fbpx

Leadgeneratie & content marketing voor Quitte

Quitte

Over het bedrijf

Quitte zorgt voor een snelle en volledig juridisch invordering van onbetaalde facturen. En dit zonder dure tussenkomst van een advocaat of rechtbank.

Na een ondermaats traject bij een ander agency, contacteerde zaakvoerder Joachim ons om meer leads te genereren.

We zijn begonnen met het optimaliseren van zijn website, we bouwden een uitgebreid leadformulier en integreerden conversie-tracking.

Daarna hebben we campagnes opgestart, zijn we blogs beginnen schrijven en lanceerden we ook templates die je kan downloaden. 

Quitte

Klant sinds

2021

Wat we beheren:

Online Marketing, Website

Joachim De Veirman
Joachim De Veirman
Read More
We werken nu een half jaar samen met Kreatix en wat een ervaring! Als jonge onderneming lieten we door een ander bureau een website bouwen die jammer genoeg zeer passief en niet SEO vriendelijk bleek met heel weinig content. Ik zocht en vond hulp bij Kreatix.

Op korte termijn had Oliver een plan van aanpak klaar. Op enkele dagen tijd waren de eerste wijzigingen al zichtbaar: duidelijkere call-to-action, visueel sterker, technisch beter, kortom ik vond het al snel jammer dat ik Kreatix niet eerder had leren kennen.

Waar het andere bureau ook nooit repte over online marketing stelde Oliver een traject voor om ook dat verhaal uit te bouwen. Sindsdien hebben we een ongelooflijk goed contact met Elke die zeer gedreven onze blogs verzorgt en actief nadenkt over de juiste strategie om meerdere doelen te bereiken: meer websitebezoeken, meer leads, meer aanvragen, opbouwen van naambekendheid, hogere SEO-ranking, enzovoort.

Wat ons het meeste opvalt bij Kreatix is dat ze hun vak ECHT kennen en dat niet alleen beweren. Men gaat altijd doordacht te werk en verkiest langetermijnresultaten wat absoluut de juiste manier is. Zo raadde Kreatix ons af om blind massaal mailings uit te sturen naar aangekochte prospectlijsten. Elke heeft een strategie bedacht specifiek voor onze sector - die nochtans toch niet zo evident is - waarbij het voor leads aantrekkelijk wordt om ons hun mailadres te bezorgen en op basis daarvan mailings uit te sturen. Zo kan je er al van uitgaan dat de mails die uitstuurt gewenst zijn en dus veel meer resultaat opleveren.

Dit voorbeeld van hoe het inderdaad moet en alle andere elementen aan de samenwerking maken dat wij het verderzetten van onze business niet meer kunnen inbeelden zonder Kreatix als partner. Waarvoor heel erg bedankt!

Het resultaat

We ontwikkelden een makkelijk uitbreidbare WordPress-website met een design op maat. We integreerden ook een aantal handige functies om leads op weg te helpen.

Multi-step form

Om leads sneller van dienst te zijn, bouwden we een formulier met meerdere stappen om meteen de juiste info te verzamelen.

Quitte

Content marketing met blogs

Hoger scoren in Google? Dat regelen we met doelgerichte blogs. We schrijven op basis van een zoekwoordonderzoek, waarna we de posities opvolgen. Quitte had nog geen blog, dat hebben we meteen in orde gebracht!

Quitte

Downloadbare templates

De mailinglijst vergroten? Dat verzorgen we dan weer met downloadbare templates.

Quitte

Start jouw project met Kreatix

Wij werken volgens de regels van de kunst. Met een focus op resultaat, heldere communicatie en transparante prijzen. Dat doen we sinds 2014 voor meer dan 250 bedrijven.

Wim Engelen

Sinds 2014 de digitale partner van KMO’s en groeiende bedrijven.

Marketing

Volg ons

Google Partner
Meta Business Partner
Leadinfo Badge
Mollie
Google reviews

© 2022 Kreatix - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid - Algemene voorwaarden - Sitemap