fbpx
Skip links
Online marketing, Website
Vakmensen & Bouw

Interieur maatwerkbedrijf uit Kontich

mockup trouilliez
Trouilliez Interieur

Over het bedrijf

Trouilliez Interieur is een familiebedrijf dat zich reeds 2 generaties toelegt op het ontwerpen, produceren en plaatsen van meubelen op maat. Door het volledige proces in eigen beheer te hebben, kan Trouilliez steeds de afgesproken kwaliteit en timing garanderen.

Logo Trouilliez Interieur Quadri RAL6018 1

Klant sinds:

2019

Wat we beheren:

Online marketing, Website

Een modern en strak design

Van de gestroomlijnde homepage tot de gedetailleerde dienstenpagina’s, elk element van de nieuwe site weerspiegelt de hoogwaardige esthetiek en het oog voor detail dat Trouilliez kenmerkt.

Een knap overzicht van hun projecten

Op de projectenpagina van Trouilliez vind je een verzameling van hun eerdere projecten. Elk project wordt mooi weergegeven met sprekende beelden, waardoor de kwaliteit en het vakmanschap van Trouilliez echt tot uiting komen. Daarnaast kan je ook makkelijk filteren op de verschillende projecttypes.

Vacature systeem voor vakmannen

Via het vacature systeem kunnen vakmannen niet alleen reageren op openstaande vacatures, maar ook spontane sollicitaties insturen. Op deze manier maakt Trouilliez het eenvoudig voor nieuw talent om te solliciteren.

Blog-systeem om interieuradvies te delen

Met diverse artikelen vol tips & tricks deelt Trouilliez hun deskundige interieuradvies. Daardoor kunnen bezoekers meer leren over maatwerk en meteen ook inspiratie opdoen voor hun eigen interieur.

Inzicht in hun werkwijze

Met een overzichtelijke beschrijving van hun proces in 7 fases, geven ze bezoekers een kijkje achter de schermen. Zo krijgt men een beter begrip van de aandacht voor detail die in elk project gaat.

Start jouw project met Kreatix

Neem gerust contact op via ons formulier. Wij behandelen elke aanvraag binnen 24u, dat is al 9 jaar lang onze garantie!

Onze gegevens

+32 472 49 37 37

BE 0563.872.084

Gemeenteplein 24
2520 Broechem