Plaatsingen in Google News voor Travel Magazine

Travel Magazine is het leidinggevende toerisme vakblad in België en Luxemburg, en dat al 25 jaar lang. Het reisblad publiceert driewekelijks een reismagazine en houdt via de online kanalen de vingers aan de pols van alles wat er leeft binnen de (inter)nationale reiswereld. Door hun crossmediale aanwezigheid bereikt Travel Magazine het volledige spectrum aan reisprofessionals, dit door middel van diepte-interviews, interessante artikels, pragmatische analyses en een actueel overzicht van de laatste trends en ontwikkelingen.

travel magazine
ipad

Uitdaging

Een vlot leesbare en vindbare website die past binnen de interne vereenvoudigingsoperatie: dat is de opdracht waarmee Travel Magazine bij Kreatix neerstreek.

TMLogo Transparant

De oplossing

Het project van Travel Magazine behoorde destijds (in 2017) tot één van onze grootste developmentprojecten ooit. We waren dan ook enorm trots op het feit dat we Travel Magazine digitaal mochten lanceren.

Website met geïntegreerd advertentiesysteem
We integreerden in de site van Travel Magazine enkele performante systemen, waaronder een advertentiesysteem met roterende banners. Bedrijven kunnen voortaan advertentieruimte aankopen op de site van Travel Magazine.
Online magazine met paywall
Omdat een groot deel van de content uitsluitend voor abonnementhouders is, voorzagen we een sterk systeem om artikels achter een paywall te houden. Het doel van deze paywall was om de verkoop van abonnementen te stimuleren.
travel

Het resultaat

Verkoop promobanners
We implementeerden een trackingsysteem voor klikken, waardoor adverteerders nauwkeurig konden bijhouden hoe vaak er werd geklikt op hun advertentie. Hierdoor zag Travel Magazine de verkoop van promobanners al snel stijgen. Het is nu een belangrijke inkomstenbron van de reisspecialist.
Verkoop abonnementen
Dankzij stevige inspanningen en een heldere rapportage bereikte Travel Magazine 53% meer lezers in 2019. Er werden meer artikels gelezen en de site van Travel Magazine werd zelfs een paar keer opgenomen in de Google News sectie. De verkoop van abonnementen verloopt dan ook vlot.

Ook scoren? Werk jouw project uit met Kreatix

Wij werken volgens de regels van de kunst. Focus op resultaat, heldere communicatie en transparante prijzen. Dat doen we sinds 2014 voor meer dan 150 bedrijven.