fbpx
Skip links
Online marketing, Website
B2B Bedrijven

Scoren in Google met de officiële BOMAblog

mockup bomablog
BOMAblog

Over het bedrijf

BOMA is dé expert in schoonmaakoplossingen en ontwikkelt al meer dan 46 jaar professionele schoonmaakmaterialen voor bedrijven en instellingen. Bij BOMA draait alles om een volledige ontzorging: van een tijdige levering tot advies en ondersteuning op de werkvloer. Ook duurzaamheid staat bij BOMA voorop. Als specialist in duurzame oplossingen voor schoonmaak en hygiëne, gelooft BOMA in een circulaire economie. De grondstoffen van hun producten worden natuurlijk afgebroken, of worden hergebruikt.

Weetje: Oliver is zijn carrière gestart bij BOMA in het magazijn op 16-jarige leeftijd. Leuk dat we na al die jaren nog steeds samenwerken.

logo boma

Klant sinds:

2018

Wat we beheren:

Online marketing, Website

Meertalige website

BOMAblog levert waardevolle en praktische content in zowel het Nederlands als het Frans. Met een eenvoudig te navigeren interface kunnen bezoekers gemakkelijk schakelen tussen beide talen, waardoor een breed aanbod aan informatieve artikelen over schoonmaken en hygiëne toegankelijk wordt voor een divers publiek.

Handig overzicht van blogs

BOMAblog beschikt over een uitgebreid en goed gestructureerd blog aanbod, netjes georganiseerd in relevante categorieën. Met deze gebruiksvriendelijke navigatie bovenaan, kunnen lezers gemakkelijk en snel de specifieke content vinden die ze zoeken, variërend van reinigingstips tot diepgaande artikelen over hygiënepraktijken.

Verzamelen van leads door gratis downloads

BOMAblog biedt waardevolle, gratis whitepapers aan over verschillende schoonmaak- en hygiënethema’s. Bezoekers kunnen deze eenvoudig downloaden door hun contactgegevens in te vullen, waardoor BOMAblog de mogelijkheid krijgt om een relatie op te bouwen en waardevolle content te leveren aan potentiële leads.

Start jouw project met Kreatix

Neem gerust contact op via ons formulier. Wij behandelen elke aanvraag binnen 24u, dat is al 9 jaar lang onze garantie!

Onze gegevens

+32 472 49 37 37

BE 0563.872.084

Gemeenteplein 24
2520 Broechem