Een professionele website die werkt!

Elk bedrijf heeft een eigen imago, een ander doelpubliek en specifieke resultaten voor ogen. Maar elk bedrijf wil een professionele website die meer omzet genereert.

Ik wil graag een offerte!

Nood aan een

professionele website?

Zelf een website bouwen met een (gratis) tool kan een leuk tijdverdrijf zijn, maar al snel bots je op frustraties en grenzen: tijd, kennis, technische finesses. De opluchting van klanten als ze de stap zetten naar Kreatix is dus voelbaar.

Want

  • wij nemen het hele proces in handen, jij hoeft aan niets te denken
  • wij vinden dat elk bedrijf een professionele website verdient en nodig heeft: doordacht, sterk en met straffe resultaten
  • wij nemen de tijd voor jouw website, bouwen op onze jarenlange ervaring en volgen trends op de voet
  • pas als jouw website tot in de puntjes af is, zijn wij tevreden

Intussen focus jij je op je bedrijf!

Wij bouwen een website die werkt voor jouw bedrijf

Een website is meer dan tekst en mooie foto ‘s. Dat bezoekers geen actie ondernemen, komt vaak doordat er technische zaken niet in orde zijn. Jammer van de website en jouw moeite. Een website werkt pas als hij:

Voor conversies zorgt

Aankopen, contactopnames, offerteaanvragen: de site moet voor jou werken, niet andersom.

Snel laadt

40% van de bezoekers verlaat je website als die niet binnen de 3 seconden inlaadt.

SEO-optimaal is

We willen allemaal gevonden worden in Google, maar is jouw website daarvoor geoptimaliseerd?

Modulair is

Een uitbreiding van de website? Die moet snel en vlot verlopen. Wij voorzien jouw website daarop.

Onze aanpak in 1-2-3 stappen

Kies je voor Kreatix, dan gaan we samen voor digitale degelijkheid, een professioneel resultaat en een helder traject:

01. Intakegesprek

Samen bespreken we het project: van doelstellingen over doelpubliek tot resultaten die je wil bereiken met je website. Dit gesprek is volledig vrijblijvend.

02. Strategie

Nadat we jouw project geanalyseerd hebben, bezorgen we je een transparante offerte met duidelijke projectprijzen. We schrijven de strategie uit om een website te bouwen die sterk is en meer omzet genereert.

03. Uitbouw & Opvolging

Wij leveren de website binnen een strakke deadline en zorgen dat hij optimaal draait als sales-kanaal. Je krijgt een opleiding zodat je zelf kleine aanpassingen kan doen. Of laat je liever de hele opvolging in onze handen? Wij volgen de resultaten met jou op.

Deze tandem staat paraat om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Onwaarschijnlijk efficiënte en professionele service. Lof en dankbaarheid voor de manier waarop ze het beheer van onze oude site op zich namen en de site een nieuwe look hebben gegeven.

Lieve SwijzenZaakvoerster, Birkenshop.be

Zo maken wij het verschil

Trots en tevreden zijn we dat we als marketingbureau het verschil kunnen maken voor jouw bedrijf. Dat zit in een perfecte professionele website, natuurlijk. Maar ook in onze human-to-human-aanpak en onze service. Dit appreciëren klanten in ons:

Transparantie

Onze offerte is vrijblijvend en we zitten vooraf met je samen om het project te bespreken. Dankzij onze projectprijzen heb je voor de start een helder overzicht van alle kosten.

Teamwerk

Als team van twee – Oliver en William – vullen wij elkaar aan tot een vlot rijdende tandem die jou brengt waar je moet zijn: met een sterke, zichtbare website op het wereldwijde web. Een open, warme en duurzame samenwerking met jouw bedrijf is voor ons essentieel.

Bereikbaarheid & Flexibiliteit

Aanpassingen die gisteren hadden moeten gebeuren, daar houden wij niet van. Wij weten hoe belangrijk zelfs kleine wijzigingen aan een website kunnen zijn voor jouw bedrijf. Bij Kreatix kan je rekenen op een snelle service.

Vertrouw jij net als 100+ bedrijven je website aan ons toe?

Schrijf ons via het contactformulier. Dan zetten we jou in onze agenda.

Kom langs

Duwijckstraat 17, 2500 Lier, België, Europa, Aarde, Melkwegstelsel

Mail ons

info@kreatix.be oliver@kreatix.be william@kreatix.be

Bel ons

+32 472 49 37 37
Al zijn we eerlijk: via e-mail gaat het sneller!

Schrijf ons hier