fbpx
Skip links
Website
Tuin

Een groen ontwerp voor Jacobs Tuindesign

mockup jacobs
Jacobs Tuindesign

Over het bedrijf

Jacobs Tuindesign werd in 2018 opgericht door zelfstandig tuinaannemer Toon Jacobs. Sindsdien zet het bedrijf zich elke dag opnieuw in om tuindromen te realiseren, want dat is hun passie. Het doel waar Jacobs Tuindesign naar streeft? De wensen van klanten vertalen naar een tuin waarin zij zich volledig thuis voelen. Van een groene speelruimte voor de kinderen tot een oase van rust voor de levensgenieters.

logo jacobs

Klant sinds:

2019

Wat we beheren:

Website

Modern design

Jacobs Tuindesign straalt professionaliteit uit met een modern, strak websiteontwerp dat perfect aansluit bij de tuindiensten die ze aanbieden. Gebruik makend van verschillende tinten groen om een gevoel van rust en connectie met de natuur op te wekken. Daarnaast zorgen prachtige, hoogwaardige foto’s van hun projecten voor een visueel aantrekkelijke lay-out.

Social proof met gerealiseerde projecten

Jacobs Tuindesign toont zijn succesvolle projecten in een fotogalerij op de homepage en dienstenpagina. Dit biedt bezoekers een duidelijk beeld van hun deskundigheid en kwaliteit van het werk.

Helder overzicht van specialisaties

Jacobs Tuindesign geeft een duidelijk overzicht van hun specialisaties op hun website. Ze gebruiken visueel aantrekkelijke iconen samen met een bondige uitleg om elk van hun diensten te beschrijven.

Start jouw project met Kreatix

Neem gerust contact op via ons formulier. Wij behandelen elke aanvraag binnen 24u, dat is al 9 jaar lang onze garantie!

Onze gegevens

+32 472 49 37 37

BE 0563.872.084

Gemeenteplein 24
2520 Broechem