fbpx

20 leads per week voor bouwbedrijf Verrijckt

Verrijckt

Over het bedrijf

Bouwonderneming Verrijckt bouwt aan de dromen van hun klanten en begeleidt hen gedurende het hele bouwproces. Hierdoor kunnen hun klanten zich volledig focussen op het vormgeven van hun ultieme droomhuis. Er wordt bij Verrijckt gezorgd voor het totaalplaatje; van de eerste brainstorm-sessie tot het overhandigen van de sleutels. Bouwbedrijf Verrijckt denkt bovendien ook na over de toekomst. Duurzaamheid is immers geen trend, het is een must.
Verrijckt

Klant sinds

2019

Wat we beheren:

Online Marketing, Website

Het probleem

De vooruitstrevende visie van Bouwbedrijf Verrijckt kwam helaas helemaal niet tot zijn recht op hun vorige website. Zaakvoerder Ivo had bovendien al samengewerkt met drie andere marketingbureaus, telkens zonder resultaat. Dit kon en moest beter.

De oplossing

Zaakvoerder Ivo Verrijckt koos met Kreatix voor een all-in-one partner. We namen de website stevig onder handen en staken haar in een volledig nieuw en modern jasje. Ivo gaf Kreatix daarnaast het vertrouwen om het hele marketingluik te regelen. Het resultaat? Een gestroomlijnde, stijlvolle website die wordt ondersteund door sterke marketingcampagnes.

Organisch verkeer

We zetten in op content marketing. Het doel hiervan is de distributie van waardevolle & relevante content. Het genereren van leads gebeurt zo organisch en geleidelijk. We lanceerden inmiddels een uitgebreide bouwgids en schrijven elke maand een nieuw blogartikel.

Betalend verkeer

We ondersteunen dat organisch proces door extra in te zetten op paid advertising met Google & Facebook Ads als speerpunten. Om te beginnen, zorgen we voor waardevolle verkeersstromen naar de site, waar onze Facebook Pixel enkele nuttige gegevens verzamelt. Die informatie kunnen we vervolgens gebruiken voor retargeting doeleinden. Deze gevarieerde marketingaanpak zorgt ervoor dat Bouwonderneming Verrijckt op meerdere platformen aanwezig is. Daardoor komen klanten met verschillende customer touchpoints in aanraking. Hier streven we naar, want een strikt lineaire weg van overweging naar aankoop is slechts een utopie.

Verrijckt
Verrijckt
De website zorgt ondertussen voor een constante instroom van leads, met dank aan Google en Facebook Ads. Deze potentiële projecten werden door zaakvoerder Ivo nauwgezet opgevolgd met een kennismakingsgesprek. Het eerste nieuwbouwproject zit intussen in de pipeline.

We lanceerden in samenwerking met Jef Van den Branden een bouwgids om potentiële klanten te inspireren en te helpen bij hun bouwplannen. Deze gids, vol handige bouwtips, werd intussen al meer dan 1500 keer gedownload. Jef kwam met het idee en uitvoering, wij ondersteunen met marketingcampagnes.

De blogartikels die we schreven voor Verrijckt, scoren sterk in Google. Voor een heleboel relevante zoektermen staan ze op de eerste pagina: “renoveren huis”, “wat kost een nieuwbouwwoning” en “energiezuinige woning” zijn maar enkele voorbeelden. Maandelijks lokken we gemiddeld 388 bezoekers naar de website via onze blogs!

Start jouw project met Kreatix

Wij werken volgens de regels van de kunst. Focus op resultaat, heldere communicatie en transparante prijzen. Dat doen we sinds 2014 voor meer dan 250 bedrijven.

Wim Engelen

Sinds 2014 de digitale partner van KMO’s en groeiende bedrijven.

Marketing

Volg ons

Google Partner
Meta Business Partner
Leadinfo Badge
Mollie
Google reviews

© 2023 Kreatix - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid - Algemene voorwaarden - Sitemap