Onze klanten aan het woord.

Wij hebben al honderden bedrijven geholpen met online succes. Hieronder kan je enkele recensies terugvinden. 

Oliver schrijft op regelmatige basis blogs voor onze website. Zijn schrijfstijl is heel dynamisch waardoor de blogs zeer vlot leesbaar zijn. Hij is bovendien zeer flexibel en snel in het aanleveren van de teksten. Dit appreciëren wij enorm.
Levie Van Laeken
Securex
Na meer dan een jaar en enkele projecten samenwerken, kan ik alleen maar vol lof over jullie spreken. De uitmuntende communicatie, merkbare ROI en algemene klantervaring, zorgen ervoor dat we Kreatix graag als vaste marketingpartner zien. Wij zijn, en blijven, grote fan.
Thomas Van de Vel
B-Fit Personal Training
Deze tandem staat paraat om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Onwaarschijnlijk efficiënte en professionele service. Lof en dankbaarheid voor de manier waarop ze het beheer van onze oude site op zich namen en de site een nieuwe look hebben gegeven.
lieve swijzen (2)
Lieve Swijzen
Birkenshop
Een website bouwen is heel wat pingpong werk. Kreatix deed dit met veel professionaliteit en geduld. Hierbij verloren ze nooit het einddoel uit het oog: het bouwen van een resultaatgerichte website. Wij zijn de komende maanden alvast benieuwd naar het resultaat!
sander de roeck
Sander De Roeck
Soulmade VR
Om onze directe hotelboekingen te vergroten, zochten we naar een marketinggericht webbureau om onze websites in een ‘trendy jasje’ te steken: Kreatix is daarbij de logische keuze voor iedereen die vooruit wil met zijn/haar bedrijf. Met hun expertise, flexibiliteit en eindeloos geduld bouwden ze niet alleen onze websites, maar creëerden ze een geweldige klant-relatie die wat ons betreft nog lang mag voortduren.
Simon Rastelli
Simon Rastelli
Rastelli Group
Oliver weet als digital native zeer goed zijn kennis omtrent online marketing over te brengen naar niet-digital natives. En dat met de nodige humor en souplesse. Na de workshop LinkedIn die ik van hem kreeg, ben ik naar huis gekeerd met een boekentas (of iPhone?) vol actionable insights en nieuwe inzichten.
Kobe Verheyen
Kobe Verheyen
VanBreda
Oliver heeft een fantastisch bedrijf Kreatix neergezet. De samenwerking verliep erg vlot. De website is echt geworden zoals ik het in mijn gedachten had. Oliver komt zijn afspraken na en beloont trouwe klanten. Oliver werkt snel, erg klantvriendelijk, werkt op maat en is communicatief zeer onderlegd. Geen enkel ander bedrijf dat ik heb gecontacteerd voor het maken van een website werkt zo professioneel, klantvriendelijk en snel dan het bedrijf van Kreatix. Bedankt voor de fijne samenwerking.
Joke Oosters
Trust for Business
Het is een plezier om met Oliver en William van Kreatix samen te werken. Niet alleen is de service steeds op maat van onze noden en plannen. Alsook kijk ik er steeds naar uit om advies en feedback in te winnen. Niet het online bureau dat je steeds naar de mond praat maar een online partner die steeds een goed onderbouwd advies geeft en je daarna steeds bijstaat in de uitvoering ervan. Geen loze woorden en beloftes maar echte actie!
sander goris
Sander Goris
Pareto HR
Kreatix heeft een nieuwe state-of-the-art website afgeleverd die tegemoet komt aan onze wensen. En tegelijk erg gesmaakt wordt door de lezers van ons toeristisch vaktijdschrift. Kreatix is jong, dynamisch en proactief. Een kenniscentrum én een toppartner van ons bedrijf!
bart-matthijs
Bart Matthijs
Travel Magazine
Als recent opgestart bedrijf hadden wij nood aan een eenvoudige, maar professionele website op korte termijn. Wegens weinig tijd en een duidelijke keuze om niet via zelfbouw-tools te werken contacteerden we Kreatix. Na een eerste meeting op ons kantoor en met behulp van een handig vragenformulier was de website binnen de kortste keren on-line.
Bert Van Loock
Aquamarine Solutions
Kreatix is een zeer flexibel bedrijf om mee samen te werken. Ze staan steeds tot uw dienst en leveren uitstekend werk op maat van de klant. Op elke vraag kon een antwoord geformuleerd worden en men kon voor de zaken die wij als bedrijf nodig hadden telkens een oplossing bieden. Met andere woorden is Kreatix een uitstekende partner voor uw IT oplossingen. Zeker aan te raden!
Pieter Gysels
Gemeo
Oliver is een young professional met een enorme drive. Als je op zo'n jonge leeftijd een zaak uit de grond kunt stampen die goed draait, dat getuigt van enorme kennis en skills. Heel aangename kerel om mee samen te werken, vlot in de omgang en hij weet echt waar hij over spreekt. Kortom: iemand waar ik graag bij aanklop voor mijn digitale marketing!
stefan kerkhof
Stefan Kerkhof
Boma
Passie, ambitie, talent. Deze 3 woorden omschrijven Oliver in zijn vakgebied. Hij is een ijverige ondernemer die altijd paraat staat te helpen, problemen op te lossen. Wat ik vooral waardeer is zijn correctheid naar mij toe. Een antwoord heb ik meestal binnen 10 minuten nadat ik hem gestuurd heb via welk medium dan ook. Door deze sterke samenwerking is onze site van een simpel design omgetoverd tot een perfect functionerende en aantrekkelijke site, waardoor onze unieke bezoekers per dag makkelijk maal 3 zijn gegaan. Ik hoop dat Oliver nooit stopt met wat hij doet, want een goede vervanging vinden zou een ongelooflijk moeilijke opdracht worden.
Stijn Marcelis
BVLLIN
Na het downloaden van jullie E book ben ik er meteen mee aan de slag gegaan. Kort bericht over het waarom, hoe en wat van dit netwerkevent voor HR professionals. Met als afsluiter een 'call to action'. Wat toen gebeurde, heb ik nog nooit meegemaakt. 54 000 views op 5 dagen tijd, 288 duimpjes en 128 comments .... Ondertussen is - met nog meer dan 4 weken te gaan - meer dan de helft van de tickets voor het HR Café verkocht en heb ik tientallen verzoeken gekregen om meer info te delen. Hoe graaf is dat ... Dikke merci voor het delen van dit E book. Het werkt!
Marijke Van Hoorebeeck
HR Cafe

Ook op deze pagina verschijnen? Bespreek jouw project met ons.

Scroll to Top