Diensten: Online marketing, Website

Scoren in Google met de officiële BOMAblog

mockup bomablog

Over BOMAblog

BOMA is dé expert in schoonmaakoplossingen en ontwikkelt al meer dan 46 jaar professionele schoonmaakmaterialen voor bedrijven en instellingen. Bij BOMA draait alles om een volledige ontzorging: van een tijdige levering tot advies en ondersteuning op de werkvloer. Ook duurzaamheid staat bij BOMA voorop. Als specialist in duurzame oplossingen voor schoonmaak en hygiëne, gelooft BOMA in een circulaire economie. De grondstoffen van hun producten worden natuurlijk afgebroken, of worden hergebruikt.

Weetje: Oliver is zijn carrière gestart bij BOMA in het magazijn op 16-jarige leeftijd. Leuk dat we na al die jaren nog steeds samenwerken.

Hoe wij het project van BOMAblog aanpakten

bomablog 1 scaled

Meertalige website

BOMAblog levert waardevolle en praktische content in zowel het Nederlands als het Frans. Met een eenvoudig te navigeren interface kunnen bezoekers gemakkelijk schakelen tussen beide talen, waardoor een breed aanbod aan informatieve artikelen over schoonmaken en hygiëne toegankelijk wordt voor een divers publiek.

bomablog 2 scaled

Handig overzicht van blogs

BOMAblog beschikt over een uitgebreid en goed gestructureerd blog aanbod, netjes georganiseerd in relevante categorieën. Met deze gebruiksvriendelijke navigatie bovenaan, kunnen lezers gemakkelijk en snel de specifieke content vinden die ze zoeken, variërend van reinigingstips tot diepgaande artikelen over hygiënepraktijken.

bomablog 3 scaled

Verzamelen van leads door gratis downloads

BOMAblog biedt waardevolle, gratis whitepapers aan over verschillende schoonmaak- en hygiënethema’s. Bezoekers kunnen deze eenvoudig downloaden door hun contactgegevens in te vullen, waardoor BOMAblog de mogelijkheid krijgt om een relatie op te bouwen en waardevolle content te leveren aan potentiële leads.

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1