over kreatix oliver william

Opgericht in 2014

Van een uit de hand gelopen studieproject naar een volwaardig professioneel bureau in enkele jaren tijd. Het verhaal van Kreatix is er eentje van extremen.

 

Oliver studeerde Cross Media Management aan KdG Antwerpen, William volgde toegepaste informatica. Nadat Oliver in 2013 zijn eerste vakantiejob als social media manager binnenhaalde, ging er een wereld voor hem open.

 

"Je kan geld verdienen met sociale media?" Een verbaasde Oliver was er een tijdlang niet goed van. Al snel kreeg hij weer een aanbieding, ditmaal om een website te maken.

 

Web development was niet zijn sterkste kant. Hij zocht hulp bij zijn goede vriend William. Samen volbrachten ze het project met een tevreden klant als uitkomst. Dit smaakte wel naar meer.

 

Meteen werden de plannen gesmeden om een mini-bureau op te richten. Iets om bij te leren tijdens de studies, een kleine zakcent en bakken vol ervaring.

 

Wat ze nooit hadden verwacht, was dat het zo'n vaart zou lopen...

kreatix-resultaatgericht-marketingbureau

Een groei van 15% per maand

Kreatix bestaat sinds 2014 en we hebben niet stilgezeten. Zo zijn we van kleine startup uitgegroeid tot een schalend bedrijf dat zoveel mogelijk innoveert.

 

We hebben al het vertrouwen gekregen van enkele prominente bedrijven. Denk aan Stad Lier, VanBreda, Boma en Greenspeed. Ook werken we samen met meer dan 150 KMO's uit verscheidene sectoren.

 

Ook werken we vaak samen met stagiairs. Zo leren zij het reilen en zeilen van hoe de marketingwereld werkt. Het is een fijne wisselwerking met enorm interessante brainstorms. Een win-win voor iedereen!

 

In 2018 hebben we uitgebreid naar een groter kantoor om onze groei te ondersteunen. Nadat we conversiegericht zijn gaan werken, ging het als een sneltrein.

 

We zijn enorm enthousiast voor wat de toekomst brengt en kijken er naar uit om je binnenkort te verwelkomen als klant.

Meer dan
150

Klanten

Meer dan
75

Websites

Meer dan
55

Marketingcampagnes

Wij zijn Kreatix

Oliver en William zijn jouw digitale partners.

Wat ben je met een mooi product als het niets opbrengt?

De nadruk ligt daarom op resultaten. Bij Kreatix werk je samen met een perfecte tandem.

William zorgt voor het technische luik, Oliver boost je bedrijf klaar voor de markt.

Het effect: een product tot in de puntjes afgewerkt, dat daadwerkelijk zijn doelpubliek bereikt.

kreatix contact oliver op de beeck

Oliver Op de Beeck

Zaakvoerder & Marketing
william team kreatix

William Matthynssens

Zaakvoerder & Websites
Maak een vrijblijvende afspraak met Oliver Contacteren