Hoe verloopt een stage bij Kreatix?

Wie zijn wij?

Wij, Jeroen, Kimberly en Niccolò, zijn drie studenten Crossmedia Ontwerp aan AP Hogeschool in Antwerpen. Tijdens ons tweede studiejaar lopen we zes weken stage bij Kreatix. Al drie weken maken we deel uit van het team. Omdat dit een unieke en leerrijke ervaring is vonden we het interessant om dit met jullie te delen via een blog.

 

Jeroen Van Grootel


“De stage bij Kreatix loopt zeer vlot, we krijgen veel variërende opdrachten. Het is een zeer jong en dynamisch bedrijf met een goede sfeer en leuke omgeving. Oliver en William zijn beide nog jong en hebben dezelfde mindset als hun stagiairs. De eerste taken waren vooral marketing-gericht en kleine onderhoudswerken aan bestaande websites. We mogen ook enkele opdrachten van thuis uit maken. Dit is vooral zeer interessant omdat je dan snel leert om zelfstandig te werken en deadlines te halen.”

 

Kimberly Dijkmans

“Ik ben heel blij dat ik Kreatix als stagebedrijf heb gekozen. Kreatix is echt een voorbeeld voor mij, een klein en jong bedrijf en al zo succesvol. In het secundair onderwijs heb ik stage gedaan in een groot bedrijf en deed ik ervaring op binnen één afdeling. Tijdens deze stage wilde ik graag een beter beeld krijgen van een bedrijf in zijn geheel en al zijn afdelingen. Kreatix is het ideale bedrijf voor zo’n uitgebreide en leerrijke stageOp korte tijd heb ik al heel veel bijgeleerd. Ik ben bezig geweest met digitale marketing, analyseren van websites, onderhoud van websites, technische fouten oplossen en het ontwerpen van een flyer. Ik merk dat wat wij op school leren niet altijd up-to-date is. Daarom vind ik het heel belangrijk om de theorie uit de lessen in praktijk te kunnen ervaren. Ik ben blij dat ik dit bij Kreatix kan doen.”

Niccolò Montini

“De stage bij Kreatix verloopt ongelooflijk vlot. Oliver en William betrokken ons al vanaf dag 1 bij de taken van hun jonge onderneming, wat maakt dat we nu echt al deel uitmaken van het team. De lijn tussen stagiair en medewerker is redelijk dun, dit zorgt voor extra motivatie en zin om Kreatix als bedrijf te laten groeien. Onze meningen worden echt geapprecieerd. Er kan al eens gelachen worden tijdens de kantooruren, dit zorgt niet alleen voor een toffe maar ook een productieve werkomgeving. Voor mijn eerste werkervaring in de sector had ik me geen betere plaats kunnen voorstellen.”

 

 

Vooraf dachten wij bij een stage vooral aan bevelen opvolgen zonder al te veel eigen inspraak, een 9-tot-5 job waar je veel saaie opdrachten krijgt, … We dachten dat bedrijven ons zien als “gratis werkkracht”. Oliver en William hebben ons duidelijk laten zien dat het ook anders kan. Bij Kreatix is er een vrije en aangename werksfeer waar verschillende aspecten van de sector aan bod komen. Oliver en William zorgen ervoor dat we een verscheidenheid aan taken op ons bord krijgen om van alles eens te proeven en zo goed voorbereid te zijn voor het professioneel leven na onze studie.

Kennisbank

Nieuwsbriefkreatix logo footer

Kreatix is een resultaatgericht marketingbureau met een focus op conversie en meer omzet. Wij bouwen sinds 2014 responsieve websites in Wordpress en verzorgen online marketing.

Onze nieuwtjes volgen?

Snel connecteren?

Bedrijfsinformatie

  • Duwijckstraat 17, 2500 Lier, Belgie
  • +32 472 49 37 37
  • info@kreatix.be
  • BE 0563.872.084
Google Partner Badge Kreatix
hubsport academy oliver op de beeck kreatix

© 2018 - Kreatix BVBA - Alle rechten voorbehouden - Privacy policy - Algemene voorwaarden