Diensten: Online marketing, Website

Marketing ondersteuning & website

mockup ft

Over FT Parketvloeren

F&T Parketvloeren is een gereputeerde parketspecialist, en zorgt voor de realisatie van ieders parketdroom met behulp van hoogwaardige materialen. Het bedrijf beschikt over meer dan twintig jaar ervaring, en speelt volledig in op alle verlangens en voorkeuren van de klant. Samen met de klant gaat F&T Parketvloeren op zoek naar een parketoplossing die past bij de levensstijl en het interieur van de klant. In een notendop: F&T Parketvloeren is een bedrijf dat meedenkt, een goede kwaliteit levert, en een superieure afwerking aanbiedt.

Hoe wij het project van FT Parketvloeren aanpakten

ft 1 scaled

Stijlvol design

De harmonieuze combinatie van parketkleuren en zwarte accenten zorgt voor een elegant en stijlvol ontwerp, dat het prestige van een erkende parketverkoper weerspiegelt.

ft 2 scaled

Visuele tentoonstelling van hun realisaties

Op de website van F&T Parketvloeren vind je een rijkelijk gevulde fotogalerij met prachtige realisaties. Het is als een virtuele tentoonstelling die je kunt bewonderen, waardoor je in één oogopslag ziet wat F&T Parketvloeren allemaal kan realiseren.

ft 3 scaled

Duidelijk stappenplan om jouw vloer te kiezen

De website van F&T Parketvloeren maakt de keuze van een nieuwe vloer een fluitje van een cent. Via een eenvoudig en duidelijk stappenplan, begeleid door relevante foto’s en tekst, wordt het proces van het kiezen van de perfecte parketvloer tot een fijne en efficiënte ervaring gemaakt.

ft 4 scaled

Gratis downloads om leads te genereren

F&T Parketvloeren biedt een gratis te downloaden moodbook aan om bezoekers te inspireren bij hun keuze voor een parketvloer. Door hun contactgegevens achter te laten, krijgen ze toegang tot een rijke bron van ideeën, wat tegelijkertijd een effectieve manier is voor F&T om potentiële leads te genereren.

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1
Diensten: Online marketing

Dé vochtbestrijders van België

protector 1024x648 1

Over Protector

Protector noemt zichzelf weleens de huisdokter. Met meer dan 30 jaar ervaring in de bestrijding van vocht, huiszwammen en houtworm is Protector dan ook dé referentie in de sector. Met een vast team van ervaren medewerkers biedt Protector je een totaaloplossing. Het zit ‘m bij Protector dan ook in de kleine dingen. Omdat wonen op een werf allesbehalve leuk is, beperkt het bedrijf de overlast tot een minimum door bijvoorbeeld de werkzaamheden af te schermen.

Hoe wij het project van Protector aanpakten

download e1710246907783

De uitdaging van Protector

Emile van Protector koos er enkele jaren geleden voor om Google Ads uit te besteden aan een extern marketingbureau. Helaas, zonder succes. Emile was dan ook naarstig op zoek naar een nieuwe Google Ads partner, en kwam zo bij Kreatix terecht.

We hadden een goed kennismakingsgesprek en stelden vast dat onze neuzen in dezelfde richting stonden.</br></br>Aanvankelijk stonden we voor een uitdaging, want het vertrouwen van Emile in marketingbureaus was inmiddels geslonken. We moesten en zouden dat vertrouwen dan ook terugwinnen.

CleanShot 2023 07 25 at

De oplossing: Google Ads zoals het hoort

Aangezien Protector zowel actief is in Vlaanderen als in Wallonië, bouwden we een uitgebreide, tweetalige Google Ads campagne op. Zo kunnen we snel inspelen op concurrentie.

CleanShot 2023 07 11 at

Het resultaat:
3553 leads per jaar

Deze resultaten werden gehaald tegen een kost per lead van €19. Voor een vochtbestrijdingsbedrijf is dat zeer rendabel. Daarom mogen we al 4 jaar de campagnes van Protector beheren.

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1
Diensten: Online marketing, Website

Modulaire units voor in de tuin

Over TimeOutBox

TimeOutBox is het nieuwe bedrijf van Miguel Van Hellemont.

Na 30 jaar actief te zijn in de B2B wereld, werd het tijd voor iets nieuws en voorzag hij als het ware een Time-Out in zijn privé en professioneel leven. Hij wilde graag weer meer voldoening uit andere activiteiten halen zoals maatschappelijk werk, uitoefenen van hobby’s en bijkomend ook meer tijd doorbrengen met zijn vrouw en drie kinderen. 

Daarop ontwikkelde hij de TimeOutBox, die hij nu samen met ons in de markt zet! Zo ondersteunen we hem ook bij de online marketing.

In 30 jaar business heb ik steeds mijn buikgevoel gevolgd alsook het financieel plaatje dat er aanhangt. Bij het opstarten van een nieuwe business ben ik op zoek gegaan naar een partner voor mijn website. Ik heb in totaal 3 bedrijven gecontacteerd. Bij Kreatix had ik vanaf het eerste contact een goed buikgevoel. Toch ben ik in eerste instantie in zee gegaan met een ander bedrijf. Ik had dit dan ook aan Oliver gemeld dat er op financieel vlak toch een te groot verschil was. Reactie van Oliver was op dat moment constructief: je weet ons te vinden mocht het niet lukken. Twee weken later was het al zover en heb ik Oliver terug gecontacteerd (mijn trots even opzij gezet😉) en zijn we de samenwerking gestart. Hopelijk een lange!
De sterke punten van Kreatix: Duidelijke en snelle communicatie, proactief en professioneel.
miguel van hellemont timeoutbox recensie e1710239000510
Miguel Van Hellemont
timeoutbox.be

Hoe wij het project van TimeOutBox aanpakten

timeoutbox 1 scaled

Materiaalkiezer

Omdat Miguel een fan is van maatwerk, geven we op de site de verschillende opties weer. Zo kunnen leads hun droombox al in elkaar steken.

timeoutbox 2 scaled

Professionele foto's

We deden maar liefst 4 fotoshoots op verschillende tijdstippen om de box mooi in kaart te brengen.

timeoutbox 3 scaled

Helder stappenplan

Een bouwproject heeft altijd veel stappen & vragen. Daarom brachten wij deze meteen in kaart op de website. Zo weet de potentiële klant hoe het verder zal verlopen.

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1
Diensten: Online marketing, Website

Marketing begeleiding sinds de opstart

mockup blentt

Over BLENTT

Leen Rooms & Arno Verspreet vormen samen de perfecte BLENTT-tandem, een interieurbureau dat je begeleidt doorheen het hele proces, van concept tot uitvoering. Leen is het creatieve brein achter BLENTT, terwijl Arno dan weer de technische drijfkracht is binnen deze tandem. Ze worden ondersteund door een team van vakmannen die helpen bij de creatie in het eigen atelier. Zo garandeert het team van BLENTT de allerhoogste kwaliteit!

logo blentt
Super tevreden met onze nieuwe website door Kreatix en de opstart van de online marketing ziet er veelbelovend uit!
leen blentt recensie e1710236500812
Leen Rooms
Zaakvoerster Blentt.be

Hoe wij het project van BLENTT aanpakten

blentt 1 scaled

Converteren met een inspiratiegids

Om meer mailadressen te verzamelen, pakten we uit met een grote inspiratiegids. Zo kunnen potentiële klanten rustig bladeren door de verschillende projecten en kunnen wij ze daarna activeren met gerichte mailings. Deze content-strategie ontwikkelen we binnen ons online marketing pakket ‘Groeier’.

De inspiratiegids werd in-house gemaakt door Kreatix en is automatisch gekoppeld met de e-mailmarketingtool.

blentt 2 scaled

Digitaal uitpakken met realisaties

Wat willen bezoekers zien op de site van een maatwerkbedrijf? Vorige realisaties natuurlijk! Daarom bouwden we een knap overzicht met alle projecten van BLENTT. Zo kunnen leads ook virtueel even rondsnuisteren.

brandbird 2023 09 26T154054.905 scaled

Merkbare resultaten

Dankzij de inspanningen van ons marketingteam, developmentteam en het team van BLENTT hebben we in de eerste maanden reeds mooie cijfers neergelegd. 

We merken op dat de website maand over maand groeit en dat de aanvragen vlot toestromen.

Dat zorgt voor extra zuurstof voor deze jonge starters!

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1
Diensten: Online marketing, Website

Interieur maatwerkbedrijf uit Kontich

mockup trouilliez

Over Trouilliez Interieur

Trouilliez Interieur is een familiebedrijf dat zich reeds 2 generaties toelegt op het ontwerpen, produceren en plaatsen van meubelen op maat. Door het volledige proces in eigen beheer te hebben, kan Trouilliez steeds de afgesproken kwaliteit en timing garanderen.

Hoe wij het project van Trouilliez Interieur aanpakten

trouilliez 1 scaled

Een modern en strak design

Van de gestroomlijnde homepage tot de gedetailleerde dienstenpagina’s, elk element van de nieuwe site weerspiegelt de hoogwaardige esthetiek en het oog voor detail dat Trouilliez kenmerkt.

trouilliez 2 scaled

Een knap overzicht van hun projecten

Op de projectenpagina van Trouilliez vind je een verzameling van hun eerdere projecten. Elk project wordt mooi weergegeven met sprekende beelden, waardoor de kwaliteit en het vakmanschap van Trouilliez echt tot uiting komen. Daarnaast kan je ook makkelijk filteren op de verschillende projecttypes.

trouilliez 3 scaled

Vacature systeem voor vakmannen

Via het vacature systeem kunnen vakmannen niet alleen reageren op openstaande vacatures, maar ook spontane sollicitaties insturen. Op deze manier maakt Trouilliez het eenvoudig voor nieuw talent om te solliciteren.

trouilliez 4 scaled

Blog-systeem om interieuradvies te delen

Met diverse artikelen vol tips & tricks deelt Trouilliez hun deskundige interieuradvies. Daardoor kunnen bezoekers meer leren over maatwerk en meteen ook inspiratie opdoen voor hun eigen interieur.

trouilliez 6 scaled

Inzicht in hun werkwijze

Met een overzichtelijke beschrijving van hun proces in 7 fases, geven ze bezoekers een kijkje achter de schermen. Zo krijgt men een beter begrip van de aandacht voor detail die in elk project gaat.

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1

Gratis analyse van je website?

Marketingbureau met 400+ tevreden klanten en 10 jaar ervaring

Contact

Development

©2024 – Kreatix – Alle rechten voorbehouden – PrivacybeleidAlgemene voorwaarden