Diensten: Website

Een groen ontwerp voor Jacobs Tuindesign

mockup jacobs

Over Jacobs Tuindesign

Jacobs Tuindesign werd in 2018 opgericht door zelfstandig tuinaannemer Toon Jacobs. Sindsdien zet het bedrijf zich elke dag opnieuw in om tuindromen te realiseren, want dat is hun passie. Het doel waar Jacobs Tuindesign naar streeft? De wensen van klanten vertalen naar een tuin waarin zij zich volledig thuis voelen. Van een groene speelruimte voor de kinderen tot een oase van rust voor de levensgenieters.

Hoe wij het project van Jacobs Tuindesign aanpakten

jacobs 1 scaled

Modern design

Jacobs Tuindesign straalt professionaliteit uit met een modern, strak websiteontwerp dat perfect aansluit bij de tuindiensten die ze aanbieden. Gebruik makend van verschillende tinten groen om een gevoel van rust en connectie met de natuur op te wekken. Daarnaast zorgen prachtige, hoogwaardige foto’s van hun projecten voor een visueel aantrekkelijke lay-out.

jacobs 2 scaled

Social proof met gerealiseerde projecten

Jacobs Tuindesign toont zijn succesvolle projecten in een fotogalerij op de homepage en dienstenpagina. Dit biedt bezoekers een duidelijk beeld van hun deskundigheid en kwaliteit van het werk.

jacobs 3 scaled

Helder overzicht van specialisaties

Jacobs Tuindesign geeft een duidelijk overzicht van hun specialisaties op hun website. Ze gebruiken visueel aantrekkelijke iconen samen met een bondige uitleg om elk van hun diensten te beschrijven.

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1