fbpx

Whitepapers

Download gratis onze whitepapers, zonder verplichting

Meer omzet halen uit je Google Ads-campagnes

Wil je voor je bedrijf een plaatsje garanderen bovenaan in het zoeknetwerk van Google? Dan is Google Ads een effectief & krachtig medium. Het advertentieprogramma van Google verzorgt de online reclame van jouw bedrijf. Een plaatsje bovenaan in het zoeknetwerk is echter geen rocket science. 

Hoe scoren op LinkedIn?

LinkedIn is het krachtigste B2B-netwerk anno 2019. Leer er alles over in ons e-book en haal net als Kreatix meer projecten en opdrachten binnen via dit platform.

Optimaliseer je Facebook-pagina

Verbeter je Facebook-pagina. Leer op eigen tempo hoe je de basics van de Facebook-strategie kan inzetten om je pagina meer impact te geven.

Waarom moet ik geen e-mail invullen?

Wij zijn geen fan van iets te vragen voor we iets geven. Daarom kan je onze whitepapers downloaden zonder dat je verplicht bent een e-mail op te geven.

Als je na het lezen van onze e-books het gevoel hebt dat je nog meer wil bijleren, nodigen we je graag uit om je in te schrijven voor onze nieuwsbrief via het formulier hieronder.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Enkele keren per jaar sturen wij een nieuwsbrief vol tips, tricks en nieuwtjes. Volledig gratis, geen spam, wel waardevolle content.

Scroll to Top