kreatix ecommerce

Verhoog de omzet van jouw webwinkel

Meer dan 6 jaar ervaring met het laten groeien van webshops

Het laten groeien van webwinkels is onze specialiteit! Wij zijn niet enkel marketeers, wij hebben ook technische profielen binnen ons team. Hierdoor sleutelen we optimaal aan je webwinkel. Handig toch? Jij weet ook dat producten verkopen via een webshop niet zo simpel is.
Er zijn honderden zaken waarmee jij je moet bezig houden, zoals: 

Wij beseffen dat hier heel wat tijd in kruipt, en dat je het waarschijnlijk behoorlijk druk hebt. Daarom nemen wij een deel van het lijstje uit handen. En dat voor een vaste maandelijkse prijs. Zo focus jij je op jouw talent, en doen wij waar we goed in zijn.

Bij Kreatix moet je geen dagen wachten voor je een antwoord krijgt op een prangende vraag. Als eigenaar van een drukbezochte webwinkel apprecieer ik het ten zeerste dat Kreatix snel reageert. Als ondernemer is het rustgevend dat een professionele partner mij kan ondersteunen bij de webwinkel & online marketing. Reeds 6 jaar ben ik klant bij Kreatix en heb daar nog geen moment spijt van gehad.

72699918 2470228009913776 5468862010676477952 o
Greet Dieltjens
Corporella.be

Onze filosofie:

Wat we voor jouw webwinkel doen

Klik door op een dienst om meer uitleg te krijgen

Online marketing
Advertenties op Google, Facebook en Bing die voor omzet zorgen. We bedenken, schrijven en lanceren campagnes voor jouw webshop
Conversieboost
We passen je webwinkel aan waardoor klanten sneller willen kopen. Eventueel herbouwen we hem volgens de regels van de kunst
Zondag weer vrij
We bouwen slimme automatisaties zodat jij opnieuw geniet van je zondag. Tijd besparen is ons paradepaardje
Content marketing
Wij pennen jouw visie neer in artikels & e-books op maat van jouw bedrijf. Elk bedrijf is anno 2021 een mediabedrijf
SEO
Steek je concurrentie in Google voorbij met zoekmachineoptimalisatie en sterke blogs
Nieuwsbrieven
Wij bedenken en versturen de juiste boodschap op het juiste moment. Automatisatie & design op maat

Online marketing

Als ik het bouw, dan komen ze wel! Bzzt, fout. Helaas zijn we niet meer bij de start van het internet. Consumenten hebben de keuze uit miljoenen webwinkels om hun producten aan te kopen.

Hoe zorg je dan voor meer zichtbaarheid? Door slimme, online marketing.

Kan je dat zelf doen? Eerlijk: nee. De wereld van adverteren is zo complex dat zelfs wij ons elke dag moeten bijscholen. Daar heb jij ongetwijfeld geen tijd voor.

Wat valt onder online marketing? Alle platformen waar je kan adverteren. Denk aan Facebook, Google, Bing, Pinterest, Snapchat en zelfs TikTok voor jeugdige concepten.

Waarom met Kreatix? Omdat wij ervan overtuigd zijn dat wij jouw webwinkel laten groeien. Wij zijn snel, experimenteren graag en zijn niet tevreden tot jij staat waar je wil staan. Dat kunnen we verder ondersteunen met duizenden woorden, maar we laten je liever resultaten zien.

image3

Facebook Ads voor een B2C-webwinkel. Met een ROAS (return on ad spend) van minstens 1000% zijn de campagnes meer dan winstgevend. Dat wil zeggen dat voor elke Euro die in Facebook Ads gaat, je €10 terugkrijgt. Mooie marge toch?

image4

Dit is een kleinere klant met lagere budgetten. Maar echter geen slechtere resultaten. We zorgden voor veel variatie qua afbeeldingen, doelgroepen en landingspagina’s.

image5

Ook met Google Ads scoren we. Deze campagnes lopen niet alleen in België, maar ook in Nederland, Frankrijk en Duitsland. Je ziet op de foto zeer mooie conversiepercentages en stevige omzetten. Sinds 2016 zijn we ook een officiële Google Partner. Dit ben je niet zomaar, voor dit certificaat leggen we elk jaar examens af.

PartnerBadge RGB 1
image6

Deze klant verkoopt voornamelijk B2B. Moeilijkere markt, maar een uitdaging hebben we graag. Ook daar zien we een mooie ROAS. Hier gebruiken we een strategie om klanten te lokken via een verlieslatende campagne, om ze daarna te activeren met de eerste campagne op de screenshot om het gemiddelde recht te trekken.

Wat doen we concreet met online marketing?

Psst, dit vergeten veel andere marketeers

Het is makkelijk om vast te zitten in een tunnelvisie als marketeer. Vaak focussen ze op Google Ads en Facebook Ads, de gekende netwerken. Echter gaan wij op zoek naar verborgen parels.

Zo lanceren wij ook campagnes op Bing, het zoeknetwerk van Microsoft. Klikken zijn er spotgoedkoop en je ROI is er torenhoog. Niet doorvertellen he 😉 

Bing Ads resultaten secret

Conversieboost

Je kan de beste campagnes bouwen. Maar als je webwinkel niet goed in elkaar zit, dan sta je nergens.

Wij analyseren je webshop en herbouwen de zaken die ervoor zorgen dat jij geld laat liggen.

Soms herbouwen we de gehele webwinkel om vanuit een goede basis te vertrekken.

markuphero a7v7zP6YvwqUDDBsGkCT 1
markuphero h2ShnpwBrlBR6ocoJASm 1

Elke webshop die wij tegenkomen kan wel een conversieboost gebruiken. Samen met jou bekijken we de mogelijkheden. Dankzij onze technische dienst doen we dit helemaal zelf. Geen derde partij, geen vertragingen, wel snelle opleveringen!

Zondag weer vrij

Om te groeien, moet je kunnen rusten. Daarom hechten wij veel belang aan slimme automatisatie voor je webwinkel. Tijd besparen is zo belangrijk in deze drukke wereld. Laten we ervoor zorgen dat jij op zondag weer kan genieten van je dagje vrij.

zondag weer vrij
zondag weer vrij 2
markuphero 1QLga27gVQmtnXBksJsI 1

Wij bouwen wat jij nodig hebt. Je bespaart tijd dankzij deze repetitieve taken. Zo hou jij je bezig met wat écht telt: je bedrijf laten groeien.

Content marketing

Potentiële klanten zitten met vragen, veel vragen. Wij zijn er om die te beantwoorden. Voor iemand iets koopt, gaan ze onderzoek doen.

Met het stukje online marketing hierboven bereiken we ze al met Google Ads. Maar wat als die persoon een persoonlijke vendetta heeft tegen advertenties? Dat gaat die klikken op de ‘organische zoekresultaten’. Daar moeten we ook staan, want die klik kost je geen geld.

Wij zorgen ervoor dat jij daar staat met je merk.

markuphero 4VXyg8aUv3BdAnFcCP5R 1

Zo domineren we Google voor onze klant B-Fit Personal Training. Zelfs voor moeilijke zoekwoorden als ‘personal training’ staan we tweemaal bovenaan. Zo kiezen consumenten voor de diensten van Thomas in plaats van een concurrent.

markuphero 04sIpXVrNwghQZtm9HVi 1

Na meer dan een jaar en enkele projecten samenwerken, kan ik alleen maar vol lof over jullie spreken. De uitmuntende communicatie, merkbare ROI en algemene klantervaring, zorgen ervoor dat we Kreatix graag als vaste marketingpartner zien. Wij zijn, en blijven, grote fan.

11019472 10152741111196964 8506633021392102771 n
Thomas Van de Vel
Bfitpersonaltraining.be

Jij bepaalt het gesprek

Een concurrent van onze klant Zusto schreef een artikel over de verschillen tussen beide producten. Bij de nadelen van Zusto namen ze een loopje met de waarheid. Dat konden we niet laten gebeuren.

We gingen meteen aan de slag. Op minder dan twee weken hadden we het eerste plekje weer veroverd. Dankzij goede content marketing kan jij het gesprek bepalen.

markuphero aPhQWWv8CoCEzZsYNin0 1

SEO

Content marketing is maar een deel van het SEO-verhaal. 

Ik moet eerlijk zijn, het is een complex gegeven. Ik heb me een jaar opgesloten om het te leren. Na veel experimenteren, kan ik zeggen dat ik het onder de knie heb. 

Iedereen wil bovenaan staan in Google, maar per zoekwoord is er maar 1 winnaar. Laten we ervoor zorgen dat jij ook wint. 

hhz seo

Zo hebben we het Heilig Hart-ziekenhuis in Lier ondersteund met hun nieuwe website.

Stevige SEO-audits, optimalisaties en rapportage. Het resultaat zie je hierboven. Van weinig zoekwoorden naar meer dan 1400 posities in Google.

Confituur zonder suiker

Hoog staan in Google is niet het enige, je moet ook aanklikbaar zijn. Daarom verzorgen wij een mooie SERP. In de volksmond: hoe je website eruitziet als ze je Googlen.

Voor de recepten van Zusto gebruiken we een afbeelding en voegen we toe dat het recept met Zusto is. Dit wekt de interesse en zorgt ervoor dat mensen doorklikken.

Nieuwsbrieven

Het geld zit nog altijd in je nieuwsbrief, als je het goed aanpakt tenminste.

Het is een misvatting dat klanten nieuwsbrieven als spam beschouwen. Een goede mail informeert net en zet aan tot meer verkoop.

Wij schrijven en versturen regelmatig sterke nieuwsbrieven voor onze klanten. Zowel manuele als automatische.

Het resultaat mag er zeker zijn.

emailmarketing

Een belangrijke indicatie van een goede maillijst is het openingspercentage. Zoals je ziet groeit de lijst elke maand en blijven mensen hem stevig openen. Een doorklikcijfer van gemiddeld 20% is ook 10x hoger dan het gemiddelde.

emailrevenue
markuphero Hrk6zKj7txc8bD75y0gu 1 1

Een nieuwsbrief van Kreatix zorgt al snel voor enkele duizenden Euro’s extra omzet.
Mooi meegenomen dus.

hf nieuwsbrief

Een design op maat van jouw bedrijf. Aanklikbare knoppen, heldere teksten, in alle talen.

Wie zijn wij?

De mensen achter Kreatix

Digitaal passioneel team

Een collectief van fijne mensen die zich elke dag inzetten voor het succes van onze klanten. Wat begon als een tandem in 2014, is ondertussen uitgegroeid tot een hecht team van professionals.

Oliver Op de Beeck
Oliver Op de Beeck

Zaakvoerder

William Matthynssens
William Matthynssens

Senior Developer

Wim Engelen
Wim Engelen

Front-end Developer

Eline Vanassche
Eline Vanassche

Copywriter & SEO

Wij werken voor

Zusto logo sticky 260
birkenshop logo tijdelijk website retina 1
download 1
cropped ZigZagHR Logo RRR ZW 1 1
whoowine logo
download 4
biopla logo
trouilliez logo nieuw 1 e1601828712338
accentis logo
logo
sportit logo

Klanten appreciëren onze flexibiliteit en resultaatgerichtheid

De aanpak, flexibiliteit en communicatie tijdens het nieuwe project was top! Het Kreatix team staat continu paraat in de ontwikkelingsfase alsook na de lancering van de website. Een frisse, uitnodigende en professionele website is daarvan het resultaat. We zijn blij dat we deze keuze hebben durven maken. Deze stap had onze organisatie nodig te kunnen groeien in onze markt. Hopelijk volgen er nog meerdere projecten in samenwerking met Kreatix!

jonas mertens sportit
Jonas Mertens
Sportit.be

Deze tandem staat paraat om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Onwaarschijnlijk efficiënte en professionele service. Lof en dankbaarheid voor de manier waarop ze het beheer van onze oude site op zich namen en de site een nieuwe look hebben gegeven.

IMG 3324 1 1024x768 e1544660890916 okdtrrtgtsj6kk59dii6739rqqajzcm5fy73nahpq8
Lieve Swijzen
Birkenshop.be

Bij Kreatix moet je geen dagen wachten voor je een antwoord krijgt op een prangende vraag. Als eigenaar van een drukbezochte webwinkel apprecieer ik het ten zeerste dat Kreatix snel reageert. Als ondernemer is het rustgevend dat een professionele partner mij kan ondersteunen bij de webwinkel & online marketing. Reeds 6 jaar ben ik klant bij Kreatix en heb daar nog geen moment spijt van gehad.

72699918 2470228009913776 5468862010676477952 o
Greet Dieltjens
Corporella.be
Yuno recensie
Rastelli recensie
google recensies

De cijfers

Oke, ik ben overtuigd. Wat is mijn investering?

Hieronder vind je onze populairste formules terug.

Wij voorzien steevast een voorstel op maat van jouw sector, huidige omvang en groeiperspectief.

Je marketing uitbesteden aan Kreatix brengt op, want je moet niet investeren in extra personeel. Je bespaart een hoop opleidingskosten en jouw online aanwezigheid wordt uitgebouwd door experts.

Dat alles voor een prijs minder dan 1 medewerker!

Starter

Vanaf €1495 per maand

Google Ads
Facebook Ads
Instagram Ads
Conversietracking
Maandelijks onderhoud
Maandelijkse rapportage
Maandelijkse call
3 extra werkuren per maand
Meestgekozen

Groeier

Vanaf €1995 per maand

Google Ads
Facebook Ads
Instagram Ads
Retargeting Ads
SEO-artikel per maand
SEO-optimalisaties
Nieuwsbrief per maand
Conversietracking
Wekelijks onderhoud
Tweewekelijkse rapportage
Wekelijkse call
6 extra werkuren per maand
Full option

Marktleider

Vanaf €2695 per maand

Google Ads
Facebook Ads
Instagram Ads
Retargeting Ads
2 SEO-artikels per maand
SEO-optimalisaties
Nieuwsbrief per maand
Nieuwsbrief-automatisatie
Landingspagina's op maat
Conversietracking
Dagelijks onderhoud
Tweewekelijkse rapportage
Wekelijkse call
9 extra werkuren per maand
Werkuren per maand?
Wij zijn geen fan van uurtje factuurtje. In elk pakket zitten een aantal uren per maand waar we vrij kunnen beslissen wat we gaan aanpakken. Dit kunnen aanpassingen aan de site zijn, brainstorms of eens een extra nieuwsbrief als dat noodzakelijk is. Uren zijn overdraagbaar maand op maand en gaan niet verloren.
Welk pakket moet ik kiezen?
We merken dat nieuwe ondernemingen kiezen voor het starter-pakket. Groeiende bedrijven gaan voor groeier en grotere KMO's opteren voor marktleider. Onze namen zijn dan ook niet willekeurig gekozen. Wij adviseren jou over de beste aanpak.
Hoelang is de verbintenis?
Elke samenwerking start met een periode van 6 maanden. Daarna is het maandelijks opzegbaar. Die termijn is gekozen omdat je een half jaar nodig hebt om een beeld te vormen van de behaalde resultaten.

Samen laten we jouw webwinkel groeien

Vraag een vrijblijvend gesprek aan met onze experten