Een geïntegreerd geheel voor Ergo Comfort

Bij Ergo Comfort kan je terecht voor advies op maat wat betreft ergonomie op de werkvloer. Het doel van Ergo Comfort? De productiviteit op de werkvloer verhogen, door in te zetten op een maximale werknemerstevredenheid en door te investeren in een gezonde, comfortabele werkplek. Naast individuele begeleiding en advies op maat, biedt Ergo Comfort een zorgvuldig geselecteerd gamma ergonomische producten en kantoormeubilair aan in de webshop.

ergo comfort ipad
ipad

Situatie

Zaakvoerster Linda Deijnckens klopte bij Kreatix aan voor een nieuwe website. De voormalige website was gedateerd en kon in de eerste plaats een visuele update gebruiken. Bovendien was Linda in het beheer van twee websites: ergoshop.be en ergocomfort.be. 

Bij de site ergocomfort.be lag de focus op het informatieve deel, terwijl ergoshop.be louter diende om producten te verkopen. Beide sites werkten echter niet goed met elkaar samen. Het was noodzakelijk om ze samen te integreren.

Ergo Comfort

De oplossing

Zo gezegd, zo gedaan. We herbouwden de website van Ergo Comfort volledig van scratch in ons CMS-systeem. We centraliseerden het informatieve luik en het shop-gedeelte onder één dak. Er werd tot slot intensief gesleuteld aan de look & feel van de website. Eline (onze marketeer) stortte zich op het opfrissen van de teksten.

ergo comfort mobile

Het resultaat

Het resultaat is geïntegreerd geheel dat het beste van beide werelden (lead-generation & sales) combineert.

Tweedelig luik
De nieuwe website van Ergo Comfort bestaat uit een tweedelig luik. Enerzijds dient de website bezoekers te informeren en te werven. Onderaan elke pagina hebben bezoekers de mogelijkheid om hun gegevens na te laten. Ook andere leadgenerators - zoals een gratis werkplekanalyse bijvoorbeeld - zorgen voor de gewenste interactie. Anderzijds kunnen klanten (of nieuwe bezoekers) rechtstreeks een aankoop doen in de webshop.
Product configurator
Tijdens het herbouwen van het webshop gedeelte, werd er door ons technisch team intensief gesleuteld aan de user experience. Zo integreerden we bijvoorbeeld een webshop configurator. Hiermee worden verschillende productvariaties meteen visueel getoond. Had je jouw bureaufiets toch liever in een andere afwerking gezien? Dan geeft de configurator je een concreet beeld van hoe dit eruit zou zien.

Ook scoren? Werk jouw project uit met Kreatix

Wij werken volgens de regels van de kunst. Focus op resultaat, heldere communicatie en transparante prijzen. Dat doen we sinds 2014 voor meer dan 150 bedrijven.