Over Ons

Het Kreatix-team

Wij kiezen bewust voor een duurzame groeistrategie.

Sinds 2019 groeit ons team mee met onze omzet. Zo blijven we onze vele projecten optimaal ondersteunen. Ons team combineert marketing- en webdevelopmentspecialisten.

Bekijk hieronder het interview van Techmag over de evolutie van Kreatix als marketingbureau.

oliver techmag
Video afspelen
oliver kreatix
oliver op de beeck
Strategist

Oliver Op de Beeck

Oliver richtte Kreatix op in 2014. Hij deed dat samen met zijn zakenpartner en jeugdvriend William.

Oliver’s activiteiten als Kreatix-zaakvoerder en socialemedia-expert zorgen voor een mooie kruisbestuiving. Hij deelt zijn expertise veel en graag via zijn LinkedInkanaal. Daardoor vinden alsmaar meer klanten de weg naar Kreatix.

En daarvan pluk jij de vruchten. Want Oliver zet zijn marketingervaring en kennis in om je website, webshop of Google Ads-campagne aan te passen aan jouw behoeften en doelgroep.

Early adopter

Oliver gaat altijd op zoek naar de nieuwste technieken: van marketingtricks tot toestellen. Ruikt hij innovatie? Dan vlooit hij alles uit tot op het bot.

Sportief

Behalve met zijn werk bij Kreatix is Oliver ook bezig met zijn gezondheid. Meer dan 50 kg afvallen in één jaar? Oliver klaarde de klus. Zijn motto: mens sana in corpore sano.

oliver en william (2)
william kreatix foto
Websitebouwer

William Matthynssens

Als jonge ondernemer sprong William samen met Oliver in het diepe. Zo werd Kreatix geboren.

William’s passie? Jouw webproject ontwikkelen. Daarvoor luistert hij eerst naar wat jij wilt. Daarna gaat hij aan de slag met de recentste technieken en de meest accurate data. Het resultaat? Een website die werkt en jouw product of dienst meer doet verkopen.

William zorgt daarenboven voor de volledige opvolging van jouw project. Van domeinregistratie tot het instellen van jouw e-mailaccount. Kortom, engelengeduld gecombineerd met kennis van zake.

Geduldig

William houdt het hoofd altijd koel.  Hij bezit een gezonde portie geduld en beantwoordt al jouw vragen met zorg.

Technisch

Door zijn interesse in code en techniek leert William dagelijks dingen bij. Hij bouwt sterk onderbouwde websites met een gezonde dosis flair en souplesse.

eline-werken
eline kreatix foto
Google Ads-expert

Eline Vanassche

Eline leerde de kneepjes van het onlinevak tijdens haar stage bij Kreatix. Als volleerde onlinemarketeer staat ze je bij met al je onlineprojecten.

Haar grootste troef? Een uitgebreide Google Ads-knowhow en de female touch in het Kreatix-team.

Spring in't veld

Eline zorgt voor de sfeer op kantoor. Steeds goedlachs, altijd grappige verhalen. Deze lijn trekt ze ook door in de communicatie naar klanten toe. Het is altijd leuk samenwerken met Eline!

Analytisch

Ze kijkt verder dan de basisstatistieken. Eline gaat op onderzoek en ontdekt waarom bepaalde campagnes niet presteren. Die herwerkt ze aan een vlot tempo. Daarna evalueert ze de resultaten. Kortom: Eline leeft met data.

0 +
Projecten afgeleverd
0 +
Gerealiseerde websites
0 %
Klantentevredenheid

Enkele van onze fijne klanten

Verander het internet in een gesprek

Neem vrijblijvend contact met ons op