Digitale marketing

Hoe kunnen we je helpen?

Contacteer ons vrijblijvend om over je project te spreken. 

Kreatix heeft onze huisstijl gerestyled. Dankzij de vlotte communicatie is dit project in een recordtempo tot stand gekomen. De opvolging van onze nieuwsbrieven, website en webshop verloopt vlekkeloos. Kreatix betekent voor ons professioneel, creatief, snel en efficiënt!

Greet Dieltjens
Zaakvoerster, Corporella

Uitpakken met een sterke website of een mooi logo is belangrijk, maar hoe zorg je ervoor dat mensen er ook werkelijk naar kijken? De oplossing: digitale marketing! Als partner van Google en expert in advertentiemanagement kan Oliver u helpen met al je noden; hier wordt gericht op efficiëntie en op maat gemaakt advies. Hieronder een kleine oplijsting van de verschillende diensten die wij aanbieden.

Verschillende diensten

E-mail
marketing

Een functionele, verzorgde email kan wonderen doen. Daarom voorzien wij jouw (potentiële) klanten van een gestructureerde mail met informatie, producten of diensten. Vervolgens volgen we ook de resultaten op; wij bezorgen je een rapport met het open-percentage en het aantal doorklikken. Ook de mailinglijsten vallen onder onze zorgen, en nog belangrijker, dat je mails niet in de spambox terechtkomen. Verder worden campagnes zorgvuldig uitgedacht om nieuwe klanten richting je bedrijf te trekken, zodat jij dit niet hoeft te doen.

Social media
marketing

Facebook, LinkedIn en Youtube zijn leuke sociale platformen. Een nadeel: ze zijn enorm tijdrovend om op te volgen; dagelijks of wekelijks iets posten op elk platform en al snel heb je geen tijd meer voor iets anders. Wij beheren sinds 2014 verschillende sociale media-kanalen voor onze klanten. We verzorgen pakkende, creatieve content, houden eventuele vragen van klanten bij en reageren op een laconieke manier op commentaar. Minder zorgen voor jou!

Content
marketing

Pakkende content, eventueel in de vorm van blogs, kan tot twee voordelen leiden voor een bedrijf: enerzijds kan het een hogere ranking bij de zoekopdrachten in Google opleveren, anderzijds worden nieuwe klanten naar jouw website getrokken. Zeker interessant voor jouw bedrijf dus! Heb je geen tijd om je met de literaire kant van je bedrijf bezig te houden? Dan kunnen wij je hierbij assisteren, de content zelf schrijven, of adviseren. Wij verwerken deze aspecten op je website en ontwerpen een leuke visual. Door dan rekening te houden met de technische taal, levert dit een hoger resultaat op in Google.

Waarom kiezen voor digitale marketing van Kreatix?

Krachtige voordelen:

  • Een goede prijs-kwaliteitverhouding bij onze campagnes
  • Nieuwe klanten ontdekken het bedrijf waar jij voor staat
  • Tijdsbesparing: wij denken de content voor je uit
  • Meten is weten. Wij bezorgen je een duidelijk rapport
  • Wij dienen als je multifunctionele agenda d.m.v. taakmanagement
  • Je kiest zelf je budget

Onze pijlers

  • Betaalbaar
  • Meetbaar
  • Converterend

Digitale marketing tilt je bedrijf naar een nieuw niveau: zowel kapitaal als innovatief gericht. 

Eens praten over je project?