Kreatix Google Partner

Vanboven staan bij Google en prospecten binnenhalen?

Dat kan makkelijk met Google Ads (voorheen Google Adwords). Kreatix is een officiële Google Partner en geniet van directe ondersteuning. Zo weet je dat jouw campagnes perfect zijn. 

google

Waarom kiezen voor Google Ads van Kreatix?

Vanboven staan in Google, veel gevraagd, weinig gehaald. Je kan dit omzeilen met Google Ads (of Google Adwords). Maar waarom zou je dat doen? 

 

 • Meteen op pagina 1
 • Jij kiest wat tevoorschijn komt
 • Telefoonnummer staat bij de advertentie
 • Routebeschrijving kan opgevraagd worden
 • Zoekwoorden zijn zelf te bepalen
 • Wees concurrentie voor en domineer de markt

 

Wij boeken positieve resultaten met Google Ads. Je kan snel je markt aftoetsen, jouw website krijgt meer bezoekers en de kans op meer prospecten stijgt aanzienlijk. 

 

Maar Kreatix, adverteren kost toch geld? Dat klopt. Daarom is het belangrijk om een duidelijk doel voor ogen te hebben. Wat is een klant waard voor jou? Dat bespreken we tijdens onze strategische & vrijblijvende meeting. 

 

Oké, maar ik kan dat toch zelf doen? Klopt, maar wat je zelf doet is niet altijd beter. Wij zijn een Google Partner en hebben dus de nodige examens afgelegd om top-campagnes te bouwen. Die zijn niet zoals op school. Je moet maar liefst 80% halen! Een Google Partner-badge getuigt dus van een enorme kennis ter zake. En wij hebben die al enkele jaren!

 

Waarom met Kreatix samenwerken?

Wij zorgen ervoor dat jouw advertenties de juiste mensen bereiken. Wat is de meerwaarde van een bureau?

 

 • Uitschrijven van jouw strategie
 • Bouwen van de campagnes
 • Bedenken van gepaste advertenties
 • Technische implementatie op je website
 • Continue opvolging en bijsturing
 • Transparante rapportage
 • Vakkennis & opvolgen van trends
 • Google Partner en directe lijn met Google voor optimalisatie

 

Zoals je ziet is samenwerken met een bureau een enorme meerwaarde. Om Google Partner te zijn moet je trouwens meer dan 10.000 euro per kwartaal spenderen op het platform. Wij beheren dus een heus portfolio. Wij verzorgen dit al jaren voor onze klanten. 

 

Wij hebben al meer dan 25 Google Ads-campagnes afgeleverd op korte termijn. Onze klanten omschrijven ons als volgt:

 

 • Flexibel
 • Warm
 • Meegaand
 • Professionals
 • Echte partners

 

Valt er jou iets op? Het zijn allemaal soft skills. Wij prijzen ons op onze service. Wij zeggen steeds:

 

Wat je zelf doet, doe je niet altijd beter. Soms is de strategische hulp van een marketingbureau een enorme meerwaarde voor jouw bedrijf

 

Wij gaan steeds voor partnerschappen, omdat de digitale wereld zo snel verandert. Doordat we pro-actief handelen, is jouw bedrijf ook steeds mee met de nieuwste trends. Zo leveren wij sinds dag 1 responsieve websites. Dat wil zeggen dat je site leesbaar en bruikbaar is op alle toestellen. We installeerden ook pro-actief de Facebook Pixel én experimenteerden meteen met Mailchimp-automatisatie.

 

Op het vlak van Google Ads passen wij ook meteen nieuwigheden toe. Zo weten we meteen of we je campagne nog kunnen verbeteren.

 

Je moet niet meteen een sprong in het diepe nemen. Wij leveren steeds een vrijblijvende offerte af en zitten graag met je samen om het project te bespreken. Zo leren wij jou kennen, en jij ons. En dit voor er nog maar een eerste factuur verzonden is.

 

Wij werken steeds met projectprijzen. Zo heb jij een duidelijk overzicht van alle kosten, maanden op voorhand. Ooit eens geschrokken van een factuur die je kreeg? Dat gevoel heb je niet bij ons. Alles gaat via transparante offertes. Geen verrassingen achteraf. Onze maandelijkse opvolging schaalt ook mooi met jouw budget. 

 

Wij zijn bereikbaar. En nog snel ook! Ken je het gevoel dat je een aanpassing wou laten doorvoeren en dat je weken moest wachten? Dat kennen wij niet. Wij weten hoe belangrijk deze aanpassingen kunnen zijn. Daarom antwoorden wij steeds binnen 48u op je vragen. Wij verdwijnen niet, wij zijn er voor je.

 

Overtuigd? Vul dan als de bliksem het formulier onderaan de pagina in en dan kunnen wij samenzitten om over je campagnes te spreken. Volledig vrijblijvend.

Wij gaan samen met jou scoren

Oliver & William zijn jouw digitale partners.

Wij zorgen ervoor dat jouw campagnes succesvol zijn.

Al meer dan 25 bedrijven zijn jou voorgegaan.

01.

Intakegesprek

Wij bespreken het project met jou. Wat zijn de doelstellingen, jouw publiek en wat wil je bereiken met je campagnes? Dit gesprek is volledig vrijblijvend.

02.

Strategie

Wij analyseren je project. Wij stellen daarna een transparante offerte op aan de hand van duidelijke projectprijzen. Tenslotte schrijven wij de strategie uit voor jouw campagnes. Hoe gaan we scoren? Welke advertenties gaan we lanceren? Welke zoekwoorden kiezen we? Dat doen wij allemaal voor jou. 

03.

Uitbouwen

Wij leveren de campagnes binnen een strakke deadline. Wij zorgen voor een regelmatige opvolging. Zo sturen we steeds bij voor optimale resultaten. Kreatix levert daarna een transparante rapportage met alle resultaten. Je kan dit zelfs opvolgen in een eigen dashboard!

63000

Weergaven voor Boma in de laatste 30 dagen

720

Aankopen voor Birkenshop in de laatste 30 dagen

1027

Klikken naar website per maand voor Greenspeed

Wat zeggen onze klanten?

Deze tandem staat paraat om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Onwaarschijnlijk efficiënte en professionele service. Lof en dankbaarheid voor de manier waarop ze het beheer van onze oude site op zich namen en de site een nieuwe look hebben gegeven.

lieve-review-box kreatix

Lieve Swijzen

Zaakvoerster, Birkenshop

Kreatix heeft een nieuwe state-of-the-art website afgeleverd die tegemoet komt aan onze wensen en tegelijk erg gesmaakt wordt door de lezers van ons toeristisch vaktijdschrift. Kreatix is jong, dynamisch en proactief. Een kenniscentrum én een toppartner van ons bedrijf!

bart-review-box kreatix

Bart Matthijs

Adjunct-hoofdredacteur, Travel-Magazine

Wij zochten een partner die een professionele website kon bouwen. Vanaf het begin werd er regelmatig overlegd zodat wij feedback konden geven. Het resultaat is een goedwerkende, moderne website, die wij graag als visitekaartje naar onze klanten en prospecten toe gebruiken.

wim-stuyck-review kreatix

Wim Stuyck

Zaakvoerder, European Training House

Waarom je campagnes uitbesteden aan Kreatix?

Een transparantie marketingpartner voor jouw digitale uitdagingen

Copywriting

Wij schrijven jouw advertenties uit. We voorzien ze van teksten die overtuigen

Zoekwoordanalyse

Wij gaan op zoek naar de juiste zoekwoorden zodat je de concurrentie voorbijsteekt

Bijsturing

Wij experimenteren en verbeteren continu. Zo vallen je campagnes nooit stil en behaal je resultaat

Omzet

Doordat meer mensen je website bezoeken, gaan je aantal prospecten groeien

Bereikbaar

Een vraag? Wij zijn bereikbaar en communiceren helder over alle aanpassingen die we maken

Transparant

Geen verborgen statistieken of kosten. Jij kan alles volgen via een overzichtelijk dashboard

Onze gegevens

 • Kreatix BVBA
  Opgericht in 2014

 • Duwijckstraat 17
  2500 Lier
 • +32 472 49 37 37
 • info@kreatix.be
 • BE0563.872.084

Openingsuren

Maandag - Vrijdag: 9u - 18u

Technische bijstand 7/7

Meer omzet met Google Ads?

Ons advies en onze offerte zijn gratis.

oliver-op-de-beeck-kreatix

Oliver Op de Beeck

Jouw contactpersoon