Je online marketing uitbesteden?

Dat is een slim idee, want het is een vak apart. Al meer dan 6 jaar bouwen wij winstgevende campagnes voor onze klanten. Als jouw partner op lange termijn bouwen we jouw online strategie uit en zorgen we ervoor dat je je investering terugverdient. 

Waarom Kreatix?

Een juiste partner vinden om je online marketing aan uit te besteden is niet makkelijk. Bij Kreatix zit je goed voor een jarenlange samenwerking mét resultaat.

Je bent niet de eerste

Meer dan 35 bedrijven kozen er al voor om hun marketing uit te besteden aan Kreatix. Je bent in goed gezelschap!

Hoger in Google

SEO is ons paradepaardje. Door jarenlange ervaring weten wij hoe wij jouw website op de eerste pagina In Google krijgen.

Transparante rapportage

Wij rapporteren op regelmatige basis de resultaten die jouw campagnes behalen. We doen dit op een heldere en begrijpelijke manier.

Proactief werken

Wij voeren niet enkel uit, wij denken ook proactief mee. Wij houden de vinger aan de pols in jouw sector zodat we geen kansen laten liggen!

Menselijke aanpak

Bel ons, kom langs, praat met ons. Kreatix is geen afstandelijke fabriek, wel jouw vaste partner op lange termijn.

Wat doen wij voor jou als je met ons in zee gaat?

Online marketing is een zeer breed begrip. Het omvat tientallen diensten. Kreatix bekijkt steeds, bedrijf per bedrijf, op welk vlak we het meeste verschil kunnen maken. Werk je voornamelijk aan KMO-projecten? Dan zal LinkedIn belangrijk zijn voor jou. Ligt jouw focus op het verkopen aan particulieren? Dan is bijvoorbeeld Instagram voor jou relevant. Hieronder geven we je een helder beeld van wat je mag verwachten als je kiest voor Kreatix.

SEA / PPC-marketing

Google Ads

Snel resultaat haal je met Google Ads. Als erkende Google Partner zijn wij al jarenlang dé partner van heel wat zelfstandigen & KMO’s in Vlaanderen. 

Concreet bouwen wij jouw campagnes, schrijven we de advertenties, koppelen we dit met je website & volgen we op met de resultaten. 

Naargelang je gekozen pakket optimaliseren wij deze campagnes maandelijks, wekelijks of dagelijks. 

Zo maken wij bijvoorbeeld nieuwe campagnes wanneer je dienstverlening of producten veranderen. We verfijnen de zoekwoorden en gaan op zoek naar extra opportuniteiten. 

Zo scoren we voor Protector meer dan 100 leads op maandbasis!

PPC-marketing

Facebook Ads

Facebook is onze speeltuin. Aan de hand van gerichte advertenties zetten we je in de spotlight bij jouw doelpubliek en lokken we potentiële klanten terug naar je website. 

Word jij ook soms achtervolgd door koelkasten of laptops nadat je wat rondgekeken hebt op het web? Hoogstwaarschijnlijk ben je in de klauwen beland van de gevreesde Facebook Pixel.

Deze tactiek lijkt op het eerste zicht irritant voor de gebruiker, maar werkt wel. 

Zelfs wanneer je uitsluitend B2B verkoopt, is Facebook een waardevol platform.  We scrollen immers allemaal dagelijks weleens door het nieuwsoverzicht van Facebook. Guess what? Zaakvoerders doen hetzelfde! 

Heb je misschien nood aan getalenteerd personeel voor je bedrijf? Ook dat kunnen we verzorgen met Facebook Ads. Zo bezorgden we Trouilliez Interieur al meer dan 10 sollicitanten voor een openstaande vacature. 

Webshops hebben ook nood aan Facebook Ads. Als je je website laat bouwen door Kreatix, koppelen wij de producten aan je Facebook-pagina. Zo maken we mooie carrousels en kunnen jouw klanten meteen afrekenen via Facebook, handig!

Een tweede voordeel van deze koppeling is dat we doelgericht kunnen adverteren. Wanneer potentiële klanten iets laten liggen in hun winkelmandje, krijgen ze erna een advertentie met enkel de producten uit datzelfde mandje. Zo zijn de campagnes steeds relevant!

SEO

Hoger in Google met sterke content

De eerste pagina van Google halen hoeft geen utopie te zijn. Aan de hand van een heldere strategie & sterke content is elk doel haalbaar. 

Al jaren schrijven wij doelgerichte blogs voor onze klanten. Misschien heb jij ook al gedacht aan het schrijven van artikels maar ontbreek je de moed of de kennis. 

In een online marketing-formule nemen wij dat hele proces van jou over. Wij schrijven, publiceren én optimaliseren. 

“Maar Kreatix, jullie kennen toch niet veel van mijn sector?”

Doordat wij klanten hebben in heel wat verschillende sectoren, zijn wij van alle markten thuis. We bellen je wel steeds elke maand even om je een aantal vragen te stellen over het blogartikel van de maand, zo zorgen we ervoor dat de inhoud correct én relevant is voor de lezer. 

Daarnaast doen wij voor onszelf ook wat we aan jou verkopen. Zo scoort de Kreatix-website zelf sterk in Google. De kans is zelfs groot dat je via één van onze acties op deze pagina bent beland.

Kreatix schrijft op regelmatige basis blogs voor onze website. Hun schrijfstijl is heel dynamisch waardoor de blogs zeer vlot leesbaar zijn. Kreatix is bovendien zeer flexibel en snel in het aanleveren van de teksten. Dit appreciëren wij enorm.

Levie Van Laeken

Securex

Case study

Pagina 1-posities in Google voor B-Fit

Als personal trainer is het belangrijk om zichtbaar te zijn in Google. Potentiële klanten zitten met vragen over gewichtsverlies, krachttraining en voeding. 

Kreatix is de vaste marketingpartner van B-Fit. Samen werken we aan een verhoogde zichtbaarheid voor de diensten van zaakvoerder Thomas.

Eerst bouwden we zijn nieuwe website, daarna sleutelden we aan doelgerichte content op de blog. Hierdoor behaalden we voor B-Fit meerdere pagina 1-posities, alsook een aantal eerste posities. Dit zorgt voor duizenden extra bezoekers per maand.

Na meer dan een jaar en enkele projecten samenwerken, kan ik alleen maar vol lof over jullie spreken. De uitmuntende communicatie, merkbare ROI en algemene klantervaring, zorgen ervoor dat we Kreatix graag als vaste marketingpartner zien. Wij zijn, en blijven, grote fan.

Thomas Van de Vel

B-Fit Personal Training

Bereik jouw klanten

Volledige zichtbaarheid in de zoekmachines

Wij denken aan alles wat nodig is om jouw bedrijf meer klanten te bezorgen. Zo zorgen we ervoor dat je in Google een mooie zijbalk krijgt, met meteen de juiste informatie over jouw bedrijf. 

Potentiële klanten kunnen jou bellen, mailen en je site bezoeken. We publiceren leuke foto’s en houden in de gaten of je recensies krijgt.

Bijkomend gaan we jouw blogartikels hier ook publiceren.

Het doel is om de hele zoekmachine in te palmen met jouw bedrijf zodat je meer leads kan scoren online.

Content marketing

Nieuwsbrieven & funnels

“The money is in the list” wordt weleens gezegd. Wij gaan volledig akkoord met die stelling, al moet je natuurlijk je lijst goed onderhouden. 

Aan de hand van pakkende titels, sterke inhoud & juiste segmentatie versturen wij jouw nieuwsbrieven. 

In onze top-formule gaan we nog een stapje verder en voorzien we geavanceerde automatisatie met funnels. Hierin gaan we automatisch mails versturen naargelang de acties die iemand onderneemt op jouw website. 

Maken we samen een e-book en gaan we die verdelen? Dan verzorgen we opvolgingsmailtjes die verzonden worden naar de mensen die het e-book downloaden.

Nieuwsbrieven geschreven door Kreatix, worden effectief geopend en halen meer omzet binnen voor jouw zaak. 

Dashboard

Meer inzicht in je marketing

Wij vinden het belangrijk dat je ten allen tijde je resultaten kan raadplegen. Transparantie dragen wij hoog in het vaandel. 

Wij ontwikkelen een dashboard op maat voor jouw bedrijf. Zo kan je steeds in één oogopslag zien wat er aan het gebeuren is. 

Het dashboard is dynamisch en wij passen het aan volgens jouw specifieke noden.

Deze bedrijven schonken ons al het vertrouwen

Een volledig marketingdepartement voor de prijs van minder dan één werknemer

Onze formules zijn transparant, resultaatgericht en betaalbaar. Ga je met ons in zee, dan krijg je alles wat je nodig hebt voor een budget dat minder bedraagt dan het aanwerven van een marketeer. Door onze kennis ter zake en jarenlange ervaring weten wij hoe we jouw bedrijf online moeten profileren.

Onze formules zijn exclusief je maandelijks klikbudget. Doorgaans bedraagt dit €500 – €800 per maand, naargelang je sector. Wij adviseren je hierbij en maken een helder voorstel op maat.

Wij houden ons bezig met jouw online representatie, jij verzorgt jouw klanten en levert een kwalitatieve dienst of product af. 

Zie jij het zitten om meer klanten te krijgen zonder dat je zelf de grote inspanning moet leveren? Dan zijn wij jouw ideale partner.

Starter

Begin met adverteren

995
Per maand
 • Intakegesprek
 • Google Ads campagnes
 • Facebook Ads campagnes
 • Maandelijks onderhoud campagnes
 • Technische koppeling met je site
 • Maandelijkse, heldere rapportage
 • Aanpassingen binnen 5 werkdagen
 • 1 uur per maand voor besprekingen

Groeier

Meer omzet via je site

1395
Per maand
 • Intakegesprek
 • Strategiedocument
 • Google Ads campagnes
 • Facebook Ads campagnes
 • Retargeting-campagnes
 • 6 nieuwsbrieven per jaar
 • 1 SEO-gericht artikel per maand
 • Google Mijn Bedrijf
 • Wekelijks onderhoud campagnes
 • Technische koppeling met je site
 • Marketingdashboard
 • Maandelijkse, heldere rapportage
 • Aanpassingen binnen 3 werkdagen
 • 4 uur per maand voor besprekingen
Meestgekozen

Marktleider

Overal aanwezig

2995
Per maand
 • Intakegesprek
 • Uitgebreid marketingplan
 • Google Ads campagnes
 • Facebook Ads campagnes
 • Retargeting-campagnes
 • Display-campagnes
 • 12 nieuwsbrieven per jaar
 • Geautomatiseerde funnels
 • 2 SEO-gerichte artikels per maand
 • Google Mijn Bedrijf
 • Dagelijks onderhoud campagnes
 • Technische koppeling met je site
 • Bouwen van landingspagina's
 • Conversieoptimalisatie website
 • Marketingdashboard
 • Tweewekelijkse, heldere rapportage
 • Prioritaire aanpassingen
 • 10 uur per maand voor besprekingen, development of brainstorming

Wij staan alvast klaar om jouw bedrijf online te lanceren!

Bedankt Kreatix team voor de mooie site die op een ongelooflijke korte periode online is gegaan! Ook bedankt voor de professionele campagnes.

Ivo Verrijckt

Verrijckt Bouwbedrijf

Vraag een vrijblijvend gesprek aan

Scroll to Top