Een hogere betrokkenheid van 128% voor Cruise Connection

Cruise Connection vertegenwoordigt internationale rederijen van cruise vakanties, waaronder Royal Caribbean International, Celebrity Cruises & Azamara in België en het Groothertogdom Luxemburg.  De generaal verkoopagent van cruisereizen verzorgt de sales- en marketingactiviteiten, staat in voor de logistieke afhandeling van alle reserveringen in de BeLux en rapporteert rechtstreeks aan de rederij. In die zin vormt Cruise Connection de ‘brug’ tussen de rederij enerzijds en de klanten anderzijds.

cruiseconnection
ipad

Situatie

Cruise Connection was op zoek naar een social media partner die de Facebook-bedrijfspagina van Cruise Connection BeLux kon beheren en onderhouden. De generaal verkoopagent bereikt namelijk een groot deel van zijn doelpubliek op social media. 

Het doel van dit project? Een online reputatie opbouwen, de naamsbekendheid vergroten van Cruise Connection en meer websiteverkeer genereren.

cruise connection

De oplossing

Zo gezegd, zo gedaan. Momenteel hebben we de volledige Facebook-pagina van Cruise Connection in handen. We voorzien Cruise Connection maandelijks van een overzichtelijke content kalender.

Content kalender
Aan de hand van een content kalender kunnen we helder naar de klant communiceren. Deze kalender zorgt bovendien voor de nodige structuur en regelmaat. Dat is belangrijk voor een Facebook-pagina met meer dan 13.000 likes. De content kalender bestaat uit een maandelijks overzicht dat - waar nodig - inhaakt op belangrijke of bijzondere momenten.
Cruise

Het resultaat

0
fans in 2019
0
klikken naar de site in 2019
Een hogere betrokkenheid
De mate van betrokkenheid steeg in 2019 tegenover het jaar 2018 met maar liefst 128 procent. Hierdoor ging het aantal pagina likes de lucht in: van 5.810 likes in 2018 naar 12.979 likes in 2019.
Groter organisch bereik
Organisch bereikt Cruise Connection nu dagelijks zo’n duizend gebruikers. Dat zijn mooie cijfers, zeker omdat het organisch bereik van Facebook de laatste tijd enorme klappen heeft ontvangen. De uitdaging om te verschijnen in het nieuwsoverzicht van volgers is groot, maar niet onmogelijk!

Ook scoren? Werk jouw project uit met Kreatix

Wij werken volgens de regels van de kunst. Focus op resultaat, heldere communicatie en transparante prijzen. Dat doen we sinds 2014 voor meer dan 150 bedrijven.