   

   

   

   

   

   

   

  Cosmetische chirurgie is de dienst die wordt aangeboden door Prim Dr. Hajnal Kiprov. Het visitekaartje bevat humor en is hierdoor zeker niet saai.

 • Bentply

   

   

   

   

  Meubelverkoper Bentply heeft een memorable visitekaartje dat je om kan toveren tot een stoel. Ik kan me niet voorstellen dat iemand het visitekaartje niet om bouwt.

 • Black Wolf Vodka

  Ook de wolf op dit visitekaartje is driedimensionaal. Het is een kaartje met heel veel detail dat luxe uitstraalt. Er zit geen kleur in het kaartje van Black Wolf Vodka maar het zal zeker niet snel weggegooid worden.

Zelf op zoek naar een creatief visitekaartje? Aarzel niet om ons te contacteren! Wij zorgen ervoor dat jouw visitekaartjes uitgewerkt worden en een goede indruk achterlaten!