fbpx
Skip links
9 jaar ervaring & 350+ geslaagde projecten

Webshop laten maken door échte professionals?

Onze webwinkels verhogen jouw online omzet en laten je merk groeien

Wil je meer resultaat halen uit je webshop of wil je een nieuw merk opstarten? Laat je begeleiden door een professionele partner als Kreatix. Wij staan je bij tijdens het hele proces, bouwen een webshop op jouw maat en geven je een heleboel tips om je verkoop te laten stijgen.

Group 22956
oliver hero kreatix 1

Deze bedrijven lieten al hun webshop maken door Kreatix

IMG 5438
mockup zusto
mockup birkenshop
Ga voor complete ontzorging

Wij bouwen altijd all-in

Voor ons is een webshop-project steeds all-in. Wij brengen alles in orde dat je nodig hebt om een goeddraaiende webshop te hebben. Dat doen we met ons eigen team vanuit ons kantoor in Broechem. Zo heb je één aanspreekpunt voor je project.

Hoe wij jouw nieuwe webwinkel bouwen

Zo pakken wij het aan

Wij maken een uitgebreide analyse

Heb je al een webwinkel Waar zien wij verbeterpunten? Welke fouten zitten er in je webshop die ervoor zorgen dat resultaat uitblijft? Wij geven je, volledig vrijblijvend, al onze bevindingen!

Wij maken een vrijblijvende offerte

Op basis van onze analyse maken wij een vrijblijvende offerte voor je project. Onze offerteprijs is altijd de factuurprijs! Geen verborgen kosten of extra regie-facturen. Bij Kreatix weet je altijd wat je investering is.

Wij bouwen jouw webwinkel op 4 tot 8 weken

Wij zijn snel. Heel snel. Dankzij onze jarenlange ervaring weten wij perfect wat wij moeten doen. Meestal hangt de doorlooptijd meer af van jouw snelheid om feedback te geven, dan onze tijd om te coderen. Zo kan je snel resultaat merken, en moet je geen half jaar wachten op je investering!

76686365 2483771085174493 2685000802254192640 n
IMG 4970 Relight kopie 1 1

Klaar voor een groeispurt?

Praten is zilver, bewijzen is goud! Bedrijven zien hun omzet enorm toenemen na een nieuwe webshop door Kreatix.

Kreatix effect webshop 1

Wat wij garanderen

Wij staan achter onze kennis en ervaring

Jij bent eigenaar

Jij bent na oplevering 100% eigenaar van je webshop. Je kan de site zelf beheren en je krijgt alle toegangen. Wij steken je niet vast in wurgcontracten.

Hogere scores in Google

Al onze klanten staan na een gemiddelde periode van +/- 6 maanden hoger in Google dan met hun vorige webshop. Mooi meegenomen!

Razendsnelle service

Bij Kreatix moet je geen 3 weken wachten op een aanpassing aan je site. Doorgaans leveren wij altijd op binnen 48u en ontvang je dezelfde dag een antwoord.

Ga voor volledige vrijheid met je website

Waarom wij WooCommerce verkiezen boven Shopify, Squarespace of andere tools

Wij vinden Shopify, Squarespace of andere tools helemaal prima als je je concept wilt testen. Maar als je webshop begint te groeien, ervaar je al snel de nadelen van deze platformen:

Daarom kiezen wij voor WooCommerce. Dit is een open platform waarin jij de baas bent. Alle functies zijn mogelijk, en vaak zijn er zeer goedkope plugins die alles budgetvriendelijk houden. Zet je niet vast in een platform, want dat ga je je later beklagen!

GODB2611
mockup corpedi
342513295 1594192037769436 6061995827572827562 n
brandbird 2023 08 11T093541.254
Case in de kijker

Birkenshop.be is al 7 jaar klant bij Kreatix

Birkenshop is één van onze mooiste succesverhalen. Toen we onze samenwerking met Lieve van Birkenshop startten, was haar zaak nog een start-up met slechts een aantal verkopen per maand. Samen hebben we de voorbije jaren gebouwd aan het bedrijf dat nu dé referentie is voor Birkenstock-schoenen in België.

Nu concurreren we dagelijks met grote bedrijven als Torfs, Sarenza en Zalando. Dit schrikt ons niet af, maar zien we als een uitdaging!

We beheren mee de webshop, zorgen voor prioritaire support, lanceren alle advertentiecampagnes en zorgen dat de SEO in orde is. In de zoekresultaten winnen we van de grote concurrenten. Dat noemen wij pas een succesverhaal!

Bekijk onze nieuwste webshops

63%

Meer bestellingen

3,07%

Conversiepercentage

87%

Stijging maandelijkse lezers

142%

Stijging bezoekers uit Google

32%

Groei per jaar

46%

Stijging AOV

Wat onze klanten zeggen over ons werk

Kreatix Gemeenteplein 24 2520 Broechem 1
Webshopbouwer sinds 2014

Wij zijn Kreatix, en wij houden het graag simpel

Wij zijn allergisch aan moeilijke woorden, vakjargon of mooie praatjes. Wij teren maar op één ding, en dat is ons gezond boerenverstand. Zo boeken wij al meer dan 9 jaar resultaat voor onze klanten.

FAQ

Veelgestelde vragen over
een webshop laten maken

Wij bouwen al onze webshops in WordPress met WooCommerce, het meest gebruikte CMS ter wereld. Zo weet je dat jouw site jaren meekan en geniet je van alle voordelen dat zo’n CMS met zich meebrengt. Denk aan makkelijke wijzigingen, hoog scoren in Google en een simpel beheer van je site.

Absoluut! Wij bieden onze klanten steeds handleidingen aan in hun favoriet formaat (PDF, video of een fysieke training). Daarna kan je zelf aan de slag met je webshop. Wil je het beheer van de webshop liever uitbesteden aan ons? Dat kan makkelijk met onze onderhoudsformules.

De meeste klanten kiezen voor technisch onderhoud door onze ontwikkelaars. Dat is een vast, maandelijks bedrag waarbij wij alles up-to-date houden. Zo moet jij nooit bezig zijn met technische zaken. Dit al vanaf € 99/maand! Hierin regelen we ook je domeinnaam, mailboxen en houden we je website veilig. Een kleine aanpassing aan de site? Dat doen we kosteloos in ons premium-pakket. Bekijk hier de formules.

Jazeker. Meer dan 50% van onze klanten heeft een meertalige webshop. Wij hebben jarenlange ervaring met het ontwikkelen van webshops in andere talen. Zo ontwikkelden we zelfs al sites in het Fins en het Arabisch. Wij kunnen elke uitdaging aan!

Ja, dat kan. Flanders Investment & Trade kan voor een deel tussenkomen in de kosten van een meertalige webshop. De belangrijkste voorwaarde is dat jouw webshop een internationaal karakter moet krijgen. Meer informatie kan je vinden via de website van FIT.

Wij zeggen vaak dat de doorlooptijd meer afhangt van jou dan van ons. Met ons bewezen proces kunnen wij snel een performante webshop bouwen. Als de communicatie vlot verloopt, leveren wij de meeste projecten binnen 4 tot 8 weken op.

Hier kunnen we schrijven dat dat afhangt van je vereisten, maar daar ben je niet mee geholpen. Een gemiddelde webshop vereist een budget van € 8500 – € 25.000. Dat is een investering, maar de meeste klanten verdienen deze binnen de eerste 6 maanden terug dankzij een stijgende verkoop.

Eens vrijblijvend praten over
jouw webshop?

Neem gerust contact op via ons formulier. Wij behandelen elke aanvraag binnen 24u, dat is al 9 jaar lang onze garantie!

Onze gegevens

+32 472 49 37 37

BE 0563.872.084

Gemeenteplein 24
2520 Broechem