Een sterke website verhoogt jouw omzet.

Wij maken niet alleen mooie websites, wij zorgen ook dat er resultaten volgen. Samen bekijken we hoe we jouw idee online laten scoren. Van een simpel visitekaartje tot een uitgebreide webwinkel, Kreatix heeft al meer dan 5 jaar ervaring binnen de sector.

Klanten die knappe resultaten boeken.

Elke website die wij bouwen is:

Geoptimaliseerd voor Google

Je site voldoet aan alle regels van de SEO-kunst en scoort zo beter in de zoekmachineresultaten.

Responsief op mobiel

Een optimale gebruikerservaring op alle toestellen, waaronder desktop, mobiel en tablets.

Razendsnel in gebruik

Een belangrijke factor voor online succes is de laadsnelheid van een website. Wij hebben onze eigen Kreatix servers.

Conversiegericht opgebouwd

Een website moet voor jou werken. Wij bouwen met een grote focus op leads en resultaat.

Datagericht & onderzocht

Meten is weten. Daarom integreren wij de juiste tools om alle statistieken bij te houden.

Makkelijk beheerbaar

Jouw personeel heeft ook toegang tot de website zodat zij zelf zaken kunnen beheren.

Een gepassioneerd,
ervaren team.

Met meer dan 150 websites in ons portfolio, kennen wij de best practices die van jouw project een succes maken.

oliver op de beeck

Oliver Op de Beeck

Regelt de dingen. Van het eerste contact met jou, tot de uitvoering van jouw project en de vlekkeloze oplevering.
william kreatix foto

William Matthynssens

Schrijft de code en ontwikkelt maatwerk toepassingen. Werkt samen met Wim voor jouw website.

Wim Engelen

Bouwt jouw website in samenwerking met William. Heeft een gezonde interesse in talen als PHP en CSS, zolang het maar geen Frans is.
eline kreatix foto

Eline Vanassche

Schrijft vlotte teksten, creëert resultaatgerichte advertenties en verstuurt pakkende nieuwsbrieven.

Hoe Kreatix het aanpakt.

#1

Ontdekking

Na jouw aanvraag zitten we samen om jouw project door te spreken. Doorgaans duurt dit een uur. In deze meeting bespreken we alle noden, vereisten en geven we onze input. 

#2

Strategie

We schrijven een strategiedocument waarin we alle informatie verwerken. We bouwen een plan van aanpak en gaan over tot executie.

#3

Bouwen

Wij bouwen jouw resultaatgerichte website. Dit proces duurt doorgaans vier weken. Tijdens dit proces houden we regelmatig contact.

#4

Feedback

Na de eerste opbouw zitten we samen om erdoor te lopen. We lijsten al jouw feedback op en challengen bepaalde opmerkingen. Door onze jaren ervaring bouwen wij zaken op een bepaalde manier. Dit communiceren we helder naar jou.

#5

Finalisering

We verwerken alle feedback en werken de website netjes af. We voorzien premium software voor snelheid, SEO, analytics en meer.

#6

Livegang

We prikken een datum voor de livegang en houden hierbij rekening met alle regels van de kunst. Onze developers staan in contact met jou voor eventuele vragen te beantwoorden. Als je kiest voor hosting bij Kreatix, verloopt dit proces vlekkeloos en voorzien we je ook van eigen email-boxen (jouwnaam@bedrijf.be). Onze technische dienst doet dit voor jou vanop afstand. 

#7

Opvolging

Enkele weken na de livegang bekijken we alle verzamelde data en komen we proactief met suggesties om de website nog sterker te maken. De meeste klanten van Kreatix kiezen ook voor een marketingtraject achteraf waarbij we al deze zaken prima opvolgen.

Kreatix verzorgt jouw project van A tot Z.

Jij hebt vragen.
Wij hebben antwoorden.

Een veelgestelde vraag, een moeilijk antwoord. Elk project is anders. Wij werken steeds met een transparante offerte. Wel werken wij uitsluitend voor bedrijven met een budget vanaf € 4500. Zo garanderen wij een optimale kwaliteit van het project.

Tijdens onze strategie-meetings gaan we onderzoeken welke meerwaarde wij kunnen leveren na het project. Ook voorzien wij een volledige technische opvolging. Op onze vrijblijvende offerte kan je onze formules terugvinden hiervoor.

Wij hebben al websites gebouwd voor verschillende bedrijven uit verscheidene sectoren. Een aantal voorbeelden zijn UZ Leuven, Travel Magazine, Birkenshop, Groep Waaslandia, Ceres Pharma, Singles.be en nog veel meer.

Wij werken doorgaans in WordPress, het meest gebruikte content management systeem ter wereld. Wij gebruiken echter geen templates, maar gebruiken het platform als basis opdat we sneller aanpassingen kunnen maken.

Dit hangt af van de grootte van een project. Doorgaans duurt de bouw-fase een viertal weken. Daarna lopen we samen door de oplevering om nog eventuele feedback te verwerken. De meeste projecten leveren we af binnen twee maanden.

Omdat wij al 5 jaar focussen op hetzelfde ding: resultaatgerichte websites. Door onze expertise en ervaring weten wij wat een website nodig heeft om leads te scoren. Wil jij meer omzet via je site, vraag dan een vrijblijvende offerte aan bij Kreatix.

Nog vragen? Vuur ze op ons af.

Contacteer ons

Jij wil meer resultaat online. Wij zorgen daarvoor. Dan rest er nog 1 actie: Contact met ons opnemen! Bel ons, gebruik het formulier of stuur een postduif. Wij antwoorden binnen de 24 uur.

Contactgegevens

  • Duwijckstraat 17, 2500 Lier, België
  • +32 472 49 37 37
  • info@kreatix.be

Contactpersoon

oliver op de beeck

Oliver

Zaakvoerder

Stuur een bericht

Scroll to Top