Hoge zichtbaarheid in Google!

Je website een duwtje naar boven geven in Google? Dat kan met Google Ads (vroeger: Google Adwords). Kreatix is officiële Google Partner en kan dus rekenen op directe ondersteuning voor de uitbouw van een doeltreffende campagne.

Ik wil graag een offerte!

Een plek bovenaan

Google veroveren?

Voor wie niet met Google Ads werkt, blijft dat een plek om van te dromen. Maar als Kreatix jouw Google Adwords mag verzorgen, dan wordt dit realiteit:

  • jouw website op pagina 1 van Google
  • jij bepaalt wat mensen wel en niet te zien krijgen
  • noodzakelijke informatie (telefoonnummer, routebeschrijving …) wordt onmiddellijk zichtbaar
  • zelf te bepalen zoekwoorden
  • jouw bedrijf domineert de markt en wordt een geduchte concurrent

Terwijl wij jouw plek op Google veroveren, focus jij je op je bedrijf!

Wij boeken jouw succes met Google Ads 

Hoeveel is een klant jou waard en wat is jouw advertentiedoel? Adverteren kost geld en wie zomaar wat experimenteert, is veel geld kwijt.

Dankzij jarenlange opleidingen en examens hebben wij de know-how die jouw bedrijf zoekt. Als Google Partner weten we hoe je topcampagnes opzet:

google partner

Doordachte Strategie

Hoe zetten we jouw bedrijf in de markt en halen we klanten binnen? Wij ontwikkelen een strategie op maat.

Google Partner

Kreatix is al jaren Google Partner. Wij zijn dus gecertificeerde leveranciers en genieten van directe ondersteuning.

Eigen Budget

Kies zelf jouw budget. Wij doen een suggestie maar jij beslist. Adverteren kan al vanaf een laag maandbedrag, dat is het voordeel van digitaal.

Opvolging

Campagnes die niet opgevolgd worden, werken niet. Wij sturen jouw strategie bij en zorgen dat je campagne blijft presteren.

Onze resultaten via Google Adwords in cijfers

116

Offerte-aanvragen voor Ja-Diam

4150

Paar schoenen verkocht voor Birkenshop

46500

Nieuwe website-bezoekers voor Boma

Onze aanpak in 1-2-3 stappen

Kies je voor Kreatix, dan gaan we samen voor digitale degelijkheid, een professioneel resultaat en een helder traject:

01. Intakegesprek

Samen bespreken we het project: van doelstellingen over doelpubliek tot resultaten die je wil bereiken met je campagnes. Dit gesprek is volledig vrijblijvend.

02. Strategie

Nadat we jouw project geanalyseerd hebben, bezorgen we je een transparante offerte met duidelijke projectprijzen. We schrijven de strategie uit voor jouw campagnes. Doordacht en doeltreffend.

03. Uitbouw & Opvolging

Wij leveren de campagnes binnen een strakke deadline, volgen op en sturen steeds bij voor optimale resultaten. Je ontvangt van ons een transparante rapportage met alle resultaten.

Deze tandem staat paraat om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Onwaarschijnlijk efficiënte en professionele service. Lof en dankbaarheid voor de manier waarop ze het beheer van onze oude site op zich namen en de site een nieuwe look hebben gegeven.

Lieve SwijzenZaakvoerster, Birkenshop.be

Zo maken wij het verschil

Trots en tevreden zijn we dat we als marketingbureau het verschil kunnen maken voor jouw bedrijf. Dat zit in een doeltreffende marketingcampagne, natuurlijk. Maar ook in onze human-to-human-aanpak en onze service. Dit appreciëren klanten in ons:

Transparantie

Onze offerte is vrijblijvend en we zitten vooraf met je samen om het project te bespreken. Dankzij onze projectprijzen heb je voor de start een helder overzicht van alle kosten.

Teamwerk

Als team van twee – Oliver en William – vullen wij elkaar aan tot een vlot rijdende tandem die jou brengt waar je moet zijn: met sterke campagnes op het wereldwijde web. Een open, warme en duurzame samenwerking met jouw bedrijf is voor ons essentieel.

Bereikbaarheid & Flexibiliteit

Aanpassingen die gisteren hadden moeten gebeuren, daar houden wij niet van. Wij weten hoe belangrijk het is een marketingcampagne direct op te volgen en bij te sturen. Bij Kreatix kan je rekenen op een snelle service.

Vertrouw jij net als 25 andere bedrijven je campagnes aan ons toe?

Schrijf ons via het contactformulier. Dan zetten we jou in onze agenda. We boeken samen succes via Google Adwords!

Kom langs

Duwijckstraat 17, 2500 Lier, België

Mail ons

info@kreatix.be
oliver@kreatix.be
william@kreatix.be

Bel ons

+32 472 49 37 37
Al zijn we eerlijk: via e-mail gaat het sneller!

Schrijf ons hier