Jij hebt nood aan een website die voor leads zorgt, snel is en werkt op alle toestellen.

Van concept tot oplevering zorgt Kreatix voor een professionele uitwerking. Wij werken voor bedrijven met een budget vanaf € 4500.

Een website is meer dan een visitekaartje. Het is je ultieme verkooptool die ervoor zorgt dat jouw product of dienst meer omzet genereert. We sleutelen samen aan je online zichtbaarheid. Daarbij reken je op onze uitgebreide ervaring en expertise.

  • Meer omzet via je website
  • Snelle laadtijd
  • Hoge Google-ranking
  • Makkelijk uitbreidbaar

Een greep uit ons werk

Elke website die wij bouwen is

Geoptimaliseerd voor Google

Je site voldoet aan alle regels van de SEO-kunst en scoort zo beter in de zoekmachineresultaten.

Responsief op mobiel

Een optimale gebruikerservaring op alle toestellen, waaronder desktop, mobiel en tablets.

Razendsnel in gebruik

Een belangrijke factor voor online succes is de laadsnelheid van een website.

Conversiegericht opgebouwd

Een website moet voor jou werken. Wij bouwen met een grote focus op leads en resultaat.

Datagericht & onderzocht

Meten is weten. Daarom integreren wij de juiste tools om alle statistieken bij te houden.

Makkelijk beheerbaar

Jouw personeel heeft ook toegang tot de website zodat zij zelf zaken kunnen beheren.

Ons resultaatgericht proces

Reeds 5 jaar hanteren wij deze succesformule om jouw project te lanceren.

meeting

1. Ontdekken

Wat wil je bereiken met je website of webshop? Op welk doelpubliek mik je? En welke resultaten wil je scoren? We bekijken het samen tijdens een eerste gesprek.

brainstormsessie

2. Plannen

Je krijgt onze heldere offerte met duidelijke projectprijzen. Daarna maken we werk van een sluitende strategie. Wij creëren een site die je omzetcijfers de hoogte in stuwt.

william-website-foto

3. Bouwen

We gaan aan de slag en realiseren je nieuwe website. In deze fase overleggen we regelmatig over de realisatie van het project. Dit duurt doorgaans 4 tot 8 weken.

oliver en william (2)

4. Lanceren

Wij beheren het hele proces om je website online te zetten. Kreatix gaat ook proactief op zoek naar mogelijke problemen en lost ze snel en efficiënt op.

Kreatix heeft een nieuwe state-of-the-art website afgeleverd die tegemoet komt aan onze wensen. En tegelijk erg gesmaakt wordt door de lezers van ons toeristisch vaktijdschrift. Kreatix is jong, dynamisch en proactief. Een kenniscentrum én een toppartner van ons bedrijf!

bart-matthijs
Bart Matthijs

Hoofdredacteur, Travel-Magazine.be

Deze tandem staat paraat om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Onwaarschijnlijk efficiënte en professionele service. Lof en dankbaarheid voor de manier waarop ze het beheer van onze oude site op zich namen en de site een nieuwe look hebben gegeven.

lieve swijzen (2)
Lieve Swijzen

Zaakvoerster, Birkenshop.be

Wij bouwen jouw website

oliver op de beeck

Oliver Op de Beeck

Strategist

Bepaalt de koers van het schip, volgt het project op en communiceert met jou tijdens het proces.

william kreatix foto

William Matthynssens

Developer

Ontwikkelt de website, schrijft duizenden lijnen code en verzorgt de technische opvolging.

eline kreatix foto

Eline Vanassche

Online Marketeer

Levert een website die je omzet doet stijgen. Integreert de juiste tools & technieken.

Jij hebt vragen.
Wij hebben antwoorden.

Een veelgestelde vraag, een moeilijk antwoord. Elk project is anders. Wij werken steeds met een transparante offerte. Wel werken wij uitsluitend voor bedrijven met een budget vanaf € 4500. Zo garanderen wij een optimale kwaliteit van het project.

Tijdens onze strategie-meetings gaan we onderzoeken welke meerwaarde wij kunnen leveren na het project. Ook voorzien wij een volledige technische opvolging. Op onze vrijblijvende offerte kan je onze formules terugvinden hiervoor.

Wij hebben al websites gebouwd voor verschillende bedrijven uit verscheidene sectoren. Een aantal voorbeelden zijn UZ Leuven, Travel Magazine, Birkenshop, Groep Waaslandia, Ceres Pharma, Singles.be en nog veel meer.

Dit hangt af van de grootte van een project. Doorgaans duurt de bouw-fase een viertal weken. Daarna lopen we samen door de oplevering om nog eventuele feedback te verwerken. De meeste projecten leveren we af binnen twee maanden.

Wij werken doorgaans in WordPress, het meest gebruikte content management systeem ter wereld. Wij gebruiken echter geen templates, maar gebruiken het platform als basis opdat we sneller aanpassingen kunnen maken.

Omdat wij al 5 jaar focussen op hetzelfde ding: resultaatgerichte websites. Door onze expertise en ervaring weten wij wat een website nodig heeft om leads te scoren. Wil jij meer omzet via je site, vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij Kreatix.

Nog vragen? Vuur ze op ons af.

Contacteer ons

Jij wil meer resultaat online. Wij zorgen daarvoor. Dan rest er nog 1 actie: Contact met ons opnemen! Bel ons, gebruik het formulier of stuur een postduif. Wij antwoorden binnen de 24 uur.

Contactgegevens

  • Duwijckstraat 17, 2500 Lier, België
  • +32 472 49 37 37
  • info@kreatix.be

Contactpersoon

oliver op de beeck

Oliver

Zaakvoerder

Stuur een bericht