MooibaaiBed & Breakfast in Kaapstad, Zuid-Afrika

mooibaai laptop
De B&B Mooibaai, gebouwd in de authentieke Cape Dutch-stijl, heeft als centrale punt een gerenoveerde boerderij omgeven door cottages. De hoeve ligt net buiten Kaapstad en is het het ideale startpunt om de bruisende stad en andere locaties zoals Kaappunt, Stellenbosch en Hermanus te verkennen.

Het vooropgesteld doel van de bed & breakfast was simpel: internationale klanten aantrekken. Daarom sloegen we de handen in elkaar  en bouwden we voor hen een website. Voor de website stelden we aantrekkelijkheid voorop; de visuele appeal moet de bezoekers laten wegdromen richting Zuid-Afrika. Daarnaast speelde de functionaliteit ook een belangrijke rol, waarin we toespeelden op een efficiënte navigatie voor de bezoekers, een dynamische contactpagina en een gemakkelijk gebruik voor de eigenaar. Zo krijgen de bezoekers al een voorproefje van de Afrikaanse ervaring van achter de computer.

Hoe kunnen we je helpen?

Contacteer ons vrijblijvend om over je project te spreken. 

Kreatix heeft onze huisstijl gerestyled. Dankzij de vlotte communicatie is dit project in een recordtempo tot stand gekomen. De opvolging van onze nieuwsbrieven, website en webshop verloopt vlekkeloos. Kreatix betekent voor ons professioneel, creatief, snel en efficiënt!

Greet Dieltjens
Zaakvoerster, Corporella

Samen werken aan je idee?