Online Marketing die verkoopt!

Een goede website is belangrijk. Maar vinden mensen jouw website wel? Inzetten op straffe Online Marketing op maat van jouw bedrijf is dus hard nodig. Wij denken graag met je mee.

Ik wil graag een offerte!

Nood aan Online Marketing

die scoort?

Maar hoe en waar begin je? Zelf adverteren blijft soms bij losse probeersels zonder resultaat. Uitzoeken en opvolgen wat werkt, kost veel tijd en kennis. De opluchting van klanten als ze de stap zetten naar Kreatix is dus vaak voelbaar.

Want

  • wij nemen het hele proces in handen, jij hoeft aan niets te denken
  • wij starten geen campagne zonder doordachte strategie
  • wij weten dat digitale marketing experiment én doorzicht vraagt: de markt aftoetsen, opvolgen, bijsturen. Continue aandacht maar ook een grondige kennis van de kracht van marketing is dus noodzakelijk
  • wij nemen de tijd voor jouw marketing, bouwen op onze jarenlange ervaring en volgen trends op de voet

Intussen focus jij je op je bedrijf!

Wij ontwikkelen Online Marketing die verkoopt

Je wil de juiste mensen bereiken met Online Marketing. Wij schrijven een marketingstrategie uit op maat van jouw bedrijf én we volgen op.

Binnen die strategie bepalen we op welke facetten we best inzetten voor jouw bedrijf:

Nieuwsbrieven

Bereik (potentiële) klanten via gerichte mailings. Wij bouwen en verzenden jouw campagnes.

Advertenties

Bereik jouw doelpubliek met gerichte advertenties op maat. Denk aan Facebook, Instagram en Google Ads.

Content marketing

Informeer en inspireer (potentiële) klanten. Wij schrijven o.a. blogs en social media posts.

Optimalisatie

Succesvolle marketing kan niet zonder een goede website. Wij optimaliseren jouw teksten, layout en pagina's voor meer verkoop.

Onze aanpak in 1-2-3 stappen

Kies je voor Kreatix, dan gaan we samen voor digitale degelijkheid, een professioneel resultaat en een helder traject:

01. Intakegesprek

Samen bespreken we het project: van doelstellingen over doelpubliek tot resultaten die je wil bereiken met je campagnes. Dit gesprek is volledig vrijblijvend.

02. Strategie

Nadat we jouw project geanalyseerd hebben, bezorgen we je een transparante offerte met duidelijke projectprijzen. We schrijven de strategie uit voor jouw campagnes. Doordacht en doeltreffend.

03. Uitbouw & Opvolging

Wij leveren de campagnes binnen een strakke deadline, volgen op en sturen steeds bij voor optimale resultaten. Je ontvangt van ons een transparante rapportage met alle resultaten.

Deze tandem staat paraat om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Onwaarschijnlijk efficiënte en professionele service. Lof en dankbaarheid voor de manier waarop ze het beheer van onze oude site op zich namen en de site een nieuwe look hebben gegeven.

Lieve SwijzenZaakvoerster, Birkenshop.be

Zo maken wij het verschil

Trots en tevreden zijn we dat we als marketingbureau het verschil kunnen maken voor jouw bedrijf. Dat zit in een doeltreffende marketingcampagne, natuurlijk. Maar ook in onze human-to-human-aanpak en onze service. Dit appreciëren klanten in ons:

Transparantie

Onze offerte is vrijblijvend en we zitten vooraf met je samen om het project te bespreken. Dankzij onze projectprijzen heb je voor de start een helder overzicht van alle kosten.

Teamwerk

Als team van twee – Oliver en William – vullen wij elkaar aan tot een vlot rijdende tandem die jou brengt waar je moet zijn: met sterke campagnes op het wereldwijde web. Een open, warme en duurzame samenwerking met jouw bedrijf is voor ons essentieel.

Bereikbaarheid & Flexibiliteit

Aanpassingen die gisteren hadden moeten gebeuren, daar houden wij niet van. Wij weten hoe belangrijk het is een marketingcampagne direct op te volgen en bij te sturen. Bij Kreatix kan je rekenen op een snelle service.

Vertrouw jij net als 65 andere bedrijven je campagnes aan ons toe?

Schrijf ons via het contactformulier. Dan zetten we jou in onze agenda.

Kom langs

Duwijckstraat 17, 2500 Lier, België, Europa, Aarde, Melkwegstelsel

Mail ons

info@kreatix.be
oliver@kreatix.be
william@kreatix.be

Bel ons

+32 472 49 37 37
Al zijn we eerlijk: via e-mail gaat het sneller!

Schrijf ons hier