Het complete plaatje voor F&T Parketvloeren

De klant

F&T Parketvloeren is een gereputeerde parketspecialist, en zorgt voor de realisatie van ieders parketdroom met behulp van hoogwaardige materialen. Het bedrijf beschikt over meer dan twintig jaar ervaring, en speelt volledig in op alle verlangens en voorkeuren van de klant. 

Samen met de klant gaat F&T Parketvloeren op zoek naar een parketoplossing die past bij de levensstijl en het interieur van de klant. In een notendop: F&T Parketvloeren is een bedrijf dat meedenkt, een goede kwaliteit levert, en een superieure afwerking aanbiedt. 

De uitdaging

Zaakvoerder Marc kwam bij Kreatix aankloppen voor een totaaloplossing. De voormalige website van F&T was eenvoudig opgebouwd en diende louter als online visitekaart. Bovendien werd er niet ingezet op online marketing. Een gemiste opportuniteit. 

Om deze opportuniteit alsnog te benutten, was F&T op zoek naar een all-in-one partner. Op die manier kon zaakvoerder Marc zich focussen op het uitbouwen van zijn bedrijf. Concreet had F&T nood aan een klassevolle website, die ondersteund moest worden door sterke marketingcampagnes. 

De oplossing

Toen Marc van F&T Parketvloeren ons contacteerde voor een totaalproject, wisten we dat we samen het verschil konden maken.

Site als lead generator

We bouwden voor F&T Parketvloeren een nieuwe website, waarvan het doel was om websitebezoekers om te zetten in potentiële leads. Dit deden we door rekening te houden met conversiegerichte optimalisaties, zoals het integreren van soft conversions en door in te zetten op social proof. F&T Parketvloeren had in het verleden al meerdere prestigeprojecten opgeleverd, en dat mocht niet onopgemerkt blijven. Daarnaast gaven we de toonzaal een prominente plaats op de nieuwe site. Deze pagina zal dienen als doorgeefluik naar de interne sales. Tot slot moest de nieuwe website rust, kwaliteit en klasse uitstralen. Dit deden we door gebruik te maken van subtiele tinten.

Sterke marketingcampagnes

De nieuwe site van F&T Parketvloeren wordt ondersteund door het powerkoppel Google & Facebook Ads. Via Google leiden we betalend verkeer naar de site. Wanneer websitebezoekers geen aankoop doen via de Google advertenties, treedt de Facebook Pixel in werking. Via Facebook (retargeting) advertenties zetten we vervolgens de achtervolging in, en zetten we de realisaties van F&T nog eens extra in de kijker.

Het resultaat

Een stijlvolle website

We staken de website in een meer klassevol jasje, en sleutelden aan de voormalige inhoud. De oorspronkelijke website had bijvoorbeeld geen ‘over’ pagina. Jammer, want dat is nochtans een must-have. Het is namelijk de tweede meest bezochte pagina (buiten de home pagina gerekend) op de website.

Wervende teksten

Bij Kreatix denken we mee. Niet alleen over de strategie en aanpak, maar ook over de teksten. In overleg met zaakvoerder Marc leverden we wervende teksten aan met aandacht voor call to actions, zoekmachine optimalisatie en de juiste tone of voice.

Coming soon

Daar onze marketingcampagnes nog maar net de startblokken zijn uitgeschoten, kunnen we nog geen uitkomst rapporteren. We alvast zijn benieuwd naar de impact van onze inspanningen!

Jouw project uitwerken met Kreatix?

Reeds jaren bouwen wij websites zoals die van F&T Parketvloeren. Allesomvattend, met het oog op resultaten. Spreekt dat je aan? Dan kan je makkelijk contact met ons opnemen.