Kreatix, meer dan een internetbureau

De volgende stap

 


Toen we plannen van Kreatix schreven, was ons doel duidelijk: zelfstandigen en KMO’s helpen met hun website én marketing. Dit doen we nu al 2,5 jaar en we hebben al vele mooie projecten neergezet.
Tijd voor uitbreiding! De voorbije 27 maanden deden we enorm veel kennis op. We zijn nu klaar om dat te delen en in handige platformen te gieten. 

De eerste stap is Starterskitondernemen.be, een platform dat handige tools voor ondernemers en zaakvoerders samenbrengt. Dit platform wordt de komende maanden uitgebreid met meer tools, handleidingen en tips. De volgende stap is een simpele BTW-calculator. Een handige tool voor elke ondernemer. Deze calculator komt er snel aan. Eerst op desktop en mobiel, later ook als app. Over de volgende stappen willen we nog niet al te veel kwijt, al kunnen we verklappen dat het allemaal platformen zijn die het leven van een ondernemer/zaakvoerder/freelancer makkelijker maakt.


Kreatix gelooft in het delen van kennis.
Daarom zetten we nu reeds deze grote stap waar we tools én kennis gratis aanbieden.
Kortom, Kreatix wordt meer dan een internetbureau en zal nog versterken op het vlak van marketing, responsieve websites, branding en advies. Wij kijken uit naar die toekomst.

Stay tuned!