fbpx
Skip links
9 jaar ervaring & 350+ geslaagde projecten

Website laten maken door échte professionals?

Onze websites zorgen gegarandeerd voor meer online omzet & leads

Bij Kreatix combineren wij websites maken met online marketing. Zo garanderen we dat de websites die we bouwen ook écht voor resultaten zorgen. We bouwen al onze websites in WordPress, zodat je zelf je site kan beheren & niet vastzit in een maatwerksysteem. Zo hebben wij al meer dan 350+ geslaagde websites opgeleverd.

Group 22956
371798552 886888449627265 6973332291497776271 n

Deze bedrijven lieten al hun website maken door Kreatix

IMG 5438
mockup kwekerij
Ga voor complete ontzorging

Wij bouwen altijd all-in

Voor ons is een webproject steeds all-in. Wij brengen alles in orde dat je nodig hebt om een performante site te hebben. Dat doen we met ons eigen team vanuit ons kantoor in Broechem. Zo heb je één aanspreekpunt voor je project.

Hoe wij jouw nieuwe website bouwen

Zo pakken wij het aan

Wij maken een uitgebreide analyse

Heb je al een website? Waar zien wij verbeterpunten? Welke fouten zitten er in je site die ervoor zorgen dat resultaat uitblijft? Wij geven je, volledig vrijblijvend, al onze bevindingen!

Wij maken een vrijblijvende offerte

Op basis van onze analyse maken wij een vrijblijvende offerte voor je project. Onze offerteprijs is altijd de factuurprijs! Geen verborgen kosten of extra regie-facturen. Bij Kreatix weet je altijd wat je investering is.

Wij bouwen jouw website op 4 tot 8 weken

Wij zijn snel. Heel snel. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij perfect wat wij moeten doen. Meestal hangt de doorlooptijd meer af van jouw snelheid om feedback te geven, dan onze tijd om te coderen. Zo kan je snel resultaat merken, en moet je geen half jaar wachten op je investering!

76686365 2483771085174493 2685000802254192640 n
IMG 4970 Relight kopie 1 1

Wat wij garanderen

Wij staan achter onze kennis en ervaring

Jij bent eigenaar

Jij bent na oplevering 100% eigenaar van je website. Je kan de site zelf beheren en je krijgt alle toegangen. Wij steken je niet vast in wurgcontracten.

Hogere scores in Google

Al onze klanten staan na een gemiddelde periode van +/- 6 maanden hoger in Google dan met hun vorige website. Mooi meegenomen!

Razendsnelle service

Bij Kreatix moet je geen 3 weken wachten op een aanpassing aan je site. Doorgaans leveren wij altijd op binnen 48u en ontvang je dezelfde dag een antwoord.

Ga voor volledige vrijheid met je website

Waarom wij altijd kiezen voor WordPress om je website te maken

Laat je niet gek maken door andere ontwikkelaars die voorstellen om je website te laten bouwen in Laravel, custom HTML/CSS of andere frameworks.

Wij kiezen bewust voor WordPress bij elk project. 41% van alle websites ter wereld draait op WordPress. Dat marktaandeel krijg je niet door een slechte software te maken.

Waarom hoor je dan zo vaak dat WordPress traag, onbeveiligd of gewoonweg niet meer goed is? Omdat je aan een WordPress-project niet zoveel kan verdienen als bureau... Waarom? Ik leg het je uit!

Toch kiezen wij voor WordPress! Want wij optimaliseren onze projecten niet op winst, maar wel op klantentevredenheid. Wij denken altijd op de lange termijn. Als wij jou jarenlang betaalbare oplossingen kunnen aanbieden en je niet in een wurgcontract steken, vertel jij je zakelijke relaties over ons bedrijf. Dan krijgen wij misschien een nieuw project! Dat interesseert ons veel meer dan het onderste uit de kan te halen.

GODB2611
mockup bfit
342513295 1594192037769436 6061995827572827562 n
mockup multimodaal
mockup logiville
Case in de kijker

Meerdere projecten voor VIL

VIL nam in 2022 contact met ons op om eens te sparren over een nieuwe website voor dochterbedrijf Multimodaal.Vlaanderen.

Onze duidelijke offerte won van andere partijen en we kregen de kans om de nieuwe website te bouwen. We leverden de website op volgens onze all-in formule. VIL was zo tevreden dat we het jaar erna het project kregen om de site van een ander dochterbedrijf te bouwen. We ontwikkelden de nieuwe site voor Log!Ville & lanceerden ook een internationale versie van deze website.

Deze case laat mooi onze visie zien. Wij leggen altijd de focus op de lange termijn, want zo kunnen we jouw bedrijf jarenlang ondersteunen met degelijk werk!

Bekijk onze nieuwste projecten

58%

Meer bezoekers

112%

Meer leads

170

Leads per maand

€15,82

Kost per lead

81

Leads per maand

900%

Stijging in zoekwoorden

Wat onze klanten zeggen over ons werk

Kreatix Gemeenteplein 24 2520 Broechem 1
Websitebouwer sinds 2014

Wij zijn Kreatix, en wij houden het graag simpel

Wij zijn allergisch aan moeilijke woorden, vakjargon of mooie praatjes. Wij teren maar op één ding, en dat is ons gezond boerenverstand. Zo boeken wij al meer dan 9 jaar resultaat voor onze klanten.

FAQ

Veelgestelde vragen over
een website laten maken

Wij bouwen al onze websites in WordPress, het meest gebruikte CMS ter wereld. Zo weet je dat jouw site jaren meekan en geniet je van alle voordelen dat zo’n CMS met zich meebrengt. Denk aan makkelijke wijzigingen, hoog scoren in Google en een simpel beheer van je site.

Absoluut! Wij bieden onze klanten steeds handleidingen aan in hun favoriet formaat (PDF, video of een fysieke training). Daarna kan je zelf aan de slag met je website. Wil je het beheer van de website liever uitbesteden aan ons? Dat kan makkelijk met onze onderhoudsformules.

De meeste klanten kiezen voor technisch onderhoud door onze ontwikkelaars.
Dat is een vast, maandelijks bedrag waarbij wij alles up-to-date houden. Zo moet jij nooit bezig zijn met technische zaken. Dit al vanaf € 99/maand!
Hierin regelen we ook je domeinnaam, mailboxen en houden we je website veilig.

Een kleine aanpassing aan de site? Dat doen we kosteloos in ons premium-pakket.

Bekijk hier de formules.

Jazeker. Meer dan 30% van onze klanten heeft een meertalige website. Wij hebben jarenlange ervaring met het ontwikkelen van websites in andere talen. Zo ontwikkelden we zelfs al sites in het Fins en het Arabisch. Wij kunnen elke uitdaging aan!

Ja, dat kan. Flanders Investment & Trade kan voor een deel tussenkomen in de kosten van een meertalige website. De belangrijkste voorwaarde is dat jouw website een internationaal karakter moet krijgen. Meer informatie kan je vinden via de website van FIT.

Wij zeggen vaak dat de doorlooptijd meer afhangt van jou dan van ons. Met ons bewezen proces kunnen wij snel een knappe website bouwen. Als de communicatie vlot verloopt, leveren wij de meeste projecten binnen 4 tot 8 weken op.

Hier kunnen we schrijven dat dat afhangt van je vereisten, maar daar ben je niet mee geholpen. Een simpele informatiewebsite bouwen we vanaf € 5.500. Een uitgebreide website met een blog, vacature-systeem, portfolio & marketingintegraties vereist een budget van € 7.500 tot € 12.500. Voor meer informatie over webshops verwijzen je we graag door naar onze gespecialiseerde pagina. Dat is een investering, maar de meeste klanten verdienen deze binnen de eerste 6 maanden terug dankzij een stijgend aantal leads of verkopen.

Eens vrijblijvend praten over jouw website?

Neem gerust contact op via ons formulier. Wij behandelen elke aanvraag binnen 24u, dat is al 9 jaar lang onze garantie!

Onze gegevens

+32 472 49 37 37

BE 0563.872.084

Gemeenteplein 24
2520 Broechem