trouilliez-mockup-2

Stijlvolle website voor de vakmensen van Trouilliez

De klant

Trouilliez Interieur is een familiebedrijf welke zich reeds 2 generaties toelegt op het ontwerpen, produceren en plaatsen van meubelen op maat. Door het volledige proces in eigenbeheer te hebben, kan Trouilliez steeds de afgesproken kwaliteit en timing garanderen.

De situatie

De nieuwe toonzaal van Trouilliez Interieur was een feit. Na een mooie groeispurt vond zaakvoerder Olivier het dan ook tijd om ook de digitale etalage van Trouilliez op touw te zetten. Via mond-tot-mondreclame, kwam Trouilliez Interieur uiteindelijk bij Kreatix terecht voor het uitwerken van dit project.

De oplossing

Bij Kreatix trokken we het toonzaalontwerp door naar het digitale uitstalraam van Trouilliez Interieur. We kozen voor een resultaatgerichte en stijlvolle website die de huisstijl van het merk respecteert.

Een resultaatgerichte website

Een minimalistisch en strak design in combinatie met verschillende optimalisaties voor conversie. Het doel van de site is om websitebezoekers ervan te overtuigen om een kennismakingsgesprek te boeken. Van hieruit kan zaakvoerder Olivier potentiële leads overtuigen van zijn vakmanschap.

Het resultaat

De interieurspecialist ziet zijn nieuwe resultaatgerichte website netjes binnen de deadline opgeleverd, en is zo tevreden dat hij prompt ook ons het vertrouwen geeft om een campagne op Google uit te werken.

Lokale advertenties

De focus van onze digitale campagnes ligt op het bereiken van leads in een bepaalde straal rond de toonzaal. Zo schreven we lokale advertenties met het oog op meer bezoeken. Mét resultaat. Het aantal klikken naar de website nam stevig toe & leads nemen contact op voor ingemaakte kasten.

Jouw project uitwerken met Kreatix?

Reeds jaren bouwen wij websites zoals die van Trouilliez. Allesomvattend, met het oog op resultaten. Spreekt dat je aan? Dan kan je makkelijk contact met ons opnemen.