Jouw website laten maken met als doel meer omzet?

Je website staat in voor het imago van jouw bedrijf. Een professionele look met het oog op resultaten is wat wij verzorgen voor jou.

gratis-website-analyse

Waarom kiezen voor een website van Kreatix?

Klinken de volgende zaken, die we dagelijks te horen krijgen tijdens meetings, je bekend in de oren?

 

 • Ik zou niet weten waar ik moet beginnen
 • Ik heb er geen tijd voor
 • Het is gecompliceerd
 • Hoe onderhoud je zoiets?
 • Hoe volg je zoiets op?
 • Ik heb al eens geprobeerd iets te maken in een gratis tool

 

Wij weten wat de frustraties zijn die komen kijken bij het bouwen van een website. Daarom nemen wij het volledige proces op ons zodat jij aan niets hoeft te denken.

 

Een website moet tot in de puntjes verzorgd zijn. Wij starten steeds met een strategie en intakegesprek om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf duidelijk wordt voorgesteld online.

 

Een website moet aantrekkelijk zijn. Design is niet simpel. Je kan proberen dit te leren, maar een echte designer heeft jaren nodig vooraleer hij/zij knappe sites kan bouwen. Bij Kreatix zijn wij al jaren bezig met websites. Zaakvoerder Oliver begon met experimenteren toen hij 12 jaar oud was.

 

Jij hebt er geen tijd voor. Wij maken er tijd voor. Kreatix is de digitale partner van zelfstandigen en KMO’s. Wij leveren dagelijks succesvolle websites en marketingprojecten af. Jij houdt je bezig met je bedrijf uit te bouwen, wij verzorgen het digitale verhaal.

 

Wat bieden wij?

Wij zorgen ervoor dat jouw website werkt en opbrengt. Dit doen we door volgende zaken toe te passen:

 

 • De site zorgt voor conversies (contactopnames, aankopen, …)
 • Hij laadt snel (trage sites zorgen voor minder conversies)
 • Is geoptimaliseerd voor SEO (vindbaarheid in Google)
 • Ziet er aantrekkelijk uit (betere beleving voor prospecten)
 • Is modulair (extra pagina’s of aanpassingen gebeuren snel en efficiënt)
 • Beveiligd als een fort (wat is erger dan een oude site? Een gehackte site!)

 

Kortom: een website die werkt, opbrengt en met jou mee groeit. We hebben een tevredenheidspercentage van 95%. Geloof je ons niet? Kijk dan even bij de recensies hieronder of op Facebook.

 

Wij hebben al meer dan 75 websites afgeleverd op korte termijn. Onze klanten omschrijven ons als volgt:

 

 • Flexibel
 • Warm
 • Meegaand
 • Professionals
 • Echte partners

 

Valt er jou iets op? Het zijn allemaal soft skills. Wij prijzen ons op onze service. Wij zeggen steeds:

Iedereen kan een website maken, maar niet iedereen weet hoe ze een goede website moeten maken.

Wij gaan steeds voor partnerschappen, omdat de digitale wereld zo snel verandert. Doordat we pro-actief handelen, is jouw bedrijf ook steeds mee met de nieuwste trends. Zo leveren wij sinds dag 1 responsieve websites. Dat wil zeggen dat je site leesbaar en bruikbaar is op alle toestellen.

 

Je moet niet meteen een sprong in het diepe nemen. Wij leveren steeds een vrijblijvende offerte af en zitten graag met je samen om het project te bespreken. Zo leren wij jou kennen, en jij ons. En dit voor er nog maar een eerste factuur verzonden is.

 

Wij werken steeds met projectprijzen. Zo heb jij een duidelijk overzicht van alle kosten, maanden op voorhand. Ooit eens geschrokken van een factuur die je kreeg? Dat gevoel heb je niet bij ons. Alles gaat via transparante offertes. Geen verrassingen achteraf.

 

Wij zijn bereikbaar. En nog snel ook! Ken je het gevoel dat je een aanpassing wou laten doorvoeren en dat je weken moest wachten? Dat kennen wij niet. Wij weten hoe belangrijk deze aanpassingen kunnen zijn. Daarom antwoorden wij steeds binnen 48u op je vragen. Wij verdwijnen niet, wij zijn er voor je.

 

Overtuigd? Vul dan als de bliksem het formulier onderaan de pagina in en dan kunnen wij samenzitten om over je website te spreken. Volledig vrijblijvend.

Wij gaan samen met jou scoren

Oliver & William zijn jouw digitale partners. Al benieuwd naar hoe onze aanpak in elkaar zit? Hieronder kan je ons proces terugvinden. Al meer dan 150 bedrijven zoals dat van jou zijn door dit overzichtelijk traject gelopen!
01.

Intakegesprek

Wij bespreken het project met jou. Wat zijn de doelstellingen, jouw publiek en wat wil je bereiken met de website? Dit gesprek is volledig vrijblijvend.
02.

Strategie

Wij analyseren je project. Wij stellen daarna een transparante offerte op aan de hand van duidelijke projectprijzen. Tenslotte schrijven wij de strategie uit voor jouw website. We bouwen niet omdat het mooi is, wel omdat het voor meer omzet zal zorgen. Daarvoor heb je een strategie nodig.
03.

Uitbouwen

Wij leveren de website binnen een strakke deadline. Wij zorgen ervoor dat hij optimaal draait, zodat het een sales-kanaal wordt. Je krijgt ook een opleiding zodat jij zelf eventueel zaken kan aanpassen. Wij volgen daarna de resultaten met je op.

Wat zeggen onze klanten?

Deze tandem staat paraat om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Onwaarschijnlijk efficiënte en professionele service. Lof en dankbaarheid voor de manier waarop ze het beheer van onze oude site op zich namen en de site een nieuwe look hebben gegeven.

lieve-review-box kreatix

Lieve Swijzen

Zaakvoerster, Birkenshop

Kreatix heeft een nieuwe state-of-the-art website afgeleverd die tegemoet komt aan onze wensen en tegelijk erg gesmaakt wordt door de lezers van ons toeristisch vaktijdschrift. Kreatix is jong, dynamisch en proactief. Een kenniscentrum én een toppartner van ons bedrijf!

bart-review-box kreatix

Bart Matthijs

Adjunct-hoofdredacteur, Travel-Magazine

Wij zochten een partner die een professionele website kon bouwen. Vanaf het begin werd er regelmatig overlegd zodat wij feedback konden geven. Het resultaat is een goedwerkende, moderne website, die wij graag als visitekaartje naar onze klanten en prospecten toe gebruiken.

wim-stuyck-review kreatix

Wim Stuyck

Zaakvoerder, European Training House
Wat zijn de voordelen van een website van Kreatix?

Meer omzet & makkelijker werken dankzij ons gebruiksvriendelijk systeem

Conversie

Een gerichte focus op meer resultaten. Omzet, klanten, leads, wij faciliteren het

Responsief

Leesbaar & bruikbaar op alle toestellen. Denk aan mobiel, tablets en meer

Aanpasbaar

Onze sites zijn makkelijk aanpasbaar. Uitbreidingen gebeuren snel en efficiënt

SEO

Scoren in Google. Hogere kans om op de eerste pagina te belanden met je website

Snel

Niets erger dan een trage website. Wij zorgen voor een snelheidsoptimalisatie

Trainingen

Jij krijgt praktische handleidingen zodat je zelf zaken kan aanpassen als je dat wil

Onze gegevens

 • Kreatix BVBA Opgericht in 2014
 • Duwijckstraat 17 2500 Lier
 • +32 472 49 37 37
 • info@kreatix.be
 • BE0563.872.084

Openingsuren

Maandag - Vrijdag: 9u - 18u

Technische bijstand 7/7

Meer omzet via je website? Contacteer ons dan vrijblijvend!

Ons advies en onze offerte zijn gratis.

oliver-op-de-beeck-kreatix

Oliver Op de Beeck

Jouw contactpersoon