Een eigentijdse website voor Interlabel

De klant

Interlabel is een gespecialiseerd leverancier van etiketten voor diverse toepassingen, en is hofleverancier van onder andere Duvel, Spa, La Chouffe & Albert Heijn. Het team van Interlabel staat borg voor een perfecte begeleiding, vanaf ontwerp tot en met etikettering.

Uitdaging

Het Interlabel-team kwam bij Kreatix aankloppen voor een nieuwe, moderne website. De toenmalige website van Interlabel was gedateerd, en diende louter als online visitekaart. Er was totaal geen sprake van conversieoptimalisatie, noch werd er rekening gehouden met zoekmachines.

De oplossing

De opdracht van Interlabel was duidelijk: bezorg ons een eigentijdse, gestroomlijnde website die voldoet aan de meest recente normen. Een visitekaart 2.0 zeg maar.

De rode draad doorheen dit project? Keep it simple. Zo gezegd, zo gedaan. We bouwden in-house de nieuwe website op in ons modulair systeem, zodat de klant in de toekomst makkelijk zelf aanpassingen kan doen.

Het resultaat

Enige tijd later was het dan zover: de oplevering van de nieuwe website van Interlabel. Geen technische hoogstandjes of originele oplossingen, wel een eenvoudig en clear design. Kept it simple!

Responsief design

De oude website van Interlabel was niet zo mobile-friendly. Nochtans is een responsieve website tegenwoordig van onmisbare waarde. Maar liefst 70% van alle online activiteiten worden namelijk uitgevoerd op een mobiel apparaat. Is je website niet geoptimaliseerd voor mobiele apparaten, dan doe je jezelf de das om. Hier hoeft het team van Interlabel in elk geval niet meer wakker van te liggen!

Meertalige website

Interlabel heeft een portefeuille van internationale klanten. Een meertalige versie van de website kon dus niet ontbreken. Om het kleinschalig te houden, kozen we ervoor om de website te herbouwen in drie talen: in het Vlaams, Frans & in het Engels. Aan de hand van deze laatste, universele versie kan elke klant, ongeacht hun afkomst, zijn weg vinden op de website.

Bedankt Kreatix team voor de mooie site die op een ongelooflijke korte periode online is gegaan! Ook bedankt voor de professionele campagnes.

Ivo Verrijckt

Zaakvoerder

Jouw project uitwerken met Kreatix?

Reeds jaren bouwen wij websites zoals die van Interlabel. Allesomvattend, met het oog op resultaten. Spreekt dat je aan? Dan kan je makkelijk contact met ons opnemen.

Scroll to Top