Een sterke website verhoogt jouw omzet.

Wij maken niet alleen mooie websites, wij zorgen ook dat er resultaten volgen. Samen bekijken we hoe we jouw idee online laten scoren. Van een simpel visitekaartje tot een uitgebreide webwinkel, Kreatix heeft al meer dan 6 jaar ervaring binnen de sector.

Waarom Kreatix?

Een website is meer dan code en een design. Het is je uitvalsbasis, je toonzaal online. Wij voorzien een all-in aanpak, zodat we samen resultaat boeken.

Hoger in Google

Boven je concurrent in de zoekmachines? Met een website van Kreatix krijg je dat klaar.

Mobiele versie

Jouw klanten surfen via hun smartphone. Wij maken je website leesbaar & bruikbaar op alle toestellen

Focus op resultaat

Meer omzet via je site is het doel. Daarom bouwen wij niet alleen mooie sites, wij zorgen ook voor resultaat.

Automatisatie

Gebruik je bepaalde tools zoals een ERP-pakket dat je wil koppelen met je site? Wij brengen dat in orde.

Menselijke aanpak

Wij zijn bereikbaar en denken graag mee met je. Geen afstandelijk bureau, wel een partner op lange termijn.

Een gepassioneerd,
ervaren team.

Met meer dan 150 websites in ons portfolio, weten we hoe een goede website in elkaar moet zitten. Wij zijn niet enkel uitvoerders, we denken ook mee binnen jouw project.

Oliver Op de Beeck

Oprichter van Kreatix. Oliver bespreekt jouw project, geeft zijn inzichten en zorgt voor een succesvol resultaat.

William Matthynssens

Technische man. Werkt samen met Wim aan jouw site en programmeert op maat. Jouw contactpersoon na livegang.

Wim Engelen

Bouwt jouw website in samenwerking met William. Heeft een kennis van programmeertalen zoals PHP, CSS, Javascript en meer.

Eline Vanassche

Schrijft vlotte teksten, creëert resultaatgerichte advertenties en verstuurt pakkende nieuwsbrieven die voor resultaten zorgen.

Hoe beleven klanten de samenwerking met Kreatix?

Wij zijn blij met onze nieuwe website gemaakt door Kreatix te Lier, Oliver en zijn team doen dat geweldig! Ik kan zeker een samenwerking met Kreatix aanbevelen, daar ze meteen mijn noden begrepen en een sterke website hebben neergezet. Thanks voor de samenwerking!

0 (15)
Seppe Sels

Sels & Verhoeven Accountancy

Na meer dan een jaar en enkele projecten samenwerken, kan ik alleen maar vol lof over jullie spreken. De uitmuntende communicatie, merkbare ROI en algemene klantervaring, zorgen ervoor dat we Kreatix graag als vaste marketingpartner zien. Wij zijn, en blijven, grote fan.

0 (12)
Thomas Van de Vel

B-Fit Personal Training

Om onze directe hotelboekingen te vergroten, zochten we naar een marketinggericht webbureau om onze websites in een ‘trendy jasje’ te steken: Kreatix is daarbij de logische keuze voor iedereen die vooruit wil met zijn/haar bedrijf. Met hun expertise, flexibiliteit en eindeloos geduld bouwden ze niet alleen onze websites, maar creëerden ze een geweldige klant-relatie die wat ons betreft nog lang mag voortduren.

Simon Rastelli
Simon Rastelli

Rastelli Hotel Group

Kreatix heeft een nieuwe state-of-the-art website afgeleverd die tegemoet komt aan onze wensen. En tegelijk erg gesmaakt wordt door de lezers van ons toeristisch vaktijdschrift. Kreatix is jong, dynamisch en proactief. Een kenniscentrum én een toppartner van ons bedrijf!

bart-matthijs
Bart Matthijs

Travel Magazine

Deze tandem staat paraat om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Onwaarschijnlijk efficiënte en professionele service. Lof en dankbaarheid voor de manier waarop ze het beheer van onze oude site op zich namen en de site een nieuwe look hebben gegeven.

lieve swijzen (2)
Lieve Swijzen

Birkenshop.be

Bedankt Kreatix voor de aangename samenwerking en om onze verwachtingen waar te maken! Ons team is klaar om nog meer bedrijven internationaal te gaan helpen met het optimaliseren van hun klantcontacten dankzij de nieuwe site.

0 (14)
Kurt Pinoy

Premium Plus

Webwinkels? Doen we ook! Kijk hoe we het verschil maken:

Al 5 jaar onderhouden wij de webwinkel van Birkenshop.be. Door een sterke samenwerking met het bedrijf zijn we samen gegroeid van kleine shop naar marktleider. Pro-actief voorzien we oplossingen om nog meer resultaat te halen.

Filteren

Elke webwinkel moet een sterk filtersysteem hebben. Met onze technieken gaan we verder dan enkel schoenmaat maar kan je ook filteren op kleur, breedte voetbed en materialen van de schoen.

App-ervaring

Zonder de grote investering. Wij voorzien handige knoppen onderaan de site zodat bezoekers snel hun winkelmand kunnen bekijken of hun bestelling kunnen opvolgen.

Chat-systeem

Een vraag? Lieve van Birkenshop staat paraat via de livechat. We koppelden een handige software zodat Lieve snel en overzichtelijk alle gesprekken kan beheren.

Administratie

Webshop-eigenaars spenderen enorm veel tijd aan hun administratie. Daarom koppelden we een handig stock-systeem, kunnen facturen in bulk gedownload worden en kan Lieve op elk moment een rapport trekken van de resulaten.

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een website?

Een veelgestelde vraag, een moeilijk antwoord. Wij voorzien altijd een vrijblijvende offerte op maat. Het minimumbudget voor een website van Kreatix is 6000 euro. Zo garanderen we kwaliteit en resultaat.

Hoelang duurt het om een website te maken?

Dit hangt af van de grootte van een project. Doorgaans duurt de bouw-fase een viertal weken. Daarna lopen we samen door de oplevering om nog eventuele feedback te verwerken. De meeste projecten leveren we af binnen twee maanden.

In welk systeem bouwen jullie?

Wij werken doorgaans in WordPress, het meest gebruikte content management systeem ter wereld. Wij gebruiken echter geen templates, maar gebruiken het platform als basis opdat we sneller aanpassingen kunnen maken. Zo kan jij ook ten allen tijde zelf dingen veranderen aan je site in overleg.

Koppelen jullie met mijn bestaande software?

Jazeker, als de software een integratie of API heeft kunnen wij dit koppelen met je nieuwe website. Denk aan je bestaand CRM of ERP-pakket. Het lijkt ons logisch dat alles samenwerkt, zodat je dubbel werk kan vermijden. Zo hebben wij al gekoppeld met Exact Online, Teamleader, Shopplus en meer.

Hoe verloopt een traject met Kreatix?

Na het lezen van deze pagina ben je overtuigd dat je moet investeren in een nieuwe website. Ideaal! Na je contact met ons opneemt, bellen of zien we elkaar fysiek. Op dat moment bespreken we jouw doelstellingen, je bedrijf en wat je nodig hebt. Daarna bouwen we je site met ons gehele team. We voorzien de lay-out, codering, je teksten (wij verwachten geen Word-documenten van je, we schrijven zelf je teksten om doelgericht te communiceren) en de strategie. Jouw tijdsinvestering is miniem, want jij hebt het druk met je bedrijf. Na twee feedbackrondes lanceren we jouw project. Daarna zorgen we voor een hele resem klanten via online marketing. Tijdens onze jarenlange samenwerking zijn wij steeds bereikbaar en denken we pro-actief na over opportuniteiten.

Waarom kiezen voor Kreatix?

Omdat wij geen websitebouwer zijn. Wij denken een stap verder en zien een website als een uitvalsbasis om meer omzet te halen online. Als vaste partner van tientallen bedrijven zorgen voor voor een omzetstijging van 15% tot 65% per jaar. Wij zijn jouw digitale partner. Jij verzorgt jouw diensten of product, wij zorgen voor klanten.

Verzorgen jullie technisch onderhoud?

Absoluut. Elke maand doen wij een technisch onderhoud van je site, updaten wij de software en zorgen we ervoor dat je site nog steeds veilig is. Deze formules bespreken we in de vrijblijvende offerte.

Wil je ook eindelijk een succesvolle website?

Neem dan even contact met ons op. Ons gesprek en offerte zijn allebei vrijblijvend. Samen kijken we hoe we je omzet kunnen verhogen online, want dat is waar we ons dagdagelijks mee bezig houden als experten.

Contactgegevens

  • info@kreatix.be
  • +32 472 49 37 37
  • Duwijckstraat 17, 2500 Lier, België

Contactpersoon

Oliver

Zaakvoerder

Wij antwoorden steevast binnen 24u.

Scroll to Top