fbpx
Skip links

Kreatix onthult nieuw kantoor in Broechem

Kreatix, een toonaangevend marketingbureau dat bekend staat om zijn vooruitstrevende en creatieve oplossingen, is verheugd de verhuizing van zijn hoofdkantoor naar een nieuwe, ultramoderne faciliteit aan te kondigen. De verhuizing maakt deel uit van de voortdurende inzet van het bedrijf om innovatie te bevorderen, samenwerking te verbeteren en een uitzonderlijke service te bieden aan zijn klanten.


Met onmiddellijke ingang is het nieuwe adres van Kreatix:
Gemeenteplein 24,
2520 Broechem,
België


De nieuwe kantoorruimte is zorgvuldig ontworpen om de creativiteit te stimuleren en de samenwerking tussen de teamleden te vergemakkelijken, zodat Kreatix de hoogwaardige, innovatieve marketingoplossingen kan blijven leveren waar het bedrijf bekend om staat. De open lay-out, het vele natuurlijke licht en de inspirerende sfeer zullen ongetwijfeld bijdragen tot het voortdurende succes van het bureau.


Naast de voordelen voor de medewerkers biedt de nieuwe locatie van Kreatix ook een aantal voordelen voor de klanten. Door de ligging nabij belangrijke snelwegen is het kantoor beter bereikbaar en beter verbonden met bedrijven in de hele regio. Door deze strategische verhuizing kan het bureau zijn groeiende klantenkring beter bedienen en tegelijkertijd de sterke relaties met bestaande partners in stand houden.


Zaakvoerder van Kreatix, Oliver Op de Beeck, deelt zijn visie over de verhuizing:

“We zijn heel blij om in deze nieuwe ruimte te zitten. Ons team is gepassioneerd door het leveren van innovatieve en resultaatgerichte marketingoplossingen en deze verhuizing stelt ons in staat die passie verder te cultiveren. We zijn ervan overtuigd dat ons nieuwe kantoor zal inspireren tot nog meer creativiteit en samenwerking, waarvan uiteindelijk onze klanten en partners zullen profiteren.”

wim engelen kreatix

Voor meer informatie over Kreatix, haar diensten en de nieuwe kantoorlocatie kan je terecht op www.kreatix.be of contact opnemen met het bureau via [email protected].


Over Kreatix

Kreatix is een full-service marketingbureau dat gespecialiseerd is in het creëren van innovatieve en boeiende marketingcampagnes voor bedrijven in verschillende sectoren. Met een team van creatieve professionals biedt Kreatix een breed scala aan diensten, waaronder merkstrategie, digitale marketing en content creatie. Toegewijd aan het helpen van klanten bij het bereiken van hun marketingdoelstellingen, levert Kreatix consequent resultaatgerichte oplossingen die bedrijfsgroei en -succes bevorderen.

Media Contact:
Oliver Op de Beeck
Zaakvoerder, Kreatix
Telefoon: +32 472 49 37 37
E-mail: [email protected]
Website: www.kreatix.be
Adres: Gemeenteplein 24, 2520 Broechem, België

Oliver Op de Beeck

Oliver Op de Beeck

Oliver is de oprichter van Kreatix. Hij is al sinds 2007 bezig met online marketing, SEO en websites bouwen. Samen met zijn team bij Kreatix werkt hij aan marketingprojecten voor bedrijven. Buiten het werk is hij bezig met fitness, investeren en gamen. World of Warcraft blijft zijn guilty pleasure.

Schrijf je in op onze maandelijkse nieuwsbrief en krijg een heleboel tips

Gerelateerde artikels

Verbreed je kennis