Een technisch huzarenstukje voor Singles

De klant

Zin om je sociaal netwerk uit te breiden? Of vul jij graag je weekends in met toffe activiteiten? Dan ben je bij Singles aan het juiste adres. Het concept is simpel: zonder dat er verwachtingen bij komen kijken, leer je een heleboel andere vrijgezellen kennen. 

Nieuwe vrienden maken gebeurt namelijk spontaner dan een nieuwe partner zoeken. Op dit principe is het concept van Singles gebaseerd. Je spreekt af met een toffe bende en doet dingen samen. Net zoals in het echte leven. Spontaan, natuurlijk en zonder druk.

Situatie

Zaakvoerster Katherine wou met haar concept klaar zijn voor de toekomst, en daarbij hoorde natuurlijk een eigentijdse website. 

Zo kon het design van de voormalige website van Singles onder andere een opfrisbeurt gebruiken, en kon er gesleuteld worden aan de user experience.

Kortom: Katherine wou graag haar voormalige website naar een hoger niveau tillen.

De oplossing

Zo gezegd, zo gedaan. We herbouwden de website van Singles volledig van scratch in ons CMS-systeem. Het design werd door onze developers in een nieuw jasje gestopt, en er werd intensief gesleuteld aan de user experience. We voegden tot slot ook enkele nieuwe technische functies toe.

Het resultaat

Het resultaat is een technisch huzarenstukje, dat volledig in-house werd gebouwd door onze development-tandem William en Wim.

Tweedelig luik

De nieuwe website van Singles bestaat uit een tweedelig luik. Enerzijds dient de website bezoekers en potentiële leden te informeren en te werven. Anderzijds kunnen leden zich inloggen op de website, en kunnen ze het volledige aanbod raadplegen en boeken.

Op maat gemaakt

Gezien de complexiteit van dit project, moesten onze developers heel wat manuele lijnen met code schrijven. Een technische uitdaging voor zowel William, als Wim. Dit resulteert echter in een volledig op maat gemaakte website. Zo kan je onder andere activiteiten boeken en meteen afrekenen. Zijn er geen plaatsen meer? Dan kan je jezelf op een digitale wachtlijst zetten. Wanneer er een plekje vrijkomt, word je hiervan op de hoogte gebracht. Wil je een afspraak maken om lid te worden, dan komen deze meteen in de agenda terecht van zaakvoerster Katherine. Lekker makkelijk!

Data-management systeem

Om zaakvoerster Katherine meer inzicht te geven in haar statistieken en cijfers, bouwden we een data-management systeem mee in de website. Op die manier kan Katherine oneindig veel bijleren over haar gebruikers en hun interesses. Aan de hand van deze insights kan Katherine de website dan weer op termijn gaan optimaliseren.

Jouw project uitwerken met Kreatix?

Reeds jaren bouwen wij websites zoals die van Singles. Allesomvattend, met het oog op resultaten. Spreekt dat je aan? Dan kan je makkelijk contact met ons opnemen.