Een volledige ontzorging voor Parkhove

Residentie Parkhove omvat 28 luxeappartementen met een ondergrondse parking in het centrum van Hove. De wooneenheden zijn afgewerkt tot in de kleinste details, met veel aandacht voor kwaliteit. Het project is gelegen in een autoluwe, rustige woonwijk met alle nodige voorzieningen op wandelafstand. De belangrijkste invalswegen bevinden zich in de directe nabijheid.

parkhove ipad
ipad

Situatie

Om het woonproject tot bij het grote publiek te brengen, moest er in de eerste plaats een website op poten gezet worden. Verder wou de klant dat we ons bogen over een logo. 

Hiervoor kreeg Kreatix carte blanche. We mochten de huisstijl van zowel de website, als het logo volledig zelf bepalen. Een leuke uitdaging voor het hele team!

parkhove logo

De oplossing

Voor het logo gebruikten we de negatieve ruimte van het icoon om de H van Hove te combineren met een huiselijk gevoel. Dezelfde stijl trokken we vervolgens door naar de website. 

Naast de website en het logo, mocht Kreatix zich ook ontfermen over de teksten. Het resultaat? Wervende copy met de nodige focus op de unieke troeven van residentie Parkhove.

parkhove mobiel

Het resultaat

Het resultaat is een interactief geheel, dat bezoekers aanspoort om contact op te nemen. Het technische luik werd voorzien door onze development-tandem William en Wim. Tekst en design werd in elkaar gestoken door het marketingteam.

Een online visitekaartje
Het doel van de website is om een sfeerimpressie te geven van residentie Parkhove. Wat zijn de mogelijkheden? Waarom wonen in Parkhove? Hoe zijn de wooneenheden ingedeeld? Wie vervolgens interesse heeft, kan makkelijk contact opnemen via het formulier op de website.
Project van A tot Z
Kreatix ontwikkelde de website, stak het logo in elkaar en ontfermde zich over de teksten. De klant genoot van een volledige ontzorging. Altijd fijn als we projecten mogen begeleiden van A tot Z!

Ook scoren? Werk jouw project uit met Kreatix

Wij werken volgens de regels van de kunst. Focus op resultaat, heldere communicatie en transparante prijzen. Dat doen we sinds 2014 voor meer dan 150 bedrijven.