Een conversiegericht resultaat voor Sels & Verhoeven Accountancy

De klant

Sels & Verhoeven Accountancy (afgekort SVA) is een full-service accountantskantoor dat KMO’s begeleid door elke fase van hun bedrijfsvoering. Hun ontzorging gaat echter verder dan het hoogstnodige. Bij Sels & Verhoeven Accountancy denken ze na. 

Hun dienstverlening gaat een stapje verder dan enkel boekhouden. Gedurende een samenwerking denkt Sels & Verhoeven Accountancy verder na over fiscale optimalisatie, pensioenplanning of successieplanning. Je kunt bij SVA steeds rekenen op advies op maat.

De situatie

Als tevreden klant van ons boekhoudkantoor Sels & Verhoeven Accountancy kregen we de opportuniteit om hun website te herbouwen. De website was gedateerd, en kon wel wat visuele versterking gebruiken.

De oplossing

Als jarenlange klant van SVA wisten we bij Kreatix meteen hoe we dit project het best konden aanpakken, en welke stijl het best zou aansluiten bij de bedrijfsidentiteit van Sels & Verhoeven Accountancy.

Het resultaat

Het doel van dit project was om klein te beginnen, om zo later relevante pagina’s toe te voegen en in te zetten op een resultaatgerichte marketingstrategie.

Conversiegerichte one-pager

In samenspraak met Sels & Verhoeven Accountancy kozen we er bewust voor om niet meteen een breedvoerige website op te bouwen. In de plaats daarvan, ging onze voorkeur uit naar een conversiegerichte landingspagina, waarmee we snel konden schakelen. Deze pagina vormt de basis van onze toekomstige marketingcampagnes. Het voordeel hiervan is dat we de landingspagina van Sels & Verhoeven Accountancy exact kunnen afstemmen op onze campagnes en andersom. Wij zijn alvast benieuwd naar de toekomst!

Bedankt Kreatix team voor de mooie site die op een ongelooflijke korte periode online is gegaan! Ook bedankt voor de professionele campagnes.

Ivo Verrijckt

Zaakvoerder

Jouw project uitwerken met Kreatix?

Reeds jaren bouwen wij landingspagina’s zoals die van Sels & Verhoeven Accountancy. Conversiegericht, met het oog op resultaten. Spreekt dat je aan? Dan kan je makkelijk contact met ons opnemen.

Scroll to Top