fbpx

Beveiligde website voor UZ Leuven

bspho 1 1024x649 1

Over het bedrijf

UZ Leuven is een universitair ziekenhuis waar patiënten kunnen rekenen op gespecialiseerde zorg en innovatieve behandelingen, gecombineerd met menselijke aandacht en respect voor elke persoon. BSPHO – een initiatief van het UZ Leuven – is dan weer de vereniging voor Belgische centra die hun expertise delen over kinderoncologie.

logo bspho dunne vogel no tagline

Klant sinds

2018

Wat we beheren:

Website

Het probleem

Het UZ Leuven was op zoek naar een digitale partner om hun te ondersteunen bij het uitbouwen van een nieuwe website voor BSPHO, inclusief de rebranding van het merk. 

Na een pitch-ronde met meerdere marketingbureaus, kregen we het vertrouwen van UZ Leuven om de nieuwe website voor BSPHO te bouwen. We waren dan ook ongelooflijk trots en vereerd om te kunnen meewerken aan dit nobel project.

De oplossing

Ons doel was om – dankzij digitalisering – artsen en professoren het makkelijker te maken om informatie uit te wisselen. Het project werd uiteindelijk opgeleverd in 3 verschillende talen en bevatte vele dynamische functies.

Dynamische functies

We integreerden in de eerste plaats een database die dokters kunnen gebruiken om informatie met elkaar te delen. Naast het publieke deel van de site, bouwden een privaat deel op dat enkel toegankelijk is voor de leden van BSPHO. Tot slot ontwikkelden we een maatwerk dashboard waarbij UZ Leuven alle relevante statistieken kan opvolgen. Zo moet je als eindgebruiker niet gaan zoeken in ingewikkelde software.

Integratie van marketingtools

We koppelden het geheel aan tools als Mailchimp & Google Analytics. Via Google Analytics kan BSPHO meer gedetailleerde statistieken verzamelen wat betreft het verkeer op de site. De koppeling met Mailchimp is dan weer handig voor het versturen van nieuwsbrieven.

bspho
brandbird 17
De opzet van het project is geslaagd. We staken de site van BSPHO in een nieuw, modern jasje en zorgden voor een frisse look & feel. De site wordt nu dagelijks geraadpleegd door tientallen leden en bezoekers. We zijn bijzonder fier op dit project!

Start jouw project met Kreatix

Wij werken volgens de regels van de kunst. Met een focus op resultaat, heldere communicatie en transparante prijzen. Dat doen we sinds 2014 voor meer dan 350 bedrijven.

Wim Foto

Even overleggen met een digitaal expert?

Bel dan naar zaakvoerder Oliver. Met meer dan 15 jaar ervaring in het vak staat hij je graag te woord.

Vrijblijvend zonder enige kosten

Sinds 2014 de digitale partner
van KMO’s en groeiende bedrijven.

Sinds 2014 de digitale partner van KMO’s en groeiende bedrijven.

©2023 - Kreatix - Alle rechten voorbehouden

This is a staging enviroment