Kreatix, dat zijn wij

Oliver en William:

enthousiaste wervelwind en kalme standvastigheid,
marketingman en technisch vernuft.

Een krachtige balans voor jouw project. Wij focussen op de resultaten die jij wil bereiken, verdiepen ons in jouw project en werken het tot in de puntjes af. Zo zijn wij. Helemaal.

 

Hoe het begint

 

Als een uit de hand gelopen studieproject, zo begint het verhaal van Kreatix in 2014. Oliver studeert Cross Media Management aan KdG Antwerpen, William volgt Toegepaste Informatica. Een vakantiejob als social media manager doet de ogen en de wereld van Oliver opengaan: bedrijven en KMO‘s hebben nood aan expertise voor de uitwerking van hun marketing en website.

Voor een volgende opdracht – een website – neemt Oliver vriend William onder de arm. Samen bouwen ze een straffe website voor een tevreden klant.

Een mini-bureau ontstaat. Maar razendsnel wordt mini groot…

200

Klanten

Jong maar niet onervaren. Al meer dan 200 bedrijven vertrouwden ons hun projecten toe.

En hoe het groeit

 

Sinds 2014 zitten we niet stil – zouden we dat wel kunnen? – en groeien van kleine start-up tot een innovatief en bloeiend bedrijf.

Heel wat prominente bedrijven vertrouwen ons hun websites en marketingcampagnes toe: Stad Lier, Van Breda, Boma en Greenspeed bijvoorbeeld, maar ook meer dan 200 andere bedrijven uit diverse sectoren.

Regelmatig ondersteunen stagiairs ons in onze drukke dagen: zij ontdekken de marketingwereld en tijdens brainstorms komen we samen tot geweldige outside the box-ideeën.

en groeit…

 

In 2018 kan ons kleine kantoor de immense groei niet meer aan. We vinden een nieuwe plek met ruimte en uitzicht op de toekomst.

Welkom! We zetten jou graag in onze agenda.

Eén klik en wij lezen jou. Maak een vrijblijvende afspraak met Oliver.

Websites gebouwd
100
Campagnes uitgewerkt
65
Jaren actief
4