Website van ASPEX als lead-machine

Met je bedrijf overstappen naar de cloud? Dan ben je bij ASPEX aan het juiste adres. Als gespecialiseerd IT-bedrijf, assisteert ASPEX al meer dan 15 jaar lang bedrijven bij de migratie van hun systemen naar de cloud. ASPEX helpt je bedrijf om de eerste stappen te zetten richting digitalisering. Hierbij kan je rekenen op een partner die strategisch meedenkt, die waakt over je kostenefficiëntie én die lang na die eerste implementatie beschikbaar blijft voor support en advies.

ASPEX 1
ipad

Situatie

De voormalige website van ASPEX diende louter als een online visiekaartje. Bezoekers werden weinig gestimuleerd en interactie bleef uit. In de eerste plaats moest de website dus grondig herbouwd worden. 

Daarnaast was ASPEX ook op zoek naar een vaste marketingpartner die mee kon denken en werken aan online campagnes. Het doel? De nieuwe website kracht bijzetten en meer naamsbekendheid creëren.

De oplossing

We herbouwden de website van ASPEX volledig van scratch in ons CMS-systeem. Het design werd in een modern jasje gestoken en er werd intensief gesleuteld aan conversieoptimalisatie.

Daarnaast lieten we Google en Facebook advertenties los op de doelgroep van ASPEX. We legden tot slot de nodige focus op content, door maandelijks een blogartikel te publiceren en een nieuwsbrief te versturen.

aspex mobile

Het resultaat

Het resultaat? Een transitie van een informatie-gerichte website naar een content-gerichte website, waarbij rekening is gehouden met SEO-indexatie en conversieoptimalisatie. 

Bezoekers worden op de nieuwe website via meerdere wegen gestimuleerd om 

hun gegevens achter te laten: ze kunnen zich inschrijven op de nieuwsbrief, content downloaden of contact opnemen via het formulier.

Tweedelig luik
De nieuwe website van ASPEX bestaat uit een tweedelig luik. Enerzijds dient de website bezoekers te informeren en te werven. Anderzijds kunnen klanten zich aanmelden met hun ASPEX-gegevens via het loginportaal op de website.
Meertalige website
De voormalige website van ASPEX was enkel beschikbaar in het Nederlands. Gezien het internationale karakter van ASPEX, werd besloten om uit te breiden naar een meertalige versie. Bezoekers en klanten kunnen nu ook surfen op een Engelstalige en Franstalige versie.
Microsoft Teams downloads
Er werd sterk ingezet op lead-generation. In samenwerking met ASPEX lanceerden we een Microsoft Teams handleiding om bezoekers te informeren over de mogelijkheden van Teams. Via advertenties op Google en Facebook brachten we de handleiding tot bij het grote publiek. Wie de handleiding downloadt, wordt vervolgens opgevolgd door onze mail-automatisatie. ASPEX kwam met de uitvoering, wij ondersteunen met marketingcampagnes.

Ook scoren? Werk jouw project uit met Kreatix

Wij werken volgens de regels van de kunst. Focus op resultaat, heldere communicatie en transparante prijzen. Dat doen we sinds 2014 voor meer dan 150 bedrijven.