Het idee achter Starterskit Ondernemen

 

Een helpende hand


Een tijdje geleden vroegen we ons af: wat kunnen we meer doen voor beginnende ondernemers? William en ik zijn beide gestart toen we 19 waren. We moesten toen alles zelf opzoeken en er kropen veel uren in research van tools, guides, tips, enz.

Vandaar het idee om een platform te bouwen dat al deze zaken bundelt. Enkele maanden geleden begonnen we aan de uitwerking, nu staat het eerste prototype live. Een platform dat handige tools verzamelt tot één geheel. Denk aan een programma waarmee je nieuwsbrieven kan sturen, of een systeem om je klanten te beheren. Maar welke moet je gebruiken? Het kan uren duren voor je alles onderzocht hebt. Daarom bundelen wij nu onze favoriete tools die we een ‘stempel van goedkeuring’ geven. Dat maakt dit platform enorm tijdsbesparend voor jonge ondernemers en zaakvoerders.

Het doel is om ‘Starterskit Ondernemen’ gestaag verder uit te bouwen tot een platform met guides, tips, blogs en video’s. De eerste stappen zijn nu gezet, we voorzien meerdere updates in de komende maanden. Momenteel focussen we voornamelijk aan de uitbreiding van het aantal tools.

‘Starterskit Ondernemen’ is volledig gratis en het eerste ‘side-project’ van Kreatix. En er zullen er nog volgen! Het doel blijft het leven van een ondernemer makkelijker te maken. Wij kijken alvast uit naar die toekomst, u ook?