Consulting

Hoe kunnen we je helpen?

Contacteer ons vrijblijvend om over je project te spreken. 

Kreatix heeft onze huisstijl gerestyled. Dankzij de vlotte communicatie is dit project in een recordtempo tot stand gekomen. De opvolging van onze nieuwsbrieven, website en webshop verloopt vlekkeloos. Kreatix betekent voor ons professioneel, creatief, snel en efficiënt!

Greet Dieltjens
Zaakvoerster, Corporella

Wil je graag een frisse, jonge kijk op je huidige uitdagingen? Wij kunnen je hiermee helpen. Het domein van ons gespecialiseerd advies: marketing, strategy en web development. Krijg tientallen ideeën, actionable tips, een duidelijk plan en een correcte opvolging.

Verschillende diensten

Business
consulting

Zit je even vast met je bedrijf en kan je een nieuwe insteek gebruiken? Kom met ons eens brainstormen om je van deze ondernemersblock te verlossen. Concrete vragen: hoe kan ik mijn processen verbeteren én versnellen? We schetsen je werkpunten en bedenken samen een concrete en efficiënte oplossing.

Marketing
consulting

Een jonge kijk nodig op je nieuwe marketing-campagne? Als 22-jarige ondernemers weten wij als geen ander hoe de jonge markt zich voelt en hoe die omgaat met advertenties. Onze specifieke bijdrage: het adviseren en uitbouwen van een sterke, verfrissende campagne.

Website
consulting

Heb je een website, maar levert hij geen gewenste resultaten? Wij bieden de op maat gemaakte oplossing in de vorm van verfrissende ideeën, zowel visueel als functioneel. Dit zorgt op zijn beurt voor meer resultaten. Samen met William, onze development lead, krijg je nieuwe, creatieve ideeën voor je website!

Waarom kiezen voor consulting van Kreatix?

Concrete voordelen:

  • Een frisse kijk op je huidige uitdagingen
  • Geen buzzwords, wel advies waar je iets mee kan
  • Jonge insteek die je misschien over het hoofd ziet
  • Een duidelijke opvolging. We laten je niet aan je lot over
  • Begin met hernieuwde moed aan je tientallen nieuwe ideeën

Onze pijlers

  • Strategisch
  • Probleemoplossend
  • Inspirerend

Advies kan je niet enkel helpen om een nieuw denkpatroon aan te reiken, maar ook om ze in concrete resultaten om te zetten.

Eens praten over je project?