fbpx

Plaatsingen in Google News voor Travel Magazine

Travel Magazine

Over het bedrijf

Travel Magazine is het leidinggevende toerisme vakblad in België en Luxemburg, en dat al 25 jaar lang. Het reisblad publiceert driewekelijks een reismagazine en houdt via de online kanalen de vingers aan de pols van alles wat er leeft binnen de (inter)nationale reiswereld. Door hun crossmediale aanwezigheid bereikt Travel Magazine het volledige spectrum aan reisprofessionals, dit door middel van diepte-interviews, interessante artikels, pragmatische analyses en een actueel overzicht van de laatste trends en ontwikkelingen.
Travel Magazine

Klant sinds

2019

Wat we beheren:

Website

Het probleem

Een vlot leesbare en vindbare website die past binnen de interne vereenvoudigingsoperatie: dat is de opdracht waarmee Travel Magazine bij Kreatix neerstreek.

De oplossing

Het project van Travel Magazine behoorde destijds (in 2017) tot één van onze grootste developmentprojecten ooit. We waren dan ook enorm trots op het feit dat we Travel Magazine digitaal mochten lanceren.

Website met geïntegreerd advertentiesysteem

We integreerden in de site van Travel Magazine enkele performante systemen, waaronder een advertentiesysteem met roterende banners. Bedrijven kunnen voortaan advertentieruimte aankopen op de site van Travel Magazine.

Online magazine met paywall

Omdat een groot deel van de content uitsluitend voor abonnementhouders is, voorzagen we een sterk systeem om artikels achter een paywall te houden. Het doel van deze paywall was om de verkoop van abonnementen te stimuleren.

Travel Magazine
Travel Magazine
We implementeerden een trackingsysteem voor klikken, waardoor adverteerders nauwkeurig konden bijhouden hoe vaak er werd geklikt op hun advertentie. Hierdoor zag Travel Magazine de verkoop van promobanners al snel stijgen. Het is nu een belangrijke inkomstenbron van de reisspecialist.

Dankzij stevige inspanningen en een heldere rapportage groeit het lezersbestand elk jaar steeds meer. Er werden meer artikels gelezen en de site van Travel Magazine werd zelfs een paar keer opgenomen in de Google News sectie. De verkoop van abonnementen verloopt dan ook vlot.

Start jouw project met Kreatix

Wij werken volgens de regels van de kunst. Focus op resultaat, heldere communicatie en transparante prijzen. Dat doen we sinds 2014 voor meer dan 250 bedrijven.

Wim Engelen

Sinds 2014 de digitale partner van KMO’s en groeiende bedrijven.

Marketing

Volg ons

Google Partner
Meta Business Partner
Leadinfo Badge
Mollie
Google reviews

© 2023 Kreatix - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid - Algemene voorwaarden - Sitemap