fbpx

Een sterke website verhoogt jouw omzet.

Wij maken niet alleen mooie websites, wij zorgen ook dat er resultaten volgen. Samen bekijken we hoe we jouw idee online laten scoren. Van een simpel visitekaartje tot een uitgebreide webwinkel, Kreatix heeft al meer dan 5 jaar ervaring binnen de sector.

Deze bedrijven boeken al resultaat met een website van Kreatix:

Een tweedelige, dynamische website voor Accentis

Pagina 1 posities in Google voor B-Fit

Een hogere betrokkenheid van 128% voor Cruise Connection

Een praktische website voor Groep Waaslandia

Waarom Kreatix?

Een website is meer dan code en een design. Het is je uitvalsbasis, je toonzaal online. Wij voorzien een all-in aanpak, zodat we samen resultaat boeken.

Hoger in Google

Boven je concurrent in de zoekmachines? Met een website van Kreatix krijg je dat klaar.

Mobiele versie

Jouw klanten surfen via hun smartphone. Wij maken je website leesbaar & bruikbaar op alle toestellen

Focus op resultaat

Meer omzet via je site is het doel. Daarom bouwen wij niet alleen mooie sites, wij zorgen ook voor resultaat.

Automatisatie

Gebruik je bepaalde tools die je wil koppelen met je site? Wij brengen dat in orde.

Menselijke aanpak

Wij zijn bereikbaar en denken graag mee met je. Geen afstandelijk bureau, wel een partner op lange termijn.

Case study

Van idee naar leads op 7 dagen

Onlangs werden we gebeld door een lokaal bedrijf met de vraag of we met spoed een site konden opzetten.

Ze hadden een nieuw product gemaakt dat bedrijven kon helpen met veilig terug op te starten na de covid-crisis.

Daar zetten we graag onze schouders onder! Op minder dan 48u realiseerden we de pagina & marketingcampagnes.

Ondertussen stromen de leads binnen en heeft het bedrijf met succes een nieuw product in de markt gezet.

Een gepassioneerd,
ervaren team.

Met meer dan 150 websites in ons portfolio, weten we hoe een goede website in elkaar moet zitten. Wij zijn niet enkel uitvoerders, we denken ook mee binnen jouw project.

Oliver Op de Beeck

Oprichter van Kreatix. Oliver bespreekt jouw project, geeft zijn inzichten en zorgt voor een succesvol resultaat.
william kreatix foto

William Matthynssens

Technische man. Werkt samen met Wim aan jouw site en programmeert op maat. Jouw contactpersoon na livegang.

Wim Engelen

Bouwt jouw website in samenwerking met William. Heeft een kennis van programmeertalen zoals PHP, CSS, Javascript en meer.
eline kreatix foto

Eline Vanassche

Schrijft vlotte teksten, creëert resultaatgerichte advertenties en verstuurt pakkende nieuwsbrieven die voor resultaten zorgen.

Hoe beleven klanten de samenwerking met Kreatix?

Na meer dan een jaar en enkele projecten samenwerken, kan ik alleen maar vol lof over jullie spreken. De uitmuntende communicatie, merkbare ROI en algemene klantervaring, zorgen ervoor dat we Kreatix graag als vaste marketingpartner zien. Wij zijn, en blijven, grote fan.
Thomas Van de Vel
B-Fit Personal Training
Deze tandem staat paraat om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Onwaarschijnlijk efficiënte en professionele service. Lof en dankbaarheid voor de manier waarop ze het beheer van onze oude site op zich namen en de site een nieuwe look hebben gegeven.
lieve swijzen (2)
Lieve Swijzen
Birkenshop
Kreatix heeft een nieuwe state-of-the-art website afgeleverd die tegemoet komt aan onze wensen. En tegelijk erg gesmaakt wordt door de lezers van ons toeristisch vaktijdschrift. Kreatix is jong, dynamisch en proactief. Een kenniscentrum én een toppartner van ons bedrijf!
bart-matthijs
Bart Matthijs
Travel Magazine
Kreatix is de logische keuze voor iedereen die vooruit wil met zijn/haar bedrijf. Met hun expertise, flexibiliteit en eindeloos geduld bouwden ze niet alleen onze websites, maar creëerden ze een geweldige klant-relatie die wat ons betreft nog lang mag voortduren.
Simon Rastelli
Simon Rastelli
Rastelli Group

Hoe we het verschil maken voor webwinkels

Al 5 jaar onderhouden wij de webwinkel van Birkenshop.be. Door een sterkew samenwerking met het bedrijf zijn we samen gegroeid van kleine shop naar marktleider. Pro-actief voorzien we oplossingen om nog meer resultaat te halen. Lees hoe we het verschil maken:

Filteren

Elke webwinkel moet een sterk filtersysteem hebben. Met onze technieken gaan we verder dan enkel schoenmaat maar kan je ook filteren op kleur, breedte voetbed en materialen van de schoen.

App-ervaring

Zonder de grote investering. Wij voorzien handige knoppen onderaan de site zodat bezoekers snel hun winkelmand kunnen bekijken of hun bestelling kunnen opvolgen.

Chat-systeem

Een vraag? Lieve van Birkenshop staat paraat via de livechat. We koppelden een handige software zodat Lieve snel en overzichtelijk alle gesprekken kan beheren.

Administratie

Webshop-eigenaars spenderen enorm veel tijd aan hun administratie. Daarom koppelden we een handig stock-systeem, kunnen facturen in bulk gedownload worden en kan Lieve op elk moment een rapport trekken van de resulaten.

Veelgestelde vragen

Hoeveel kost een website?

Een veelgestelde vraag, een moeilijk antwoord. Elk project is anders. Wij werken steeds met een transparante offerte. De gemiddelde website leveren wij op voor een budget tussen €5500 en €11000. De meeste klanten verdienen hun website binnen 6 tot 14 maanden terug.

In welk systeem bouwen jullie?

Wij werken doorgaans in WordPress, het meest gebruikte content management systeem ter wereld. Wij gebruiken echter geen templates, maar gebruiken het platform als basis opdat we sneller aanpassingen kunnen maken. Zo kan jij ook ten allen tijde zelf dingen veranderen aan je site in overleg.

Hoelang duurt het om een website te maken?

Dit hangt af van de grootte van een project. Doorgaans duurt de bouw-fase een viertal weken. Daarna lopen we samen door de oplevering om nog eventuele feedback te verwerken. De meeste projecten leveren we af binnen twee maanden.

Hoe verloopt een traject met Kreatix?

Na het lezen van deze pagina ben je overtuigd dat je moet investeren in een nieuwe website. Ideaal! Na je contact met ons opneemt, bellen of zien we elkaar fysiek. Op dat moment bespreken we jouw doelstellingen, je bedrijf en wat je nodig hebt. Daarna bouwen we je site met ons gehele team. We voorzien de lay-out, codering, je teksten (wij verwachten geen Word-documenten van je, we schrijven zelf je teksten om doelgericht te communiceren) en de strategie. Jouw tijdsinvestering is miniem, want jij hebt het druk met je bedrijf. Na twee feedbackrondes lanceren we jouw project. Daarna zorgen we voor een hele resem klanten via online marketing. Tijdens onze jarenlange samenwerking zijn wij steeds bereikbaar en denken we pro-actief na over opportuniteiten.

Waarom kiezen voor Kreatix?

Omdat wij geen websitebouwer zijn. Wij denken een stap verder en zien een website als een uitvalsbasis om meer omzet te halen online. Als vaste partner van tientallen bedrijven zorgen voor voor een omzetstijging van 15% tot 65% per jaar. Wij zijn jouw digitale partner. Jij verzorgt jouw diensten of product, wij zorgen voor klanten.

Nog vragen? Vuur ze op ons af.

Contacteer ons

Jij wil meer resultaat online. Wij zorgen daarvoor. Dan rest er nog 1 actie: Contact met ons opnemen! Bel ons, gebruik het formulier of stuur een postduif. Wij antwoorden binnen de 24 uur.

Contactgegevens

  • info@kreatix.be
  • +32 472 49 37 37
  • Duwijckstraat 17, 2500 Lier, België

Contactpersoon

Oliver

Zaakvoerder

Zet de stap naar meer omzet met je website.

Scroll to Top