Een tweedelige, dynamische website voor Accentis

De klant

Accentis – tevens ook de verhuurder van ons eigen kantoor – investeert in en verhuurt (semi) industrieel vastgoed in verschillende landen, voornamelijk in België en Slowakije. 

Het portfolio van Accentis is rijk aan strategisch gelegen industriegebouwen van hoogstaande kwaliteit. Ons kantoor in Lier bijvoorbeeld, is gelegen in een multifunctioneel complex dat – naast kantoren – ook voorzien is van een productieruimte en verschillende magazijnen.

De situatie

De vorige website van Accentis had nood aan meer duidelijkheid en visuele versterking. De site was gedateerd. Om hun site in een nieuw, modern jasje te steken, ging Accentis op zoek naar een webdevelopment-partner. 

 

De bedoeling van de nieuwe website zou niet zijn om panden te verkopen, wel om een snel beeld te scheppen van wat Accentis inhoudt, en hun huidig portfolio in de kijker te zetten. Geen platte commerce, wél een inhoudelijke en informatieve site.

De oplossing

Als jarenlange klant van Accentis kreeg Kreatix uiteindelijk het vertrouwen voor dit project. De opzet van de nieuwe website was duidelijk: een strak design, een visueel concept & een eigentijdse aanpak.

Het resultaat

We zaten samen rond de tafel: van ontwerp tot oplevering. Gelukkig hoefden we telkens slechts de deur uit te wandelen en de hoek om te gaan. Ons development-team leverde uiteindelijk knap werk. De feedback van het Accentis-team was alvast lovend. Een fijne samenwerking!

Dynamische functies

Kreatix was in staat om de PDF-brochures op de vorige site om te vormen tot resultaatgerichte pagina's, en maakte het daarnaast mogelijk om op een eenvoudige manier nieuwtjes te delen met de buitenwereld.

Tweedelig luik

We maakten van de site een tweedelig luik. Voor bedrijven hebben we een duidelijke showcasepagina voorzien met het vastgoedportfolio van Accentis. Voor aandeelhouders voorzagen we dan weer een luik met resultatenrekeningen, verslagen van de algemene vergadering en de belangrijke persberichten.

Jouw project uitwerken met Kreatix?

Reeds jaren bouwen wij websites zoals die van Accentis. Allesomvattend, met het oog op resultaten. Spreekt dat je aan? Dan kan je makkelijk contact met ons opnemen.

Scroll to Top