Een groen ontwerp voor Jacobs Tuindesign

Jacobs Tuindesign werd in 2018 opgericht door zelfstandig tuinaannemer Toon Jacobs. Sindsdien zet het bedrijf zich elke dag opnieuw in om tuindromen te realiseren, want dat is hun passie.  Het doel waar Jacobs Tuindesign naar streeft? De wensen van klanten vertalen naar een tuin waarin zij zich volledig thuis voelen. Van een groene speelruimte voor de kinderen tot een oase van rust voor de levensgenieters.

jacobstuindesign
ipad

Uitdaging

Net zoals dat wel meer het geval is, was de voormalige website van Jacobs Tuindesign verouderd en gedateerd. Stilstaan is echter achteruitgaan. Bovendien is een website anno 2020 meer dan alleen een online visitekaartje. Het werd dus stilaan tijd voor een opfrisbeurt!

logo 1 1

De oplossing

De oude site van Jacobs Tuindesign was heel statisch opgebouwd, en hield weinig rekening met conversieoptimalisatie. Bovendien was de inhoud op de site beperkt en beknopt. 

Ons doel was om een nieuwe, allesomvattende website te bouwen die sterk gericht is op het converteren van bezoekers. Daarnaast gingen we aan de slag met de teksten: die moesten uitvoeriger uitgeschreven worden.

iphone mockup 1

Het resultaat

Naast het herbouwen van de website, dachten we ook strategisch na, en schreven we zoals eerder vermeld mee aan de teksten. Op die manier zorgden we voor een volledige ontzorging, zodat Toon zich kon focussen op zijn kernactiviteit: tuinen ontwerpen en aanleggen.

Website in een modern jasje
We maakten de website van Jacobs Tuindesign 2020 conform, en zorgden voor een frisse look en feel die past bij de bedrijfsentiteit. Het moest duidelijk zijn dat Toon Jacobs een professionele tuinaannemer is die garant staat voor een volledige ontzorging. Van ontwerpfase tot oplevering.
Aandacht voor conversie
Zoals dat bij elk project het geval is, gaven we de nodige aandacht aan conversiegerichte optimalisaties. Sociaal proof vormt een belangrijk onderdeel hiervan. Zo zetten we de gerealiseerde projecten in de kijker, en integreerden we recensies van tevreden klanten.

Ook scoren? Werk jouw project uit met Kreatix

Wij werken volgens de regels van de kunst. Focus op resultaat, heldere communicatie en transparante prijzen. Dat doen we sinds 2014 voor meer dan 150 bedrijven.