Skip links

Het verhaal achter onze eerste WordPress-plugin

Het nieuwe Kreatix

Begin 2017 hadden we beslist om de activiteiten van Kreatix fors uit te breiden waardoor we extra meerwaarde kunnen leveren. Dit zorgt ervoor dat enkele tools hebben kunnen maken die handig zijn voor ondernemers, zaakvoerders en bedrijven. Kijk eens naar Starterskitondernemen of onze handige Btwcalculator. De derde stap nemen we nu, een tool voor collega’s.

Waarom?

Wij werken met WordPress en waren uitgekeken op het adminpaneel. Saaie kleurtjes en weinig variatie. Daarom besloten we om voor onszelf een plugin te maken die ervoor zorgt dat je het kleurenschema van de wp-admin makkelijk kunt aanpassen. Omdat we graag onze kennis delen, hebben we besloten deze gratis weg te geven. Iedereen kan hem downloaden en gebruiken, zonder advertenties of betalingen.

De volgende stap

We werken ondertussen verder aan versie 2.0 waar je zelf je kleurenschema kan maken. Dit zou uniek zijn binnen WordPress dus het is een leuke uitdaging voor ons. We zijn ook bezig aan een platform dat je toelaat om makkelijk de prijs van een website te berekenen. Dit is ook vrij uniek op de Belgische markt.

Filosofie

Wij bouwen deze tools omdat we hiermee onze digitale omgeving kunnen helpen. In plaats van ze kostelijk te maken of ze vol te steken met advertenties, laten we liever ons werk spreken voor zich. Hierdoor verspreiden we Kreatix en zorgt dit in ‘the-long-run’ voor meer klanten. Elke dag leren we iets bij en bedenken we iets nieuws. Door deze tools te maken leren we ook enorm veel bij over alle codeertalen, design en marketing. Het is dus een win-win situatie. Zelf inspiratie voor een tool? Laat het ons zeker weten!

 

Download de gratis WordPress-plugin ‘More color schemes’ hier.

 

Misschien is dit ook interessant...

Return to top of page