Een professionele webshop die je
omzet doet stijgen

Wil je meer resultaat halen uit je webshop of wil je een nieuw merk opstarten? Laat je begeleiden door een professionele partner als Kreatix.

Wij staan je bij tijdens het hele proces, bouwen een webshop op jouw maat en geven je een heleboel tips om je verkoop te laten stijgen. Investeren in een performante webshop is investeren in je toekomst!

Wil je meer resultaat halen uit je webshop of wil je een nieuw merk opstarten? Laat je begeleiden door een professionele partner als Kreatix. Wij staan je bij tijdens het hele proces, bouwen een webshop op jouw maat en geven je een heleboel tips om je verkoop te laten stijgen. Investeren in een performante webshop is investeren in je toekomst!

0

Websites gebouwd

0

Jaar ervaring

4

Experts

0

Jaar ervaring

0

Websites gebouwd

4

Experts

CleanShot 2024 03 12 at
CleanShot 2024 03 12 at

Een webshop zonder omzet is als een café zonder bier

E-commerce is een heel competitieve sector. Dan kan je het verschil maken door een performante webwinkel te hebben. Wij begeleiden je doorheen het hele proces. Van ontwerp tot conversie-optimalisatie, SEO tot copywriting. Zo val je op in je sector!

OLI 9869 1
jpeg optimizer GODB1845 1024x683 2 1

Een betrouwbare webshopbouwer vinden is niet makkelijk

Wij horen vaak van klanten dat hun reis naar Kreatix niet makkelijk was. Webshopbouwers die hun afspraken niet nakomen, te laat opleveren of gewoon niets meer van hen laten horen. Dat zijn dingen waar wij al 10 jaar actief tegen strijden. Wij genieten van een uitmuntende reputatie in de sector, omdat wij service en kwaliteit hoog in het vaandel dragen.

Vergelijk ons met de
gemiddelde webshopbouwer

Webshopbouwer

Kreatix

Design

Vaak een template

Op maat van jouw bedrijf

Copywriting

Teksten zelf aanleveren

Wij schrijven jouw teksten

Conversieoptimalisatie

Niet aan gedacht

Volledige CRO-implementatie

SEO (vindbaarheid in Google)

Vaak niet inbegrepen

Volledige SEO-optimalisatie

CMS (content management systeem)

Onnodig complex of custom

Open Source WooCommerce

Visie

Project-matig

Lange termijn

Communicatie

Vaak traag

Dezelfde dag

Wat klanten over ons zeggen

logo corpedi
Het team van Kreatix staat paraat om vragen te beantwoorden en problemen op te lossen. Onwaarschijnlijk efficiënte en professionele service. Lof en dankbaarheid voor de manier waarop ze het beheer van onze oude site op zich namen en de site een nieuwe look hebben gegeven.
lieve swyzen
Lieve Swyzen
Corpedi.be
Zusto logo sticky 260 1 1
We raden Kreatix en hun team van marketingspecialisten en webontwerpers ten zeerste aan. Hun vermogen om marketingexpertise te combineren met technische ontwikkelingscapaciteiten is werkelijk indrukwekkend. Wanneer we een vraag hadden of een wijziging aan onze website nodig hadden, reageerden ze altijd extreem snel en reageerden ze snel. Dit niveau van proactiviteit heeft ons veel tijd en hoofdpijn bespaard!
CleanShot 2023 08 11 at 11
Nico Renmans
Zùsto
Corporella logo voor recensie
Bij Kreatix moet je geen dagen wachten voor je een antwoord krijgt op een prangende vraag. Als eigenaar van een drukbezochte webwinkel apprecieer ik het ten zeerste dat Kreatix snel reageert. Als ondernemer is het rustgevend dat een professionele partner mij kan ondersteunen bij de webwinkel & online marketing. Reeds 10 jaar ben ik klant bij Kreatix en heb daar nog geen moment spijt van gehad.
1643052595719 1
Greet Dieltjens
Corporella.be

Ons stappenplan voor een succesvolle webshop

Onze klanten zijn altijd verbaasd hoe snel & efficiënt wij een webshop opbouwen.

01.
Offerte & strategie

Na jouw aanvraag maken wij een vrijblijvende, transparante offerte. Wij garanderen al 10 jaar dat de offerte-prijs ook de factuur-prijs is. Geen verborgen kosten, geen regiefactuurtje achteraf. Na het accepteren van onze offerte, plannen we een gesprek in om door de strategie te lopen. Wij adviseren hoe we jouw bedrijf in de digitale markt zetten.

OLI 7512 1
02.
Eerste design

Wij verliezen geen tijd met wireframes of ontwerpen vooraf. Wij bouwen meteen je webshop, en stellen een week na het strategiegesprek een eerste ontwerp voor. Zo toetsen we af of we in de juiste richting zitten. Wij zetten geen limiet op revisies. Jij moet tevreden zijn met de look & feel! Bij 90% van de projecten zitten we er van de eerste keer ‘boenk op’.

GODB2611 1
03.
Uitbouwen van de site

Na akkoord op het ontwerp, bouwen wij verder aan de webshop. Dit proces duurt ongeveer 2 weken. In deze fase bouwen we alle pagina’s en functies op. We houden contact en geven je regelmatig updates. Zo weet jij altijd waar we staan.

OLI 9845 1
04.
Final check & livegang

We plannen nog een laatste gesprek in om door de volledige webshop te lopen. Na akkoord zetten wij deze in no-time online. Zo heb jij een professionele webshop op amper 4 weken. Achteraf bieden we je ook een gratis opleiding WooCommerce aan als je dat wenst.

IMG 5420 1

Wij maakten al een webshop
voor onder andere deze bedrijven

 :
 :
 :
 :
 :
 :
 :
 :
 :
 :
 :
 :
 :

Zo bouwen wij jouw webshop

Bij de meeste partijen moet je zelf nog veel tijd steken in een webshop-project. Niet bij Kreatix! Wij ontzorgen je van A tot Z, zodat jij alleen maar bezig moet zijn met je zaak.

CleanShot 2024 03 12 at

Design op maat van je bedrijf

Copywriting inclusief

CleanShot 2024 03 12 at
CleanShot 2024 03 12 at

Uitgebreide SEO-optimalisatie

WooCommerce als CMS

CleanShot 2024 03 12 at
Schermafbeelding 2024 03 07 200601

Sneller dan het licht

Eigen beheer is mogelijk

342513295 1594192037769436 6061995827572827562 n 1

Waarom Kreatix
de juiste partner is
om jouw nieuwe webshop te bouwen

We begrijpen dat er een grote keuze is qua webontwikkelaars,
maar Kreatix is al 10 jaar de leider in de markt!

10 jaar ervaring

Wij bouwen al sinds 2014 performante WooCommerce-websites en hebben dus ervaring met elke sector en uitdaging. Je betaalt dus geen leergeld als je met ons in zee gaat

Razendsnelle communicatie

Onze klanten schrikken écht van hoe snel wij communiceren. Wij houden je regelmatig op de hoogte van de vorderingen en communiceren open & transparant. De meeste sites bouwen wij trouwens in 4 weken

Gezond boerenverstand

Wij pakken niet uit met moeilijke woorden of onbegrijpbare praatjes. Wij zijn mensen en gedragen ons ook als mensen! Een project met Kreatix is dus niet alleen slim, het is nog plezant ook

Team van experts

Wij zijn niet alleen webshopbouwers. Onze oprichter werkt nog steeds mee in de zaak & geeft een ander perspectief dan een technische ontwikkelaar. Ook krijg je heel wat marketingtips van ons achteraf

oliver hero kreatix 1

Klaar voor een groeispurt?

Praten is zilver, bewijzen is goud!
Bedrijven zien hun omzet enorm toenemen na een nieuwe webshop door Kreatix.

Kreatix effect webshop 1 2
Kreatix Gemeenteplein 24 2520 Broechem 1 e1709843805277 1024x926 1

Zoek je een digitale partner waar je jaren op kan rekenen?

Dan ben je bij Kreatix aan het juiste adres. Wij zijn het antwoord op alle cowboys in de sector. Geen wurgcontracten, vage praatjes of verdwijnen met de Noorderzon. Wél degelijk werk, échte klantenservice en resultaat. Anders kunnen wij ‘s nachts niet slapen. Je moet nu nog niet beslissen, vraag eerst een vrijblijvende offerte aan! We maken er graag tijd voor.

“Iedereen moet een kans krijgen om ook online succesvol te zijn. Daarom bouwen wij al 10 jaar kwalitatieve webshops voor bedrijven die willen groeien. Het moest maar niet zo plezant zijn!”

Oliver Op de Beeck, zaakvoerder Kreatix

Jouw webshop bespreken?

Wij behandelen elke aanvraag binnen 24u, dat is al 10 jaar lang onze garantie! Onze offertes zijn steeds vrijblijvend. Na je aanvraag nemen wij contact met je op om een gesprek in te plannen. Dit kan telefonisch, per videocall, per mail of bij ons op kantoor. Daar zijn wij flexibel in.
Untitled 800 x 800

Oliver helpt je graag verder

Ik sta klaar om je probleem op te lossen!

FAQ

Veelgestelde vragen
over webshops

Een webshop maken kan ik toch zelf?

Ja, dat kan! Tegenwoordig zijn er veel tools om zelf een webshop te maken zoals Wix, Squarespace en Shopify. Iedereen kan een webshop maken, net zoals iedereen een huis kan bouwen. De vraag is of het huis dan ook recht blijft staan. 😉 Daarom is het vaak slim om een partij als Kreatix in te schakelen om een professionele webshop te laten bouwen voor meer resultaat.