Bereik potentiële klanten met online marketing.

Je website inzetten als verkoopinstrument kan alleen als je je doelpubliek er gericht naartoe leidt. Zet daarom alle tools in die je helpen om dat doel te bereiken.

Doorgaans starten wij dit traject nadat we jouw website hebben herbouwd in een leadmachine.

Deze bedrijven boeken resultaten met online marketing.

corporella team

Automatische mailings voor Corporella

Vergeten af te rekenen? Geen probleem bij Corporella. Na een aantal uren vertrekt er automatisch een mailtje dat klanten hun winkelmandje heeft bijgehouden. Meer omzet, weinig inzet.

securex-blogs

SEO-gerichte blogs voor Securex

Wij schrijven al een lange tijd SEO-gerichte blogs voor Securex. Door te mikken op zoekwoorden en thema’s met veel zoekvolume, is de site van Securex zichtbaar in de zoekmachines.

birkenshop birkenstock

€ 2 kost per conversie voor Birkenshop

Dankzij een slimme retargeting behalen we een kost per conversie van amper € 2 bij Birkenshop via Facebook Ads. Hierdoor verhogen ze hun omzet zonder al te veel uit te geven aan advertenties.

Kreatix is je onlinemarketing ‐ partner voor:

Contentmarketing

Onze contentspecialisten informeren en inspireren je doelpubliek met blogs en whitepapers. Ze focussen daarbij op een hogere vindbaarheid in Google.

Mailings & Nieuwsbrieven

We prikkelen je prospects en klanten met gerichte mailings en nieuwsbrieven. En leiden hen zo naar je website.

Websiteoptimalisatie

We zorgen voor de ideale mix van tekst, lay-out en webstructuur. Alleen zo werkt je website voor jou. En stuwt hij je verkoopcijfers omhoog.

Advertenties

We zetten de onlinepoort naar je website open met doelgerichte advertenties op maat van jouw doelpubliek. Dat doen we via Facebook, Instagram en Google Ads.

Ons resultaatgericht proces.

Reeds 5 jaar hanteren wij deze succesformule om jouw campagnes te lanceren.

meeting

1. Ontdekken

Wij bepalen samen met jou de doelstellingen van de campagne. Dit doen we doorgaans tijdens een eerste, verkennend gesprek. Daarna krijg je een transparante offerte.

brainstormsessie

2. Plannen

Kreatix schrijft jouw strategie op maat. Wie gaan we bereiken? Op welke manieren en vanuit welke invalshoek? Deze vragen worden beantwoord tijdens de planning. Goed begonnen is half gewonnen.

eline-ads

3. Bouwen

We gaan aan de slag en realiseren je campagnes. In deze fase overleggen we regelmatig over de realisatie van het project. De meeste accounts leveren we binnen de twee weken op.

oliver en william (2)

4. Lanceren

Het moment is daar. We gaan live met je campagnes. Wij houden de vinger aan de pols en verbeteren proactief aan de hand van alle data. Wij communiceren dit helder naar jou toe.

Oliver schrijft op regelmatige basis blogs voor onze website. Zijn schrijfstijl is heel dynamisch waardoor de blogs zeer vlot leesbaar zijn. Hij is bovendien zeer flexibel en snel in het aanleveren van de teksten. Dit appreciëren wij enorm.

Levie Van Laeken

Marketeer, Securex

Onwaarschijnlijk efficiënte en professionele service. Lof en dankbaarheid voor de manier waarop Kreatix het beheer van onze marketing-campagnes op zich namen. We zagen meer resultaat vanaf de eerste dag!

lieve swijzen (2)
Lieve Swijzen

Zaakvoerster, Birkenshop.be

Wij bouwen jouw campagnes.

oliver op de beeck

Oliver Op de Beeck

Strategist

Schrijft de strategie van jouw campagnes. Heeft ervaring met meer dan 45 accounts uit verschillende sectoren.

eline kreatix foto

Eline Vanassche

Online Marketeer

Bouwt jouw campagnes en volgt deze helder op. Jouw aanspreekpunt voor vragen, suggesties en feedback.

Jij hebt vragen.
Wij hebben antwoorden.

Online marketing is een breed begrip, daarom kunnen we niet meteen antwoorden op deze vraag. Wij bekijken dit alles op projectbasis en informeren je glashelder over de investeringen die je best maakt.

Uiteraard hangt dit af van hoe groot jouw project is. Doorgaans leveren wij de meeste campagnes binnen 2 weken. Zo kan jij snel aan de slag met meer omzet online te scoren.

Wij rapporteren maandelijks wat de resultaten zijn & wat er gebeurd is qua optimalisaties. Wij voorzien ook een vast aanspreekpunt voor alle vragen.

Wij beheren al 5 jaar campagnes voor onze klanten. Met meer dan 45 bedrijven in beheer hebben wij alle kennis ter zake om van jouw account een succes te maken. Tot slot zijn wij officiële Google Partner & verkozen tot High Priority Agency door Google zelf. Een mooie pluim voor ons resultaatgericht werk!

Nog vragen? Vuur ze op ons af.

Contacteer ons

Jij wil meer resultaat online. Wij zorgen daarvoor. Dan rest er nog 1 actie: Contact met ons opnemen! Bel ons, gebruik het formulier of stuur een postduif. Wij antwoorden binnen de 24 uur.

Contactgegevens

  • Duwijckstraat 17, 2500 Lier, België
  • +32 472 49 37 37
  • info@kreatix.be

Contactpersoon

oliver op de beeck

Oliver

Zaakvoerder

Stuur een bericht

Scroll to Top