fbpx

Stijlvolle website voor de vakmensen van Trouilliez Interieur

trouilliez 3 1024x649 1

Over het bedrijf

Trouilliez Interieur is een familiebedrijf welke zich reeds 2 generaties toelegt op het ontwerpen, produceren en plaatsen van meubelen op maat. Door het volledige proces in eigen beheer te hebben, kan Trouilliez steeds de afgesproken kwaliteit en timing garanderen.

trouilliez logo nieuw 1 e1601828712338 1

Klant sinds

2019

Wat we beheren:

Online marketing, Website

Het probleem

De nieuwe toonzaal van Trouilliez Interieur was een feit. Na een mooie groeispurt vond voormalig zaakvoerder Olivier het dan ook tijd om ook de digitale etalage van Trouilliez op touw te zetten. Via mond-tot-mondreclame, kwam Trouilliez Interieur uiteindelijk bij Kreatix terecht voor het uitwerken van dit project.

De oplossing

Bij Kreatix trokken we het toonzaalontwerp door naar het digitale uitstalraam van Trouilliez Interieur. We kozen voor een resultaatgerichte en stijlvolle website die de huisstijl van het merk respecteert.

Een resultaatgerichte website

Een minimalistisch en strak design in combinatie met verschillende optimalisaties voor conversie. Het doel van de site is om websitebezoekers ervan te overtuigen om een kennismakingsgesprek te boeken. Van hieruit kan huidig zaakvoerder Peter potentiële leads overtuigen van zijn vakmanschap.

trouilliez 491x1024 1
brandbird 11

Het resultaat

De interieurspecialist ziet zijn nieuwe resultaatgerichte website netjes binnen de deadline opgeleverd, en is zo tevreden dat hij ons prompt ook het vertrouwen geeft om een campagne op Google uit te werken.

De focus van onze digitale campagnes ligt op het bereiken van leads in een bepaalde straal rond de toonzaal. Zo schreven we lokale advertenties met het oog op meer bezoeken. Mét resultaat. Het aantal klikken naar de website nam stevig toe & leads nemen contact op voor ingemaakte kasten.

Start jouw project met Kreatix

Wij werken volgens de regels van de kunst. Met een focus op resultaat, heldere communicatie en transparante prijzen. Dat doen we sinds 2014 voor meer dan 350 bedrijven.

Wim Foto

Even overleggen met een digitaal expert?

Bel dan naar zaakvoerder Oliver. Met meer dan 15 jaar ervaring in het vak staat hij je graag te woord.

Vrijblijvend zonder enige kosten

Sinds 2014 de digitale partner
van KMO’s en groeiende bedrijven.

Sinds 2014 de digitale partner van KMO’s en groeiende bedrijven.

©2023 - Kreatix - Alle rechten voorbehouden

This is a staging enviroment