E-mailcursus: meer omzet uit je website in 7 dagen

Bestaat er een manier om van je website een lead- en verkoop instrument te maken, zonder dat je er elke dag tonnen geld in hoeft te pompen? Absoluut! Hoe? Door van je website een geoliede machine te maken die zowel op korte, als op lange termijn zijn vruchten afwerpt. 

Hoe zo’n geoliede machine precies in elkaar zit, leer je in onze zevendaagse e-mailcursus. Een week lang krijg jij elke dag een waardevolle handleiding van Kreatix in je mailbox. Concreet zoomen we elke dag in op een belangrijk topic dat bijdraagt aan het succes van jouw website, en maken we steeds een brug naar onze eigen projecten. 

We geven deze cursus gratis weg, want sharing is nu eenmaal caring. En dat doen we, we care about your business. Het enige wat jij in ruil hiervoor hoeft te doen, is je e-mailadres achterlaten. Wees gerust, spammen doen we niet. Waardevolle content aanbieden daarentegen, doen we wel!

E-mailcursus

Download de handleiding

Toch liever uitbesteden?

Neem dan vrijblijvend contact met ons! We leggen de focus op resultaat, heldere communicatie en transparante prijzen. Dat doen we sinds 2014 voor meer dan 250 bedrijven.

Wim Engelen

Sinds 2014 de digitale partner van KMO’s en groeiende bedrijven.

Marketing

Volg ons

Google Partner
Meta Business Partner
Leadinfo Badge
Mollie
Google reviews

© 2022 Kreatix - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid - Algemene voorwaarden