Diensten: Online marketing, Website

Interieur maatwerkbedrijf uit Kontich

mockup trouilliez

Over Trouilliez Interieur

Trouilliez Interieur is een familiebedrijf dat zich reeds 2 generaties toelegt op het ontwerpen, produceren en plaatsen van meubelen op maat. Door het volledige proces in eigen beheer te hebben, kan Trouilliez steeds de afgesproken kwaliteit en timing garanderen.

Hoe wij het project van Trouilliez Interieur aanpakten

70+

Leads per maand

290+

Relevante posities in Google

trouilliez 1 scaled

Een modern en strak design

Van de gestroomlijnde homepage tot de gedetailleerde dienstenpagina’s, elk element van de nieuwe site weerspiegelt de hoogwaardige esthetiek en het oog voor detail dat Trouilliez kenmerkt.

trouilliez 2 scaled

Een knap overzicht van hun projecten

Op de projectenpagina van Trouilliez vind je een verzameling van hun eerdere projecten. Elk project wordt mooi weergegeven met sprekende beelden, waardoor de kwaliteit en het vakmanschap van Trouilliez echt tot uiting komen. Daarnaast kan je ook makkelijk filteren op de verschillende projecttypes.

trouilliez 3 scaled

Vacature systeem voor vakmannen

Via het vacature systeem kunnen vakmannen niet alleen reageren op openstaande vacatures, maar ook spontane sollicitaties insturen. Op deze manier maakt Trouilliez het eenvoudig voor nieuw talent om te solliciteren.

trouilliez 4 scaled

Blog-systeem om interieuradvies te delen

Met diverse artikelen vol tips & tricks deelt Trouilliez hun deskundige interieuradvies. Daardoor kunnen bezoekers meer leren over maatwerk en meteen ook inspiratie opdoen voor hun eigen interieur.

trouilliez 6 scaled

Inzicht in hun werkwijze

Met een overzichtelijke beschrijving van hun proces in 7 fases, geven ze bezoekers een kijkje achter de schermen. Zo krijgt men een beter begrip van de aandacht voor detail die in elk project gaat.

Geïnspireerd door dit project? Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte

oliver hero kreatix 1

Gratis analyse van je website?

Marketingbureau met 400+ tevreden klanten en 10 jaar ervaring

Contact

Development

©2024 – Kreatix – Alle rechten voorbehouden – PrivacybeleidAlgemene voorwaarden