fbpx

Een unieke wijnshop voor WHOOwine

WHOOWine

Over het bedrijf

Met WHOOwine deelt sommelier Lucia haar passie voor wijn en authentieke wijnmakers. Het concept is simpel: je kan kiezen uit een aanbod van diverse internationale kwaliteitswijnen of je kan jezelf laten verrassen door de keuze van Lucia.

De wijnen worden niet zomaar lukraak uitgekozen, integendeel. Lucia kent alle wijnmakers persoonlijk. Hun geheim voor lekkere wijn? Ze zijn allemaal heel getalenteerd en ze werken met kwalitatieve druiven uit hun eigen gezonde wijngaarden, ver weg van schadelijke sproei – en smaakstoffen.

WHOOWine

Klant sinds

2019

Wat we beheren:

Webshop

Het probleem

Het concept van WHOOwine was destijds gloednieuw. Om het project mee vorm te geven, was Lucia van WHOOwine op zoek naar een partner die het digitale luik mee kon ondersteunen. Op die manier kon Lucia zich focussen op het uitbouwen van haar project.

De oplossing

In samenwerking met het communicatiebureau Propaganda zijn we vervolgens aan de slag gegaan met een volledig nieuwe website. We bepaalden samen de huisstijl, waarna we deze hebben doorgetrokken naar de website. 

Naast een content- en informatiegedeelte, moest er ook een webshop geïntegreerd worden. Zo gezegd, zo gedaan. Bezoekers kunnen nu makkelijk hun favoriete fles(sen) wijn afrekenen.

WHOOWine
whoowine

Het resultaat

Het resultaat is een uniek vormgegeven website, dat in samenwerking met Propaganda werd gebouwd. We integreerden daarnaast nog enkele technische hebbedingetjes op vraag van WHOOwine.

Je favoriete wijn kan je makkelijk afrekenen via de webshop. Mag het wat meer zijn? Opteer dan voor een wijn-abonnement. Sommelier Lucia selecteert vervolgens 3 heerlijke wijnen voor jou. Hoe vaak je de box wilt ontvangen, kies je helemaal zelf.

Liever iemand verrassen? Dan kan je de WHOOwine box cadeau schenken. Je kunt er makkelijk een persoonlijke boodschap aan toevoegen. Je kunt ervoor kiezen om eenmalig een cadeaubox te schenken of je kunt dit in een abonnementsformule gieten. Wat jij zelf wilt!

We ontwikkelden een custom integratie die je toestaat om vrienden uit te nodigen. Per vriend of vriendin die je uitnodigt, ontvang je vervolgens een korting. Samen ‘wijnen’ is nog nooit zo voordelig geweest.

Start jouw project met Kreatix

Wij werken volgens de regels van de kunst. Focus op resultaat, heldere communicatie en transparante prijzen. Dat doen we sinds 2014 voor meer dan 250 bedrijven.

Wim Engelen

Sinds 2014 de digitale partner van KMO’s en groeiende bedrijven.

Marketing

Volg ons

Google Partner
Meta Business Partner
Leadinfo Badge
Mollie
Google reviews

© 2023 Kreatix - Alle rechten voorbehouden - Privacybeleid - Algemene voorwaarden - Sitemap