Scoren met digitale marketing en meer prospecten binnenhalen?

Een goede website is belangrijk, maar wat ben je met een site die niemand bezoekt? Daarom moet je inzetten op digitale marketing. Dé manier om meer bezoekers naar je website te lokken.

Contacteer onsHet portfolio
kreatix digitale marketing

Conversiegericht

Wij adverteren steeds met het oog op conversie. Je campagne moet uiteraard iets opleveren. Zo niet, is het een verliespost. Wij waken hierover.

Meetbaar

Jij kan steeds alles volgen. We zijn transparant en delen statistieken met je. Alle campagnes zijn meetbaar en worden geëvalueerd.

Waarom kiezen voor digitale marketing van Kreatix?

Je kan gerust je eigen marketing doen, maar ben je steeds in de stemming om je hierover te ontfermen?

Klinken de volgende zaken, die we dagelijks te horen krijgen tijdens meetings, je bekend in de oren? 

 • Ik zou niet weten waar ik moet beginnen
 • Ik heb er geen tijd voor
 • Het is gecompliceerd
 • Waar moeten we adverteren?
 • Hoe volg je zoiets op?
 • We hebben al iets geprobeerd zonder al te veel resultaat

Wij weten wat de frustraties zijn die komen kijken bij het bouwen van digitale marketing-campagnes. Daarom nemen wij het volledige proces op ons zodat jij aan niets hoeft te denken.

Een campagne moet doordacht zijn. Wij starten steeds met een strategie en intakegesprek om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf duidelijk wordt voorgesteld online.

Bij digitale marketing moet je experimenteren. Het is zeldzaam dat de eerste campagne meteen een schot in de roos is. Je moet je markt aftoetsen, kijken waarop ze reageren en dan bijsturen. Het is dus iets waar je continu mee moet bezig zijn. Wil jij daar je energie wel insteken?

Jij hebt er geen tijd voor. Wij maken er tijd voor. Kreatix is de digitale partner van zelfstandigen en KMO’s. Wij leveren dagelijks succesvolle marketingprojecten af. Jij houdt je bezig met je bedrijf uit te bouwen, wij verzorgen het digitale verhaal.

 

Wat bieden wij?

Wij zorgen ervoor dat jouw campagnes de juiste mensen bereiken. Hoe ziet ons aanbod van digitale marketing er precies uit?

 • Uitschrijven van een marketingstrategie
 • Nieuwsbrieven met segmentatie (specifieke doelgroepen bereiken)
 • Advertenties op Facebook (met de Facebook-Pixel)
 • Conversies genereren door aanpassingen te maken op de website (andere copy, variatie op de lay-out)
 • Beheren of conceptueel uitwerken van je sociale media
 • Content marketing
 • Google AdWords

Kortom: alles waarbij je online je doelgroep kan bereiken. We hebben een tevredenheidspercentage van 95%. Geloof je ons niet? Kijk dan even bij de recensies hieronder of op Facebook.

Wij hebben al meer dan 45 marketingcampagnes afgeleverd op korte termijn. Onze klanten omschrijven ons als volgt:

 • Flexibel
 • Warm
 • Meegaand
 • Professionals
 • Echte partners

Valt er jou iets op? Het zijn allemaal soft skills. Wij prijzen ons op onze service. Wij zeggen steeds:

Digitale marketing is een strategie voor een lange termijn. Daarom focussen wij op service en opvolging in plaats van grote budgetten en snel ‘cashen’.

Wij gaan steeds voor partnerschappen, omdat de digitale wereld zo snel verandert. Doordat we pro-actief handelen, is jouw bedrijf ook steeds mee met de nieuwste trends. Zo leveren wij sinds dag 1 responsieve websites. Dat wil zeggen dat je site leesbaar en bruikbaar is op alle toestellen. We installeerden ook pro-actief de Facebook Pixel én experimenteerden meteen met Mailchimp-automatisatie.

Je moet niet meteen een sprong in het diepe nemen. Wij leveren steeds een vrijblijvende offerte af en zitten graag met je samen om het project te bespreken. Zo leren wij jou kennen, en jij ons. En dit voor er nog maar een eerste factuur verzonden is.

Wij werken steeds met projectprijzen. Zo heb jij een duidelijk overzicht van alle kosten, maanden op voorhand. Ooit eens geschrokken van een factuur die je kreeg? Dat gevoel heb je niet bij ons. Alles gaat via transparante offertes. Geen verrassingen achteraf.

Wij zijn bereikbaar. En nog snel ook! Ken je het gevoel dat je een aanpassing wou laten doorvoeren en dat je weken moest wachten? Dat kennen wij niet. Wij weten hoe belangrijk deze aanpassingen kunnen zijn. Daarom antwoorden wij steeds binnen 48u op je vragen. Wij verdwijnen niet, wij zijn er voor je.

Overtuigd? Vul dan als de bliksem het formulier onderaan de pagina in en dan kunnen wij samenzitten om over je digitale marketing te spreken. Volledig vrijblijvend.

Wij gaan samen met jou scoren

Oliver & William zorgen ervoor dat jouw campagnes succesvol zijn.

Enkele cijfers

Een aantal mooie verwezenlijkingen die we realiseerden op digitaal vlak

0 +

Organische leads voor de nieuwsbrief van Birkenshop. Een extra omzet van €6.000 per maand, enkel via mailings.

0 +

Vertoningen per maand voor Boma dankzij AdWords. Zo bereiken ze een publiek dat ze normaal niet kunnen informeren.

0 +

Likes per maand op de Facebook-pagina van een klant. Zo groeit de doelgroep en kunnen ze meer mensen bereiken. Dit via gerichte Facebook-Ads.

Het proces

Wij hanteren een strak proces dat ervoor zorgt dat elk project succesvol wordt afgeleverd.
 • 1

  Intakegesprek

  Wij bespreken het project met jou. Wat zijn de doelstellingen, doelgroep en wat willen we bereiken met de campagnes?

 • 2

  Analyse & Offerte

  Wij analyseren je project. Wij stellen daarna een transparante offerte op aan de hand van duidelijke projectprijzen.

 • 3

  Opbouw

  Wij bouwen jouw campagnes volgens onze doelgerichte visie. Wij voorzien copy & targetting.

 • 4

  Oplevering

  Wij leveren de campagnes binnen een strakke deadline. Ook verzorgen wij een duidelijk opvolging.

Wat onze klanten zeggen

Wij zijn trots dat wij kunnen samenwerken met deze bedrijven.
Review Kreatix
Lieve Swijzen

Zaakvoerster, Birkenshop.be

Dag en nacht staat deze tandem paraat om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Onwaarschijnlijk snelle, efficiënte en professionele service. Niets dan lof en dankbaarheid voor de manier waarop ze het beheer van onze oude site op zich namen en de site een nieuwe look hebben gegeven.
Review Kreatix
Wim Stuyck

Eigenaar, Europeantraininghouse.be

Wij zochten een partner die een professionele website kon bouwen én die ons de flexibiliteit gaf om zelf inhoud toe te voegen. Ook een team wat stand-by is om in te grijpen voor aanpassingen. Kreatix heeft hier binnen een korte termijn voor gezorgd.
Review Kreatix
Bart Matthijs

Adjunct-hoofdredacteur, Travel-Magazine.be

Kreatix is er in geslaagd om een nieuwe state-of-the-art website af te leveren die tegemoet komt aan onze wensen en tegelijk erg gesmaakt wordt door de lezers van ons toeristisch vaktijdschrift. Kreatix is jong, dynamisch en proactief. Een kenniscentrum én een toppartner van ons bedrijf!
Review Kreatix
Kristin Van Eetvelt

Theesommelier, Thee bij Gerechten

William en Oliver zijn bijzonder efficiënt, nauwgezet, diplomatisch en gedreven! Mijn site werd met de grootste zorg en in een minimum van tijd uitgewerkt. Een pareltje! Bedankt William en Oliver! Ik ben zeer onder de indruk!

Onze projecten

Een deel van onze resultaatgerichte campagnes

Laten we over je digitale marketing praten!

Klaar om eens vrijblijvend samen te zitten of te bellen? Wij verzorgen een duidelijke strategie met het oog op meer resultaten.

Oliver Kreatix