Een feestelijke website voor The Booking Company

De klant

The Booking Company is de kortste weg naar jouw feest! Het bedrijf onder leiding van Kim Schillebeeckx verzorgt tal van boekingen van verschillende soorten nationale en internationale artiesten binnen heel België en Nederland.

Wil je graag een artiest boeken, of wil je als artiest graag op een feest optreden, dan is Kim Schillebeeckx jouw aanspreekpunt. Van populaire bands tot bekende tv-figuren. Hoe dan ook; bij The Booking Company vind je gegarandeerd de ideale act voor jouw event.

Uitdaging

Net zoals dat wel meer het geval is, was de website van The Booking Company verouderd en gedateerd. Stilstaan is echter achteruitgaan. Bovendien is een website anno 2020 meer dan alleen een online visitekaartje. Het werd dus stilaan tijd voor een opfrisbeurt!

De oplossing

De oude site van The Booking Company straalde slechts weinig persoonlijkheid uit. Ons doel was een nieuwe, warme website te creëren die het oude webshop gevoel zou wegnemen.

Om dit te kunnen bewerkstelligen, dachten we mee over een juiste strategie. Het leek ons een logische stap om Kim naar voren te schuiven, en te vertrekken vanuit haar persona. Per slot van rekening is Kim het centrale aanspreekpunt.

Het resultaat

Naast het herbouwen van de website, dachten we ook strategisch na, en schreven we mee aan de teksten. Op die manier zorgden we voor een volledige ontzorging, zodat Kim zich kon focussen op haar kernactiviteit: de juiste act voor elk feest leveren.

Tweedelig luik

De nieuwe website van The Booking Company moest dienen als tweedelig luik dat zowel artiesten als organisators te woord kon staan. Voor organisators van een evenement speelt de nieuwe site een functionele rol in het boeken van hun favoriete artiest of artiestengroep. Voor artiesten dient de site als lokroep om hen ervan te overtuigen zich aan te sluiten bij The Booking Company.

Boekingsformule

Als organisator van een feest of evenement kun je rechtstreeks via de site een boeking aanvragen voor een specifieke act of artiest. Deze komt bij Kim terecht, waarop zij vervolgens de beschikbaarheid controleert en de klant verder contacteert om alle nodige details te bespreken.

Gestructureerd overzicht

Voorheen was de website van The Booking Company weinig overzichtelijk, daar het aanbod de laatste jaren fors was toegenomen en het systeem hier niet op aangepast was. Een overdaad aan categorieën, geen filters, en inconsistentie wat betreft het kennisgeven van informatie. Het was behoorlijk puzzelen, maar uiteindelijk zijn we erin geslaagd om de nieuwe website netjes op te delen in logische categorieën.

Bedankt Kreatix team voor de mooie site die op een ongelooflijke korte periode online is gegaan! Ook bedankt voor de professionele campagnes.

Ivo Verrijckt

Zaakvoerder

Jouw project uitwerken met Kreatix?

Reeds jaren bouwen wij websites zoals die van The Booking Company. Allesomvattend, met het oog op resultaten. Spreekt dat je aan? Dan kan je makkelijk contact met ons opnemen.

Scroll to Top