Een praktische website voor Groep Waaslandia

Groep Waaslandia is actief in het geregeld openbaar vervoer, bijzondere vormen van geregeld vervoer (leerlingenvervoer) en de touringcarsector. De expert in vervoer werkt hoofdzakelijk in opdracht van De Lijn, verspreid over 5 vestigingen in de provincie Antwerpen en het Waasland.

waaslandia
ipad

Struikelblok

De website van Groep Waaslandia was gedateerd en intern opgebouwd. Om de site in een moderner jasje te steken, zocht Groep Waaslandia naar een professionele partner.

Annotation 2019 01 16 140443

De oplossing

Groep Waaslandia kwam uiteindelijk bij Kreatix terecht voor deze opdracht. We kregen het vertrouwen om hun zakelijke website te herbouwen naar een verzorgde, minimalistische versie. Opzet: keep it simple.

De nieuwe website moest bovendien een overzichtelijk vacature-systeem bevatten. Ook de geschiedenis van het bedrijf wou Groep Waaslandia extra in de kijker zetten.

waaslandia

Het resultaat

Oplevering: kept it simple. Een clean design, een login voor het personeel naar een beveiligde software, een dynamische tijdlijn die de geschiedenis van het bedrijf mooi weergeeft & een vacature-systeem.

Vacature-systeem
Het vacature-systeem bestaat uit een tweedelig luik: enerzijds voor buschauffeurs & anderzijds voor techniekers. GeĂ¯nteresseerden kunnen makkelijk hun CV uploaden die dan rechtstreeks in de mailbox beland van de verantwoordelijke in kwestie.
Een tevreden klant
We kunnen alleen maar besluiten dat dit een fijn project was met idem dito fijne mensen. Dit gevoel was bovendien wederzijds. Groep Waaslandia was tevreden van het geleverde resultaat, waardoor we het vertrouwen kregen om de website te bouwen voor een nieuw project dat ze uitwerken. To be continued!

Ook scoren? Werk jouw project uit met Kreatix

Wij werken volgens de regels van de kunst. Focus op resultaat, heldere communicatie en transparante prijzen. Dat doen we sinds 2014 voor meer dan 150 bedrijven.