Scoor hoger in Google dankzij SEO

Zoekmachineoptimalisatie (SEO) is ons paradepaardje. Door jarenlange ervaring weten wij hoe we jouw website op de eerste pagina in Google krijgen. Zo hebben we onder andere voor B-Fit Personal Training een nummer 1 positie voor het gegeerde zoekwoord 'personal trainer'.

b fitpersonaltraining
intro blob

Het belang van SEO voor jouw bedrijf

Ook online geldt Darwin’s bekende regel survival of the fittest. Des te lager je positie in Google, des te kleiner de kans dat je website opgemerkt zal worden. Het verschil in klikpercentage tussen de eerste en tweede pagina van de zoekresultaten, bekrachtigt dit uitgangspunt.

De eerste pagina van de zoekresultaten krijgt namelijk meer dan 95% van de klikken. Staat je website op de tweede pagina? Dan heb je slechts 5% kans dat surfers je website bezoeken. Kun je je inbeelden wat een derde, vierde of vijfde pagina betekent voor je website?

Precies. Je kunt er als bedrijf maar best voor zorgen dat je website goed organisch scoort. Indien dit niet het geval is, zullen mensen je website niet vinden. Zo mis je gigantische opportuniteiten om verkeer naar je website te begeleiden.

Pagina 1 van Google
0%
Pagina 2 van Google
0%
Pagina 3, 4 en 5 van Google
0%

We maken een uitvoerige SEO-audit

Een goede voorbereiding, is het halve werk. Welke bottlenecks zorgen ervoor dat je niet vindbaar bent in Google? Wat speelt zich af in de technische coulissen van je website? In een eerste stap nemen we je huidige website onder de loep, en kijken we waar het spaak loopt. Het resultaat: een allesomvattende doorlichting, die zowel knelpunten als opportuniteiten aan het licht brengt.

Technisch
Werken alle technische functies naar behoren? Maak je gebruik van een SSL-certificaat? Is je website geschikt voor mobiele apparaten? Wij kijken verder dan wat je in de webbrowser te zien krijgt.
Laadsnelheid
Maak je gebruik van caching, compression en image minification? Een laadtijd van meer dan 3 seconden is een doodsteek voor je website. Je krijgt van ons de nodige suggesties om de laadtijd te versnellen.
Optimalisaties
Zijn je meta-beschrijvingen juist ingevuld? Heb je een sitemap? Zet je in op de juiste zoekwoorden? We controleren of jouw website beschikt over de kritieke bouwstenen van SEO.
IMG 9704 6691d559cfb00ba5f25841ab22ad49b6 2000
GODB2543
seo quintessence
seo

We voeren de nodige optimalisaties door

Mogelijke knelpunten zijn inmiddels opgespoord, en opportuniteiten zijn blootgelegd. Nu beide neuzen in dezelfde richting staan, gaan we concreet aan de slag om de vindbaarheid van jouw website te verbeteren. In overleg met jou, voeren we de belangrijkste SEO-optimalisaties door. Steek je liever zelf de handen uit de mouwen? Dan leveren we jou het nodige materiaal aan. Wat jij wilt!

1
Voorbereiding
Afhankelijk van de uit te voeren optimalisaties, werken we ons plan van aanpak uit in een gedeeld document. Hiermee koppelen we terug naar de klant, alvorens we effectief overgaan tot concrete aanpassingen.
2
Implementatie
Wanneer we groen licht hebben gekregen van de klant, gaan we over tot de uiteindelijke implementatie van SEO-optimalisaties.
3
Flexibel samenwerken
Onze relatie steunt op flexibiliteit en een goede wisselwerking. Wil je bepaalde optimalisaties liever zelf intern laten doorvoeren? Dan ondersteunen wij jou met plezier.

We volgen op en sturen bij waar nodig

Onze samenwerking stopt niet na oplevering. We houden de vinger aan de pols. Zo controleren we wat het effect was van onze optimalisaties op jouw vindbaarheid in Google.

Resultaatsopvolging
Zoekmachineoptimalisatie is geen quick fix. Uit ervaring weten we dat het enkele maanden kan duren, voordat je enig resultaat ziet. We koppelen hoe dan ook terug met onze bevindingen.
Call na oplevering
Graag een extra woordje uitleg en de optie om vragen te stellen? Dan boeken we een uurtje in om door het gehele optimalisatieproces te lopen. Zo zie je alles meteen helder.
Optioneel vervolgtraject
Nu de basis van je website goed zit, gaan we optioneel verder aan de slag met content marketing. Scoor op de juiste zoekwoorden aan de hand van blogartikels.
eline ads a6f11c2ef565f2ed545aa587c5c2a3b3 2000
CleanShot 2020 10 15 at
CleanShot 2020 10 15 at
Spring boven je concurrentie

Scoor hoger in Google

Vraag een vrijblijvend gesprek aan met onze experten