Een website die opbrengt

Een website moet voor jou werken. Wij bouwen responsieve sites met een oog op conversie. Een investering moet rendabel zijn, wij zorgen daarvoor.

Contacteer onsHet portfolio

Conversiegericht

Jouw website is een sales-kanaal. Het is dan ook logisch om contact op te nemen met je bezoekers. Wij verzorgen dit.

Responsief

Meer dan 50% surft met zijn smartphone. Je website moet daarom responsief zijn, zo is hij leesbaar op alle toestellen. Wij vertrekken vanuit dit standpunt.

Waarom kiezen voor een website van Kreatix?

Websites zijn ingewikkeld, kosten tijd en hebben nood aan een uitgebreide strategie.

Klinken de volgende zaken, die we dagelijks te horen krijgen tijdens meetings, je bekend in de oren? 

 • Ik zou niet weten waar ik moet beginnen
 • Ik heb er geen tijd voor
 • Het is gecompliceerd
 • Hoe onderhoud je zoiets?
 • Ik heb al eens geprobeerd iets te maken in een gratis tool

Wij weten wat de frustraties zijn die komen kijken bij het bouwen van een website. Daarom nemen wij het volledige proces op ons zodat jij aan niets hoeft te denken.

Een website moet tot in de puntjes verzorgd zijn. Wij starten steeds met een strategie en intakegesprek om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf duidelijk wordt voorgesteld online.

Een website moet aantrekkelijk zijn. Design is niet simpel. Je kan proberen dit te leren, maar een echte designer heeft jaren nodig vooraleer hij/zij knappe sites kan bouwen. Bij Kreatix zijn wij al jaren bezig met websites. Zaakvoerder Oliver begon met experimenteren toen hij 12 jaar oud was.

Jij hebt er geen tijd voor. Wij maken er tijd voor. Kreatix is de digitale partner van zelfstandigen en KMO’s. Wij leveren dagelijks succesvolle websites en marketingprojecten af. Jij houdt je bezig met je bedrijf uit te bouwen, wij verzorgen het digitale verhaal.

 

Wat bieden wij?

Wij zorgen ervoor dat jouw website werkt en opbrengt. Dit doen we door volgende zaken toe te passen:

 • De site zorgt voor conversies (contactopnames, aankopen, …)
 • Hij laadt snel (trage sites zorgen voor minder conversies)
 • Is geoptimaliseerd voor SEO (vindbaarheid in Google)
 • Ziet er aantrekkelijk uit (betere beleving voor prospecten)
 • Is modulair (extra pagina’s of aanpassingen gebeuren snel en efficiënt)
 • Beveiligd als een fort (wat is erger dan een oude site? Een gehackte site!)

Kortom: een website die werkt, opbrengt en met jou mee groeit. We hebben een tevredenheidspercentage van 95%. Geloof je ons niet? Kijk dan even bij de recensies hieronder of op Facebook.

Wij hebben al meer dan 75 websites afgeleverd op korte termijn. Onze klanten omschrijven ons als volgt:

 • Flexibel
 • Warm
 • Meegaand
 • Professionals
 • Echte partners

Valt er jou iets op? Het zijn allemaal soft skills. Wij prijzen ons op onze service. Wij zeggen steeds:

Iedereen kan een website maken, maar niet iedereen weet hoe ze een goede website moeten maken.

Wij gaan steeds voor partnerschappen, omdat de digitale wereld zo snel verandert. Doordat we pro-actief handelen, is jouw bedrijf ook steeds mee met de nieuwe trends. Zo leveren wij sinds dag 1 responsieve websites. Dat wil zeggen dat je site leesbaar en bruikbaar is op alle toestellen.

Je moet niet meteen een sprong in het diepe nemen. Wij leveren steeds een vrijblijvende offerte en zitten graag met je samen om het project te bespreken. Zo leren wij jou kennen, en jij ons. En dit voor er nog maar een eerste factuur verzonden is.

Wij werken steeds met projectprijzen. Zo heb jij een duidelijk overzicht van alle kosten, maanden op voorhand. Ooit eens geschrokken van een factuur die je kreeg? Dat gevoel heb je niet bij ons. Alles gaat via transparante offertes. Geen verrassingen achteraf.

Wij zijn bereikbaar. En nog snel ook! Ken je het gevoel dat je een aanpassing wou laten doorvoeren en dat je weken moest wachten? Dat kennen wij niet. Wij weten hoe belangrijk deze aanpassingen kunnen zijn. Daarom antwoorden wij steeds binnen 48u op je vragen. Wij verdwijnen niet, wij zijn er voor je.

Overtuigd? Vul dan als de bliksem het formulier onderaan de pagina in en dan kunnen wij samenzitten om over je website te spreken. Volledig vrijblijvend.

Wij gaan samen met jou scoren

Oliver & William zorgen ervoor dat jouw website een succes wordt.

Het proces

Wij hanteren een strak proces dat ervoor zorgt dat elk project succesvol wordt afgeleverd.
 • 1

  Intakegesprek

  Wij bespreken het project met jou. Wat zijn de doelstellingen, doelgroep en wat willen we bereiken met de website?

 • 2

  Analyse & Offerte

  Wij analyseren je project. Wij stellen daarna een transparante offerte op aan de hand van duidelijke projectprijzen.

 • 3

  Opbouw Website

  Wij bouwen jouw website volgens onze doelgerichte visie. Wij voorzien het design en de technische uitwerking.

 • 4

  Oplevering

  Wij leveren de website binnen een strakke deadline. Wij zorgen ervoor dat hij optimaal draait, zodat het een sales-kanaal wordt.

Wat onze klanten zeggen

Wij zijn trots dat wij kunnen samenwerken met deze bedrijven.
Lieve Swijzen

Zaakvoerster, Birkenshop.be

Dag en nacht staat deze tandem paraat om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Onwaarschijnlijk snelle, efficiënte en professionele service. Niets dan lof en dankbaarheid voor de manier waarop ze het beheer van onze oude site op zich namen en de site een nieuwe look hebben gegeven.
Wim Stuyck

Eigenaar, Europeantraininghouse.be

Wij zochten een partner die een professionele website kon bouwen én die ons de flexibiliteit gaf om zelf inhoud toe te voegen. Ook een team wat stand-by is om in te grijpen voor aanpassingen. Kreatix heeft hier binnen een korte termijn voor gezorgd.
Bart Matthijs

Adjunct-hoofdredacteur, Travel-Magazine.be

Kreatix is er in geslaagd om een nieuwe state-of-the-art website af te leveren die tegemoet komt aan onze wensen en tegelijk erg gesmaakt wordt door de lezers van ons toeristisch vaktijdschrift. Kreatix is jong, dynamisch en proactief. Een kenniscentrum én een toppartner van ons bedrijf!
Kristin Van Eetvelt

Theesommelier, Thee bij Gerechten

William en Oliver zijn bijzonder efficiënt, nauwgezet, diplomatisch en gedreven! Mijn site werd met de grootste zorg en in een minimum van tijd uitgewerkt. Een pareltje! Bedankt William en Oliver! Ik ben zeer onder de indruk!

Onze projecten

Een deel van onze resultaatgerichte websites

Laten we over je website praten!

Klaar om eens vrijblijvend samen te zitten of te bellen? Wij verzorgen een duidelijke strategie met een oog op meer resultaten.

Oliver Kreatix