38% lagere kosten per lead voor Ja-Diam

De klant

Ja-Diam is een gevestigde diamant expert, gespecialiseerd in de verkoop, aankoop & taxatie van diamanten en juwelen. Het familiebedrijf is al meer dan drie generaties lang gevestigd in de befaamde diamantwijk van Antwerpen. 

Zowel bij het verkopen, als bij het aankopen van diamanten komt heel wat onzekerheid kijken. Aan de hand van een eerlijke taxatie door deskundigen, wilt Ja-Diam deze onzekere gevoelens wegnemen.

Struikelblok

De oude site van de familie Janssens was gedateerd en niet geoptimaliseerd voor zoekmachines. Dat is een gemiste kans, want een website is anno 2020 meer dan alleen een online visitekaartje. Het is je online marketing- en verkoopmachine.

De oplossing

Ja-Diam besefte de noodzakelijkheid van deze situatie, en klopte bij ons aan voor het uitbouwen van hun nieuwe site. We namen de website stevig onder handen en staken haar in een volledig nieuw en modern jasje.

Het resultaat

Een sterke website

De nieuwe website van Ja-Diam bewees al snel zijn succes. De site werd opgebouwd in vier talen met een focus op conversie. In ruim een jaar tijd ontving de nieuwe website van Ja-Diam maar liefst 20.297 websitebezoeken.

Google Ads samenwerking

De familie Janssens was tevreden van het geleverde werk en besloot daarop om ook Google Ads een kans te geven. We bouwden een volledige Google Ads campagne uit en lanceerden meertalige advertentiecampagnes. Per maand scoort de Google Ads campagne van Ja-Diam ongeveer 16 conversies.

Vaste marketingpartner

Ja-Diam is intussen overtuigd van de kracht van online marketing, waardoor we het volledige marketingluik steeds meer in handen kregen. Naast het beheren van de Google Ads campagnes, voorzien we de familie Janssens nu ook op regelmatige basis van Facebook content en SEO-gerichte blogartikels.

0
leads per maand
0 %
lagere kosten per lead

Jouw project uitwerken met Kreatix?

Reeds jaren verzorgen wij een totaalpakket voor onze klanten, zoals dat van Ja-Diam. Allesomvattend, met het oog op resultaten. Spreekt je dat aan? Dan kan je makkelijk contact met ons opnemen.

Scroll to Top