Een conversiegericht resultaat voor Sels & Verhoeven Accountancy

Sels & Verhoeven Accountancy (afgekort SVA) is een full-service accountantskantoor dat KMO’s begeleid door elke fase van hun bedrijfsvoering. Hun ontzorging gaat echter verder dan het hoogstnodige. Bij Sels & Verhoeven Accountancy denken ze na.  Hun dienstverlening gaat een stapje verder dan enkel boekhouden. Gedurende een samenwerking denkt Sels & Verhoeven Accountancy verder na over fiscale optimalisatie, pensioenplanning of successieplanning. Je kunt bij SVA steeds rekenen op advies op maat.

sva
ipad

Situatie

Als tevreden klant van ons boekhoudkantoor Sels & Verhoeven Accountancy kregen we de opportuniteit om hun website te herbouwen. De website was gedateerd, en kon wel wat visuele versterking gebruiken.

logo 1

De oplossing

Als jarenlange klant van SVA wisten we bij Kreatix meteen hoe we dit project het best konden aanpakken, en welke stijl het best zou aansluiten bij de bedrijfsidentiteit van Sels & Verhoeven Accountancy.

iphone mockup 2

Het resultaat

Het doel van dit project was om klein te beginnen, om zo later relevante pagina’s toe te voegen en in te zetten op een resultaatgerichte marketingstrategie.

Conversiegerichte one-pager
In samenspraak met Sels & Verhoeven Accountancy kozen we er bewust voor om niet meteen een breedvoerige website op te bouwen. In de plaats daarvan, ging onze voorkeur uit naar een conversiegerichte landingspagina, waarmee we snel konden schakelen. Deze pagina vormt de basis van onze toekomstige marketingcampagnes. Het voordeel hiervan is dat we de landingspagina van Sels & Verhoeven Accountancy exact kunnen afstemmen op onze campagnes en andersom. Wij zijn alvast benieuwd naar de toekomst!

Ook scoren? Werk jouw project uit met Kreatix

Wij werken volgens de regels van de kunst. Focus op resultaat, heldere communicatie en transparante prijzen. Dat doen we sinds 2014 voor meer dan 150 bedrijven.