Een praktische website voor Groep Waaslandia

De klant

Groep Waaslandia is actief in het geregeld openbaar vervoer, bijzondere vormen van geregeld vervoer (leerlingenvervoer) en de touringcarsector.

De expert in vervoer werkt hoofdzakelijk in opdracht van De Lijn, verspreid over 5 vestigingen in de provincie Antwerpen en het Waasland.

Struikelblok

De website van Groep Waaslandia was gedateerd en intern opgebouwd. Om de site in een moderner jasje te steken, zocht Groep Waaslandia naar een professionele partner.

De oplossing

Groep Waaslandia kwam uiteindelijk bij Kreatix terecht voor deze opdracht. We kregen het vertrouwen om hun zakelijke website te herbouwen naar een verzorgde, minimalistische versie. Opzet: keep it simple.

De nieuwe website moest bovendien een overzichtelijk vacature-systeem bevatten. Ook de geschiedenis van het bedrijf wou Groep Waaslandia extra in de kijker zetten.

Het resultaat

Oplevering: kept it simple. Een clean design, een login voor het personeel naar een beveiligde software, een dynamische tijdlijn die de geschiedenis van het bedrijf mooi weergeeft & een vacature-systeem.

Vacature-systeem

Het vacature-systeem bestaat uit een tweedelig luik: enerzijds voor buschauffeurs & anderzijds voor techniekers. Geïnteresseerden kunnen makkelijk hun CV uploaden die dan rechtstreeks in de mailbox beland van de verantwoordelijke in kwestie.

Een tevreden klant

We kunnen alleen maar besluiten dat dit een fijn project was met idem dito fijne mensen. Dit gevoel was bovendien wederzijds. Groep Waaslandia was tevreden van het geleverde resultaat, waardoor we het vertrouwen kregen om de website te bouwen voor een nieuw project dat ze uitwerken. To be continued!

Jouw project uitwerken met Kreatix?

Reeds jaren bouwen wij websites zoals die van Groep Waaslandia. Allesomvattend, met het oog op resultaten. Spreekt dat je aan? Dan kan je makkelijk contact met ons opnemen.

Scroll to Top